Güzelyalıdan merhaba dostlar, haftasonları görüşmek seyehat etmek, hiçbirşey olmazsa dahi sahilde çay içmek isterim.
Hepinize selamlar,
Güzelyalıdan merhaba dostlar, haftasonları görüşmek seyehat etmek, hiçbirşey olmazsa dahi sahilde çay içmek isterim.
Hepinize selamlar,
Don't tread on me...
Toplantı ve gezilere katılan arkadaşların çoğu Bursa içerisinde ikamet ediyor. Genelde Nilüfer de Barış cafede toplanıyoruz. Tanışma, çay,kahve, muhabbet sonrası gönlümüzün istediği yere gezmek için çıkıyoruz. Bu bazen Mudanya, bazen Görükle, bazen Kurşunlu, Bazen Misi v.b.yerler olabiliyor.
Havalar geziler için bundan sonra daha da müsait olur ve bol bol gezeriz birlikte inşallah.
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
Eyvallah Arif ben teşekkür ederim.
Hoşgeldiniz aramıza. Aynı hobilere sahibiz. Gerçi ben fotoğrafçılıkta yeniyim. Tanıştığımızda sizden öğreneceğim çok şey olacak ozaman. Hatta hafta sonu Suuçtu şelalesine fotoğraf çekimlerine gittim kendi aracımla. Motosikletim düşük cc salcano wolf s. Fotoğraf makinam da canon eos 1200 D. 18-55 lens ile nekadar çekilebilirse işte... Yeni lens arayışındayım. Macro ve 18-135 lens bakıyorum. Eşlik ederseniz bu sezon kapıdağ yarımadası turu yapıcaz. Çok harika yerler var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:16 ----------
Sizde aramıza hoşgeldiniz. Havalar ısınıyor yavaştan geziler vites arttırmaya başlar. Bu aralar rölantideyiz. Motosikletiniz büyük hacimli sanırım, forumda çokta fazla yüksek cc li kullanıcı yok bildiğim kadarıyla. Bu aslında sıkıntılı bir durum, zira geneli gezilerde max 250 cc ye kadar oluyor. Yinede toplantılara katılıp muhabbete bekleriz. Bakarsınız sizede 125- 150 cc aldırır muhabbetler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:25 ----------
Osman abim açıklamış gerekeni.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:29 ----------
Çok uzun gezileri osman abinin dediği gibi yapamıyoruz. İşlerimizin izin durumlarına göre palnlar yapıp max 5 günlük tur lar planlayabiliyoruz. Bu sezonda bir gece konaklamalı turlarımız olacak. Yada günü birlik. Bekleriz
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
arkadaşlar bende daha ehliyet almadım ve şu son zamanlarda görüdüğüm manzaralardan sonra alana kadar pek fazla dolaşmama kararı aldım.B ve A2 ehlyietini(önce B,ardından A2 olmak üzere) alacağım.Kural sürücü kursuna kayıt yaptırdım bintl B,500tl A2 saydılar bir konuşun derim
23 Mart 20016 Saat 19:30-20:00 Civarı Mudanya Mütareke Binası Yanı Cofe Shot'ta Motorlarımıza çay kahve içiricez tanışmak isteyenleri ve yakın olanları bekleriz...
Ehliyet almadan, motosikletle gezmenizi hiç tavsiye etmem açıkçası, doğru bir karar vermişsiniz.
Zira maddi olarak çok büyük bir cezası var. Ayrıca Allah korusun başınıza bir iş gelse, veya birisine kaza ile zarar verseniz bunun vicdan azabı da var.
En iyisi biraz daha sabredip, ehliyet aldıktan sonra rahat rahat gezmek.
Tekeriniz düz bassın, kalın sağlıcakla.
Pazar günü Suuçtu şelalesinde yaptığım fotoğraf çekimlerim den birkaçı...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:58 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:00 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:03 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:06 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------
Arkadaşlar merhaba ben Doğan Bursa Esentepede ikamet ediyorum daha yeni Honda Cbr 250 R aldım ve aranıza katıldım en kısa sürede tanışırız inşallah
Sizlere bir sorum olucak motosikletin arkasına çanta takıcam servis harici çanta demiri temin edebileceğim bir yer var mı . Şimdiden teşekkür ederim.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Hoş geldiniz.
Yeni motorunuzda hayırlı olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:36 ----------
Coşkun, resimler harika çıkmış. Bahar güzelliği bitmeden bir gezi düzenleyelim şelaleye.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:39 ----------
Hoş geldiniz.
Coşkun cevap vermiş gerçi ama, Cbr 250'ye topcase taktıranı internette gördüm ama, Bursa'da bende hiç görmedim.
Yine en doğrusu internetten araştırmak olacaktır.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)