Pazar günü için yol planı var mı MT ailesi? Uzun zamandır yol yapamadım bi hasret gidermek istiyorum
Ben de antalyadayin c.tesi 2 ucagiyla donuyorum pazar gunu yol plani varsa katilmak isterim.
Bu hafta sonu için önceden verilmiş sözüm olduğundan bir organizasyon düzenleme veya organizasyona katılma gibi bir şansım yok maalesef. (Çoğu arkadaşında başka planları var.)
Pazar günü hava gayet güzel olacak gibi görünüyor.Buradan yazışarak gelmek isteyenler ile anlaşıp güzel bir rota yapabilirsiniz bence. Bu fırsatı kaçırmayın derim.
Tekeriniz düz bassın, kalın sağlıcakla.
XmAx 250 abs satılıktır haberiniz olsun arkadaşlar vitesli abs li motosiklet ile takas düşünüyorum
Model km fiyat nedir alper. Arayan bir arkadaşım vardı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:08 ----------
Bırak bu işleri osman aga. KOKO iptal çocuğun okul toplantısı çıktı. Yarın bu çocuk gezer. Takılalım bak..
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Kendime ait ilk motosikletimi 2 hafta kadar önce aldım. Aranıza katılmaktan onur duyarım yaş 22.
Tamamdır Alper, ialan numarasını verdim arayan arkadaşa. Beğenirse arar zaten.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Hoş geldiniz.
Gezi ve toplantılarımıza da bekleriz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:21 ----------
Dediğim gibi, önceden verilmiş sözüm olduğundan bu hafta beraber gezemedik. Önümüzdeki haftalarda bol bol telafi edeceğiz inşallah.
Bizde fazla gezmedik dün ama, Orhaneli,Harmancık,Keles derken 200 km'yi geçmişiz yani.
Bir iki foto paylaşırız sayende artık.
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
Hafta sonu halil arkadaşımla planda olmayan bir solo niteliğinde turlama yaptık. Vakit darlığı nedeni ile kısa oldu ama stresi atmaya yetti. Bahar geliyor sanki, daha çok gezilere çıkarız beraber mt ailesiyle. Birkaç foto atalım solo geziden.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:47 ----------
[/COLOR]
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:05 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:10 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:12 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:14 ----------
Aradığım motoru bulduğum için fiyatı düşürdüm 2015 model cbf 150 5500 TL. açıklamada herşey yazıyor. ilgilenenler için:
Sahibinden ilan no : 261974383
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)