Benim arabanın bagajı gibi maşallah...
Benim arabanın bagajı gibi maşallah...
Don't tread on me...
Çanta değişen çıkmadı bende yeni çanta aldım ama beyaz motoru olup isteyen olursa yenisi 160tl galiba ben 80tl ye veririm.
Herzaman ki gibi yine çok güzel bir gezi olmuş. Katılamadığım için üzgünüm.
İnşallah sonraki gezilere katılabilirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:35 ----------
Aklımızda bulunsun Ümit Hocam.
Gerektiğinde arayıp rahatsız ederim.
Arkadaşlar mrb, bursada asfaltı nispeten güzel, virajlı bir rota önerebilir misiniz?
Aynen abi. Millet pert oldu. Ben bile yoruldum. Yeni rotalarda biraz daha insaflı davranalım ozaman
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:27 ----------
Millete mt 7, cbr 250, cbf 500, x max 250 ile ofroad, dakar etkinliği gibi gezi yaptırınca yoruldu arkadaşlar. Amaaaaa gezi sonundaki ortak kelime neydi tabi süper geziydi çok keyif aldık cümleleri.... birde sen olaydın daha iyi olurdu
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Merhaba, Bursa' da ikamet ediyorum, sakıncası yoksa grubunuza katılmak isterim. Sayfanızı 2 gün önce keşfettim, henüz çok inceleme fırsatı bulamadım, sanıyorum bi whatsapp grubunuz mevcut, beni de eklerseniz memnun olurum. Bir de etkinlik takviminizin paylaşıldığı farklı bir sayfanız mevcut mu? Şimdiden teşekkürler.
Bursa da dağları taşları gezen arkadaşlar. Crosscu lar. Benide aranıza alırsanız çok memnun olurum. Tel 531 392 7160 adım sertaç. Teşekkürler
SA.
ARKADAŞLAR BURSADAKİ HONDA SERVİSİ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI ?
MOTOSİKLET BAKIMI KONUSUNDA MEMNUNİYET DERECESİ NEDİR ACABA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ.
İnşallah bundan sonraki gezilere katılabilirim. Gezi sonrasında tatlı bir yorgunluk oluşuyor. Ama yüzlerde gülüyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------
Merhaba, hoşgeldiniz.
Telefon numaranızı özelden mesaj atarsanız gruba ekleyebilirim.
Ben spacy alfayı 2 kez bakıma götürdüm sıkıntı yaşamadım ama işçilikleri kullandıkları malzemeler nasıldır bilmiyorum çok araştırmadım servis ne koyarsa ok diyorum. bir de motoru sabah bırakıp akşam alıyorum. alfanın 2 bakımı da 30'ar TL tuttu. cbr 980 km oldu bugün ya da yarın bakıma götüreceğim.
Servisten sonra mutlaka yağ seviyesi kontrol edin, ne koydular bilinmez ama hiç olmazsa eksik olmasın, ayrıca başında durun motorun
merhaba akkadaşlar iş yoğunluğundan ilgilenemedim uzun süredir gecen sene gezilere bende katılmıştım da tekrar dan hafta sonları olan gezilere tekrar katılmayı düşünüyorum eğer bir gezi vb turlama vs olursa bilgilendirirseniz memnun olurum.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)