Bu gün öğleden sonra lodosla birlikte sıcaklıklar artmaya başlayacak.
Ama sabahları gerçekten soğuk oluyor. Bu sebeple hasta olmamak için iyi giyinmek gerekiyor.
Motor yok ehliyet yok tecrube yok
Bunlar olsun gelirim insallah
Coşkun abi Yenikaraman'da bir kurye abimiz var ismini hatırlamıyorum şu anda onda cbr 125 ve cbr 250 var ikiside 125 te olabilir net hatırlamıyorum gecen sene ufaktan muhabbetimiz olmustu onun iki motorsikletindede shad topcase vardı. çanta demirlerini el yapımı yaptırdım demişti ve fiyatını o zaman cok soyledi diye hatırlıyorum
Kaskını tak yoluna bak :D
Hava sıcaklığı güzel, motorla geldim işe bir sıkıntı yaşamadım. Herkese selamlar. Akşama görüşmek üzere.
az önce ulu cadde üzerinde ters istikamette, adliye hizasından, kaldırımdan biri custom cruiser bir motoru eli ile iterek götürüyordu. deposu alacalı bir renkti. çalıntı olma ihtimali olduğu için yazma gereği duydum. marka modeli konusunda bir fikrim yok. pembe kapşonlu biriydi. kapşonu örtülü olması dikkatimi çekti.
Çok güzel bir akşamdı gelen herkesin ayağına sağlık. Sizleri tanımaktan memnuniyet duydum...
Don't tread on me...
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Dün akşam kursum olduğu için katılamadım ne yazık ki çok güzel bir buluşma olmuş anlaşılan. Pazar günkü geziye katılabilirim umarım.
Çok güzel buluşmaydı. Çok güzel insanlarla tanıştık diğer organizasyonlarda görüşmek üzere .
Benim içinde çok güzel bir akşam oldu. Çok iyi niyetli ve samimi motosiklet sevdalısı arkadaşlarla tanıştık.
İnşallah bundan sonraki toplantı, gezi ve etkinliklerimizde de bu güzel insanlarla beraber vakit geçirmek mümkün olur.
Tekeriniz düz bassın, pazar günü görüşmek üzere.
NOT: Toplantıya gelemeyen arkadaşlar buradan etkinlik ve duyuruları takip etmeye devam etsinler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:32 ----------
Bizlerde sizin gibi doğru ve düzgün insanlarla tanıştığımıza çok memnun olduk.
Pazar günü sezonun ilk açılış gezisine de bekliyoruz.
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
Selam arkadaşlar;
Tüm arkadaşlar, bana özel mesaj olarak;
1 - Resimdeki numarası,
2 - Forumdaki nick'i
3 - Ad Soyad,
4 - Motorsiklet markası ve Rengi,
5 - Plakası,
6 - Telefon Numarası,
7 - Email Adresi
8 - Kan Grubu
9 - Yaş
Varsa vesikalık bir fotoğrafını gönderebilir ise hepimizin ihtiyaç duyacağı bir liste oluşturup özelden size e-mail olarak atacağım bilgileri bekliyorum. Resimde numarası olmayan arkadaşlar içinde geçerlidir.
Kazasız sürüşler...
Edit : 9 - yaş bilgisi eklendi
Don't tread on me...
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)