gercekten guzel organizasyon cok kalabalıktık. yeni katılan arkadaslara soyluorum bu buz dagının gorunen kısmıydı bi o kadarda yerin altında var.
gercekten guzel organizasyon cok kalabalıktık. yeni katılan arkadaslara soyluorum bu buz dagının gorunen kısmıydı bi o kadarda yerin altında var.
Search16, Prickutill, Apiches tüm bilgileri gönderdiler, diğer arkadaşlardan da bilgi bekliyorum.
Cok güzel olmuş. Güle güle kullanin kazasiz surusler.
Don't tread on me...
===KARACABEY BOGAZI GEZİSİ===
03/04/2016 PAZAR günü baharın ilk gezisini gerçekleştireceğiz.
Detaylar...
Şehir içi ve dışı olmak üzere üç toplanma alanı olacak. İlk hareket alanı olan toplanma bölgesi merinos parkı üst giriş kapısı önüdür ve ilk toplanma noktasından hareket saat 10:30 dur. İkinci toplanma noktası izmir yolu köfteci yusuftur. 10:45 te ikinci toplanma bölgesindende hareket ettikten sonra son toplanma bölgesine , izmir yolu minteks e 11:10 da varmış olacağız. 11:15 te minteksten teker döner. Karacabey boğazı yol üzerinde olan akçasusurluk yada sonraki köyde çay molası verilecektir. Boğazda yemek yenilip serbest zamandan sonra saat 14:00 te geri dönüş rotasına geçilecektir. Dönüşte eski karağaç yani leylek köyünde çay molası ve serbest zamandan sonra Bursa ya doğru hareket edeceğiz. Tahmini varış saat 16:00 dır.
Gezi kuralları...
Toplam rota uzunluğu 170 km. 80 km hızada seyir yapabilecek her türden ve her cc den motosiklet katılabilir. Katılımcıların koruma ekipmanlarının tam olması ( kask- koruyuculu mont-eldiven) araç ve sürücü belgelerinin eksiz olmaması kesin kuraldır. Artçılı katılım sağlanılabilir. Toplanma bölgelerine yakıtlar alınmış olarak gelmeniz rica olunur. Yolda yakıt almak için durulmayacaktır. Gezi süresince geziye önderlik eden kaptanın geçilmemesi, gezi sürüş kurallarına göre seyir yapılması rica olunur.
Katılımcı listesi:
Search 16 coşkun terkin kaptan +1
===KARACABEY BOGAZI GEZİSİ===
03/04/2016 PAZAR günü baharın ilk gezisini gerçekleştireceğiz.
Detaylar...
Şehir içi ve dışı olmak üzere üç toplanma alanı olacak. İlk hareket alanı olan toplanma bölgesi merinos parkı üst giriş kapısı önüdür ve ilk toplanma noktasından hareket saat 10:30 dur. İkinci toplanma noktası izmir yolu köfteci yusuftur. 10:45 te ikinci toplanma bölgesindende hareket ettikten sonra son toplanma bölgesine , izmir yolu minteks e 11:10 da varmış olacağız. 11:15 te minteksten teker döner. Karacabey boğazı yol üzerinde olan akçasusurluk yada sonraki köyde çay molası verilecektir. Boğazda yemek yenilip serbest zamandan sonra saat 14:00 te geri dönüş rotasına geçilecektir. Dönüşte eski karağaç yani leylek köyünde çay molası ve serbest zamandan sonra Bursa ya doğru hareket edeceğiz. Tahmini varış saat 16:00 dır.
Gezi kuralları...
Toplam rota uzunluğu 170 km. 80 km hızada seyir yapabilecek her türden ve her cc den motosiklet katılabilir. Katılımcıların koruma ekipmanlarının tam olması ( kask- koruyuculu mont-eldiven) araç ve sürücü belgelerinin eksiz olmaması kesin kuraldır. Artçılı katılım sağlanılabilir. Toplanma bölgelerine yakıtlar alınmış olarak gelmeniz rica olunur. Yolda yakıt almak için durulmayacaktır. Gezi süresince geziye önderlik eden kaptanın geçilmemesi, gezi sürüş kurallarına göre seyir yapılması rica olunur.
Katılımcı listesi:
Search 16 coşkun terkin kaptan +1
exlem
Günaydın,
Barış kafe buluşmasından mudanya turu kesiti ( upload 1.5 saatten 15 dkya düşürülmüş halidir)
convert dolayısı ile kasma olabilir çok gürültülü olduğu için sesi kesip müzik koydum.
Tolga'cım eline sağlık güzel bi çekim olmuş, gezimize ait bir gece hatırası oldu sayende. Teşekkürler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:43 ----------
+1 Güzel rota, Allah bir zeval vermezse direkt Mintekste olacağım. Güzel bir gün olması dileği ile...
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:47 ----------
Ceyhun'cum motorun yakıyor kıpkırmızı maşallah, Allah kaza bela vermesin. Pazar günü görüşmek üzere.
[/COLOR]Ceyhun'cum motorun yakıyor kıpkırmızı maşallah, Allah kaza bela vermesin. Pazar günü görüşmek üzere.[/QUOTE]
Çok sağol abim, pazar günü görüşürüz.
çantalı r25 çok güzel olmuş. güle güle kullanın hocam.
Pazar günü olan geziye ben de katılmak isterim.
Dün yapmış olduğumuz Mudanya gezimizde yolda neredeyse tüm arkadaşların motorlarını süzdüm. Bazı arkadaşlar arkaya çakar takmışlar ve çokta güzel duruyordu geceleyin. Bursa'da nereden satın alınabilir? Bilgisi olan arkadaşlar var mı? Ya da internetten alabileceğimiz bir link? Şimdiden teşekkürler...
Don't tread on me...
Yaşına göre çok güzel duruyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:47 ----------
Tolga, ellerine sağlık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:50 ----------
Buyurun gelin, bekleriz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:56 ----------
Hakan, grubumuzdaki çakar lambaların çoğu farklı farklı yerlerden satın alınma parçalar. Mesela ben beşyol'un orada sevinç bisikletten aldım coşkun vasıtasıyla ve sağolsun montajını da coşkun yaptı.
Mavi YBR deki çakarı kankam (Mehmet usta) Ankara'dan özel siparişle getirtti.Bazıları motosiklet fuarından satın aldı. Kısacası hepsinin ayrı bir hikayesi var.
Bu konularda en iyi bilgi coşkun dadır.Nerelerden alacağını buraya yazar veya gezide tarif eder.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:14 ----------
Search 16 coşkun Terkin (kaptan) +1
exlem
HAKANNICA - Hakan
Çağrı aktaş
Apices- Osman TEPELER
tlgknbs - Tolga
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:20 ----------
Memo 06- Mehmet ÇİMEN
İsmail usta
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
pazar günkü geziye bende geliyorum coşkun abi beni de ekleyebilirsin. merinostaki buluşma noktasından dahil olurum.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)