Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum gezilerinize bnde katılmak isterim yaşım 26 sym gts 250 kullanıcısıyım tel 5380388440
Levent az kaldı gezmeler başlayacak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:21 ----------
Hoşgeldin harun aramıza. Watshup grubuna ekliyorum. Gezi ve toplantılarda buluşmak ümidiyle.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:24 ----------
Ahmet özelden paylaşırsan numaranı ekleyebilirim.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Bu hafta sonu 1000 km bakımına giriyorum. Bide egzost'un içine mırnav şirin bir kedi koyacağım. Kedinin adını Akrapoviç koydum.
https://www.akrapovic.com/#!/motorcy...47&yearId=4061
Don't tread on me...
Sesi aşağıdaki linkte
https://www.akrapovic.com/#!/motorcy...35&yearId=4053
Honda Duran KArdeşlerde taktıracağım ama kötü haber, egzostun gelmesi biraz zaman alacakmış :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:12 ----------
Bayisine taktırırsan garantiyi bozmazlar sanırım. Sonuçta takmak için işçilik alacaklar, kimse parayı reddetmez ve bir sıkıntı çıakrsa egzosttan olmadığını bilebilirler...
Don't tread on me...
23 Nisan için kortej olacak mı ?
Çantalarıma birde lercivert sticker çektirdim havamdan geçilmiyo ;)benide bir güzel topluyor... Bu arada 23 Nisan Pazar Mudanya Adına Saat 17.00 de Mütareke Binasının önünden kortejimiz olacaktır ve herkes davetlidir bilginize...
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:17 ----------
Düzeltiyorum Kortej 23 Nisan Cumartesi Yani Bu Akşam Ben şehir dışında olucam fakat Deniz havası istiyen ve Milli Bayramlarımıza Önem Verenleri Bekliyoruz,Giden tanışma amaçlı oradakilere ismimi verebilir (Nevin Hoca)...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Maaşallah whatsapp ta 30 kişi olduk neredeyse. Bir gezi etkinliğine bakar herşey. Bu aralarda bakım yapmak lazım motorlara. Hatta bakıma başlayanlar var Hakan abimiz gibi. Orman içinden muhteşem manzara eşliğinde gezimize az kaldı. Büyük katılım bekliyorum bu geziye.
Malum, geçirdiğim rahatsızlık dolayısıyla bir müddet sahalara veda etmek zorunda kaldım. İnşallah en kısa sürede toparlanıp aranıza tekrar dönebilirim. Şimdilik klavye başında takipte olacağım.
Sizlere keyifli,bol virajlı, bol muhabbetli,neşeli geziler diliyorum.
Tekeriniz düz bassın her daim, kalın sağlıcakla.
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
Merhabalar;
Whatsup grubuna bende katılayım istiyorum uygun görürseniz.
Fakat 650f'ler, ninjalar falan geri kalmayalım sonra, orta devirlerde doksan stabil gidişi var motosikletimin.
Genellikle haftasonları müsaitim, kısa gezilerde beraber gazlayabilirim. Yaşım 37, finans sektöründeyim.
Özelden numaranızı paylaşırsanız gruba ekme yaparım kısa zamanda. Hız yönünden kurallara uygun gezi yapıyoruz. En yavaşımız max hızı belirler. Genelde cc ler 125-150-250. toplantılarda ve gezilerde görüşmek ümidi ile
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:39 ----------
Levent mangallı pikniklerde çantalı arkadaşlara yük fazla olacak gibi. Giderek grup çoğalıyor.
İyi günler. Bursa da Bell marka kask satan biryer biliyomusunuz?
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)