Motorumu alinca benide araniza alirmisiniz?
Motorumu alinca benide araniza alirmisiniz?
İnsallah 1 ay sonra alacagim
Erhan (caliskan) ile ehliyet sinavina hazirlandik
Ehliyet sinavi nisan sonu
Akabinde onun ybr 125 ile biraz yol yapip karar verecegiz
Benim gonlumde rx3 var ama?
Hayırlısı olur inşallah...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:48 ----------
2 gün yağmur yağıyor diye bütün grup sustu. Nerdesiniz arkadaşlar??
Arkadaşlar Merhaba adım Ozan Demir. Bursa Setbaşı'nda oturuyorum. 22 Yaşındayım mümkünse gezilerinize bende katılmak istiyorum yaklaşık 3 4 aydır motor kullanıcısıyım ekipman ve evraklarım tam. Ekipmanla motor sürmenin değerini 2. ayımda yaptıgım kazayla sıfır hasarla kurtulup anlamış bulunmaktayım Yanlız sürmekten çok sıkıldım gezi ve diger aktiviteler oldugunda 0545 898 18 99 nolu telefondan bana bi msj atmanız gerçekten güzel olur. Saygılar
Merhaba, motoruma yeni arka balata almak istiyorum siz ne tavsiye edersiniz ve Bursa'da nerde bulabilirim? Motorum ybr125 2013 model.
Ozan hoşgeldin.
Numaranı gruba ekledim.Gezi ve toplantılardan daha çabuk ve kolay haberin olur bundan sonra.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:00 ----------
Balata için marka veremem ama,beşyol a inerken genç osman'dan sağda ki ilk sokağın hemen solunda yedek parça satan yerden alabilirsin.
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
Teşekkürler 🙋
motorsuzluktan bileklerimi kesicen az kaldı. Helva yemeye gelirsiniz artık toplanım (bol fıstıklı)
Arkadaslar bursa mt olarak whatsap grubu varmi?
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)