Bu sabah rüzgarda motosikletim yan yatmış komşular söyledi,feci can yaktı sağ ayna 280 tl daha diğerleri var toparlanacak,düşmekten bir vazgeçebilse canavar gibi motosiklet...Bu arada avatarımda ki BMW 1200 Adventure Gs Polisten Satılıktır.Enduro ile ilgilenenlerin dikkatine...
Soğuk bize işlemez.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:01 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:04 ----------
Kimler geldi kimler geçti aramızdan. Tutunacak dalı bile kalmadı hayal oldu bakakaldı arkamızdan.... diye başlayan şiirin mısraları geldi aklıma nedendir bilmem.
Kemik kadro dediğimiz ruhu genç kadromuz herdaim gezmelere devem ediyor.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
Osman hocam, kimler geldi, kimler geçti, hiç birisi senin kadar gezemedi
iyi aksamlar bursa MT ailesi
Ümit Hocam motoru büyütünce, kayboldu gitti aramızdan.Bizim motorlar küçük ya, ondan galiba.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:57 ----------
Merhaba kardeşim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:00 ----------
Aleyküm selam kardeşim.
250cc motorun neresi büyük Osman hocam, satıpta bir çapır motor alamadım hala, motorlar bu sene ikinci el para etmiyor, benim cup motorla gelirim geziye merak etmeyin
Ümit hocam 18000 km cup motor kullandım ben. Gitmedigim yer kalmadı yakin civarda. Gorusmek uzere
Allah bilir inazumanın kilometresi henüz 5000 bile olmamıştır.
Alan arkadaş neredeyse sıfır motor sahibi olacak. Satışa çıkarmadan önce haberimiz olsun.
Biz almasak bile eşimize, dostumuza tavsiye ederiz.
Ayrıca ilk gezimize de özel olarak davet edeceğim, bilginiz olsun.
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
vayy vayy vayy bizim ekip komple burda
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)