Hafta soğuk ve yağışlı olcakmış. Sokun motorları geri garaja.
Hafta soğuk ve yağışlı olcakmış. Sokun motorları geri garaja.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Ninja 250 sl ABS arıyorum arkadaşlar bilginize
Hafta sonu için hava tahminleri olumlu yönde değişti.
Gezmek isteyenler planlarını buna göre yapsınlar. Haftaya soğuklar geliyor ona göre.
Bir Aksilik Olmaza C.tesi Çanakkale Düşünüyoruz İlgilenenler Özelden mesaj atabilirler...(Bu Arada Allah Vatanımızı Muhafaza Etsin,Tuzak Kuranların Tuzaklarını Kendilerine Çevirsin.Ölenlere Rahmet Hastalara Şifa Diliyoruz..)
ilk önce selamlar herkese
bursada uuygun fiyatlı ekiman alabilecegim magaza veya magazalar varmı
18Mart için bir etkinlik olacak mı ?
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Merhaba, üstteki mesajı yazalı 2 aydan fazla olmuş ve bu sürede çok yol kat ettim motosiklet için.
Vücudumu -olmayan- motorumdan daha çok sevdiğim için ekipmana birçok arkadaşımın OHA dediği miktarda para verdim fakat hala eksiklerim var.
Göstermek gerekirse :
Kask: ICON Variant Raiden
Ceket: Dainese Avro D1
Eldiven: Knox Handroid
Bir dahaki resimde motorum olması dileğiyle, hoşçakalın
Türkiye'ye döndükten sonra Bursa'ya Mudanya'ya yerleştim. Mudanya'dan katılıcım arkadaşlar tanışmak isterim.
Ben hemen hemen hergün fotoğraf çekmek için Bursa ve çevresini motosikletle keşfediyorum. Yakında da bir Türkiye turu planlıyorum.
Her türlü dostluğa, tavsiyeye, öneriye, bilgiye severek açığım. :-)
Arif
Woowww.. Seni çok istekli görüyorum kardeş. Maaşallah, nazar değmesin.
Senin yerinde başkası olsaydı o ekipmana verdiğin paraya güzel bi başlangıç motosikleti alırdı açıkçası. Seni takdir ettim.
Aldığın ekipmanların hepsi gayet iddalı ve başarılı ürünler. Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanırsın umarım. (Bu arada ICON Variant'ın hastasıyım:^)
Ekipmanlarınız hayırlı olsun.Kalitelisinden alarak, en iyisini yapmışsınız.
İnşallah en kısa sürede de motorunuza kavuşabilirsiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:39 ----------
Hoşgeldiniz.
Havalar ısınmaya başladıkça, motosiklet sevdalıları da artmaya başlar, buralar dolar.
Gezi ve toplantı haberlerini buradan takip edebilirsiniz.
Bu sene çok güzel gezi ve kamp planlarımız var.
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
Teşekkür ederim hoşbulduk Apices,
Umarım sizlerin planları ile benim planımın örtüştüğü noktalar olur. Olmasa da kısa mesafeler olursa severek katılmak isterim.
Benim planım kabaca Nisan 2016'da Mudanya'dan başlayarak Ege, Akdeniz, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu, Trabzon'a kadar Karadeniz sınır şeridi, daha sonra içeri katederek Doğu Anadolu, Orta Anadolu ve tekrar Samsun'a çıkıp Karadeniz kıyı şeridi, Yunanistan kıy şeridi, Marmara kıyı şeridi, Körfez, İç Ege şeklinde devam edip tekrar Mudanya'da bitirmek. Yaklaşık 12.000 km'yi 100-130 gün arası bir zaman diliminde tamamlayacağım umarım.
Tutkum fotoğraf çekmek olduğu için sabit bir rota çizip rotaya bağlı kalmayacağım. Kaba bir rotayı izleyip fotoğraf için sık sık rotadan sapacağım yüksek olasılıkla. :-)
Konaklamanın hemen hemen tamamını kamp kurarak halletmeye çalışacağım. Artçı olasılığını da düşününce rotanın eğim grafiği bazı noktalarda zorunlu değişiklik gerektirecek gibi duruyor. Artçı, ekipmanlar, kamp malzemeleri ve ben bir araya gelince motosikletin yük kapasitesinin sınırında olacağız. Motosiklet olarak Ramzey Star L 125 cc bir sccoter aldım. Endonezya'da sırtçantasız artçımla birlikte 1500 rakıma 125cc ile zorlanmadan tırmanışlar yapmıştım. Ancak Türkiye'deki eğim dereceleri grafiğe göre bazen oldukça fazla görünüyor. :-/
Detaylar üzerinde çalışıyorum. Karara bağlandığında planımı forumda siz ve diğer tüm katılımcı arkadaşların eleştiri ve önerilerine sunmak istiyorum.
Sevgiyle,
Arif
Arif bey hoşgeldiniz mudanyaya, bende mudanyada ikamet ediyorum. ilerleyen zamanlarda turlara birlikte katılırız inşallah... aslında havalar ısınıyor haftaya pazar bursa çevresi güzel bir organizasyon yapmak lazım forumdaki arkadaşlarla.
Sanırım vakit açısından hiç bir sıkıntınız yok.Bizlerin çoğu çalışan insanlar olduğumuzdan o kadar çok gezemiyoruz maalesef. Geçen akdeniz- ege turu yaptık 5 arkadaş. Bu senede yıllık izinlerimizin uyduğu kadarı ile yeni turlar yapmayı planlıyoruz. Ayrıca günübirlik ve bir gece konaklamalı gezilerimizde olacak.
Paylaşım ve resimlerinizi buradan merakla bekliyor olacağım. Yakın zamanda tanışmak üzere, tekeriniz düz bassın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:31 ----------
Sanırım vakit açısından hiç bir sıkıntınız yok.Bizlerin çoğu çalışan insanlar olduğumuzdan o kadar çok gezemiyoruz maalesef. Geçen akdeniz- ege turu yaptık 5 arkadaş. Bu senede yıllık izinlerimizin uyduğu kadarı ile yeni turlar yapmayı planlıyoruz. Ayrıca günübirlik ve bir gece konaklamalı gezilerimizde olacak.
Paylaşım ve resimlerinizi buradan merakla bekliyor olacağım. Yakın zamanda tanışmak üzere, tekeriniz düz bassın.
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
Merhaba Kuzumobil,
öncelikle izniniz olursa "bey" ifadesini kaldıralım isterim. Takısız, eksiz, doğrudan adımla çağrılmak hoşuma gider. Zaten bir beyliğim de yok. :-)
Mudanya'da Güzelyalı'da tuttum evimi. İstediğiniz zaman buluşup tanışmak, sohbet edip paylaşmaktan onur duyarım. İlginiz ve yakınlığınız için teşekkür ederim.
Merhaba Apices,
Döndükten sonra henüz ne yapacağıma karar vermediğim için vakit sıkıntım yok. Düğün, doğum, stüdyo vb gibi bir fotoğrafçılık alanında olmadığım aksine keşfederek fotoğraflamak ve daha teknik ve sanatsal fotoğrafçılık alanında olduğum için işimin bir parçası da gezip keşfetmek oluyor. Bu anlamda biraz şanslı olduğumu düşünüyorum.
Çalışmalarımı ve bildiklerimi paylaşmaktan zevk duyarım. İlginizle onurlandırdınız çok teşekkür ederim.
İki (aslında üç) tutkumu (fotoğraf - motosiklet ve doğal olarak gezmek) birleştirerek paylaşacağım bir web sitesinin çalışmalarını yakın zamanda bitireceğim umarım. Hem fotoğraf hem motosiklet hem de gezip keşfetmeyle ilgili naçizane bildiklerimi aktarma ve bilenlerden öğrenmek benim için çok keyifli.
Tanışmaktan ayrıca onur duyarım. İlginiz ve yakınlığınız için teşekkür ederim.
Sevgiyle,
Arif
İmrenilecek bir işe sahipsiniz, özenmemek elde değil. Bizlerde sizin birikim ve bilgilerinizden yararlanmayı çok isteriz.
Yakın zamanda tanışmak dileğiyle, tekeriniz düz bassın.
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)