Slm
Bugun bajaj pulsar 200ns aldim sukla motocrosstan 8290/9 taksit siyahini aldim
Bide siyah tur cami ve discover aynasi ile kilit aldim 190 da onlara verdim
Eve geldim turladim biraz 70 km oluverdi bile
Toplam 50 km yakit var depo fulun 1 alti oldu
Oldum olasi rodaja inanmam motor nasil kullaniliyorsa oyle kullandim bi ara 110 falan gordum
Motor gayet iyi begendim inazuma alacaktim iyiki almamisim
8 bin tl cepte kaldi
Vites gostergesi haric bi eksigi yok makinenin
Yanlis lastikler gercekten LEŞşş
Acilen 110-140 rosso2 alacagim
Plakam sanirim haftaya kalir
Turlarda bulusuruz insallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:20 ----------
Bide Arka fren yok gibi sanirim daha cok yeni diye
İyi günlerde kullanman dileği ile hayırlı olsun. Allah tekerini düz bastırsın.
Hayırlı uğurlu olsun. Bende bu gün 150 ns mi teslim aldım. Benim titandan sonra baya güzel geldi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:47 ----------
Bu gün pulsar 150ns mi teslim aldım gün içinde baya gezdim akşamda fsm de kortejde idik güzel bir gün oldu benim için. Eski motorumdan sonra güçlü ve yüksek geldi ama aldığıma hiç pişman değilim ufak denemelerim oldu çok rahat 110 115 yapıyor.
Motor alan arkadaşlar, hayırlı olsun.
Hayırlı olsun. Pulsarcı arkadaşlar 6 dan 7 ye çıktı. Maaşallah Allah kaza bela vermesin. Gezilere herzaman bekleriz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:14 ----------
Kortej çok güzeldi. Bayrağımızı gururla taşıdık motorlarımızda kortej boyunca. Katılan arkadaşlara teşekkürler. Birkaç kare foto anca çekebildim. Arkadaşlardan gelenlerde var biraz. Kazasız belasız sonlanmasıda ayrı bir güzellik.... Videoda atabilirsem ilerleyen saatlerde daha güzel olacak...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:22 ----------
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Tesekkurler herkese
BU HAFTA SONU GEZİ BEKLEYEN ARKADAŞLAR;
Cumartesi ve pazar sağnak yağış diyor hava durumu. Cumartesi akşam üzeri ara ara başlayıp pazar etkisini arttıracakmış. Yani gezi yok haftasonu. Bir sonraki haftalara artık.
Herkese hayırlı kandiller kazasız belasız sürüşler dilerim...
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
bu hafta sonu yarın yani gezi yok mu
Karnımız ağrıdı ğülmekten, ego tavan yapmış yine. Burası motosiklet.net in bursa il grubu hatırlatırız. Reklam ver butonu ana sayfada mevcut.
Bu cumartesi nasipse benim teker Çanakkale üzerinden Tekirdağ a doğru döner. Nasipse bir başka gezide görüşmek dileği ile.
Ctesi Yapılacak Olan Kütahya Gezisi saat ve güzergahı konusunda değişiklik var gelecek olanlar özelden telefonlarını bildirsinler lütfen...
08.15 Mudanya Özdilek otoban Girişi Buluşma ve İnegöl Üzerinden gidiş...En geç 11.30 Kutahya Çadarlıya varış tanışma ve 12:00 da yapılacak ilçe tanıtım kortejinde yer alma....Gerekli Malzemeler: Çadır ,tulum,mat,yiyecek ve benzin
Yaza Merhaba Etkinliği
29/05/2016 Pazar günü için beklenen gezi rotasının hazırlıkları tamamlandı. Güzel bir hava eşliğinde doğa ile baş başa yine harika bir gezi bizleri bekliyor. Toplamda 200 km ve 27 köy üzerinden hazırlanan rotada, hiç görmediğimiz yerler keşfedilecek. İdda ediyoruz bu geziyi kaçıran üzülür. Fotoğraf makinanızı almayı unutmayın.
Detaylar;
Toplanma yeri 1: Merinos İzmir yolu giriş kapısı Saat 10:00
Toplanma yeri 2 : Orhaneli yolu eker park Saat 10:15 ( carrefour yanından Orhaneli istikametine giderken )
Hava Durumu : Açık – 28 derece. Yağış ihtimali %0
Yol durumu : Bol virajlı % 30 kırık asfalt. % 10 toprak
Yemek : Kemalpaşa içi pide, çorba, ekmek arası vs. Yaklaşık 1,5 - 2 saat serbest zaman. ( Kemalpaşa içinde kermes var bu hafta boyunca )
Max hız: 80 km
Geziye uygun motosiklet kategorisi: Cup, Commuter, Scooter, Enduro, Cross, Naket, Touring.
Uyarılar;
Toplanma bölgelerine yakıtlar alınmış motosikletlerin bakımlar tam, evrak eksiği olmadan, full korumalı ekipmanlar ile katılım şartı vardır. Belirtilen kriterlerde eksiği olan geziye alınmayacaktır. Başlangıç noktasından Mustafakemalpaşa Devecikonağı’ na kadar olan rotada, (80km) geçilecek olan köylerde muhtemelen sezon gereği açık kahvehane bulamayacağımız için , çay molası verilemeyecek. Sadece uygun bulunan noktalarda foto çekimleri için kısa duruşlar olacaktır.
Mustafakemalpaşa’ da yemek molası ve serbest zaman ardından dönüş yoluna geçilecektir. Dönüş yolunun tamamı asfalt ve harika virajları var. Son olarak unçukuru köyünde Uluabat manzarası eşliğinde seyrimizi yapıp kısa bir konuşma ile geziye noktayı koymuş olacağız. Bursa kent meydanına kadar grup sürüşü devam edecek olup bu güzergah üzerinde evi olanlar gruptan ayrılabilirler.
Keyifli Geziler
Katılım Listesi;
1 KAPTAN Coşkun Terkin Wolf 125
2 İsmail - Pulsar
3 Taygun - Pulsar
4 Onur - X Max IRON
5 Atilla - KLE 500
6 Levent - GS 650
7 Mehmet - YBR 125
8 Halih - CBF 150
9 Özcan - GT 250 Comet
10 Harun - GTS EVO 250
11 Ceyhun - Pulsar 150
12 Hakan - ....
13 MUSTAFA- BAJAJ 150F
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:55 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:57 ----------
Eşinizle dostunuzla, arkadaşınızla katılım sağlayabilirsiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:07 ----------
Katılım Listesi;
2 İsmail - Pulsar
3 Taygun - Pulsar
4 Onur - X Max IRON
5 Atilla - KLE 500
6 Levent - GS 650
7 Mehmet - YBR 125
8 Halih - CBF 150
9 Özcan - GT 250 Comet
10 Harun - GTS EVO 250
11 Ceyhun - Pulsar 150
12 Hakan - ....
13 MUSTAFA- BAJAJ 150F
14 Erdoğan- lifan emisol
15 Barış - Pulsar
16 Ozan - ybr 125
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:34 ----------
2 İsmail - Pulsar
3 Taygun - Pulsar
4 Onur - X Max IRON
5 Atilla - KLE 500
6 Levent - GS 650
7 Mehmet - YBR 125
8 Halih - CBF 150
9 Özcan - GT 250 Comet
10 Harun - GTS EVO 250
11 Ceyhun - Pulsar 150
12 Hakan - ....
13 MUSTAFA- BAJAJ 150F
14 Erdoğan- lifan emisol
15 Barış - Pulsar
16 Ozan - YBR 125
17 Ercan - YBR 125
18 Mustafa Düha - Lifan kp 150
19 Sinan - Joymax 250
20 Çok İyi maaşallah
Terminal içerisindeki sarı otobüslerden üniversite önüne kadar gidebilirsiniz. İndiğiniz ş.arası otobüslerden terminalin güney yönüne doğru ilerleyin, binanın sonuna gelince göreceksiniz otobüsleri. Bilet gişesi otobüslerin önünde. Gişe cemından yada bilet alandan hangi numaralı otobüsün gittiğini öğrenebilirsiniz.
12 hakan- pulsar ns200 (sag olursak arti hanim izin verirse arti bu hakan bensem)
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)