Arkadaslar bir sorum olacak, yardimci olabilirseniz cok sevinirim. Motorumu degistirdim ve arka yan canta demiri yaptirmak istiyorum. Soft yan cantalarim var ama su an takmam mumkum degil egzost a degme durumu var. Sert yan cantalardan olmadigindan yuksek agirlik tasimiyacak sadece muhafaza gibi birseye ihtiyacim var. Bursa da kim yapar?
Egzos cu burhan var. Bursa da yapabilecek uğraşacak tek adam. Merinos stadının arkasında kalıyor işyeri. Stadın bitişigindeki benzinliğin yanında stadın arka tarafına bir yol iniyor. O yoldan in sola ayrım var ama sen düz gidip ayrımdan sonraki ilk aradan sola dön. döneceğin yerde sağ sol boşluk ve hatta yıkıntı dükkanlar var. Aşşağı doğru ilerle yine 40 mt sonra solda mavi demir kapılı camlı dükkan. dibinde asma var. Sabah 10 akşam 7 çalışır. Gidince tofaştan coşkun gönderdi dersen kıyağı olur. Yinede bulamazsan 05549073383 numaram ararsın tarif ederim.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Yeni motorum cross ve egzost acikta oldugundan benim baska sansim yok, mecburen yaptiracagim.
Nacizane bir sorum daha olacak. Elcik koruma aldim ancak elcigin kenarini actigimda gidonun ici belli bir yerinden itibaren dolu gorunuyor. Bu elcik korumayi takma sansim var mi sizce?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:17 ----------
Bu da yeni atim
14/05/2015 perşembe 19:30 da Barışcafe de toplantılarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Gelecek hafta gezileri hakkında tarih ve rota belirlemeleri konuşulacak olup geneli makara muhabbet tanışma kaynaşma. Tüm dostlarımızı ve iki tekere gönül veren herkezi bekliyoruz.
djtim; hayırlı olsun. bende cross bakıyorum bu aralar. x-trem max düşünüyorum. arazide eküri lazımsa haberleşelim ;)
berkut , senin hantalı araziye sokmaya karar verirsen, gel peşimizden. sana sucuk ekmek yapacam ;) olum al sende bi crf işte. eziyet etme bana. takılalım ;)
Coşkun özlemiştim bol muhabbetli geçen toplantılarımızı doğrusu.
En güzeli de nasipse yapacağımız geziler için rota ve tarih belirleme işi olacak sanırım.
Şimdiden geziler gözümde canlanmaya başladı bile. Benim motor üç haftadır şehir dışında olduğundan iyice kurtlar birikti bende. Nasipse hafta sonu almaya gideceğim ve ufaktan bir ege turu yapıp geleceğim.
Geziler için ön araştırmada yapmış olurum bu arada.
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
Selamlar Coşkun hocam. Nerede bu cafe. İşimi ayarlayabilirsem gelmeye çalışacağım.
Bir aksilik çıkmazsa inşallah geleceğim coşkun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:27 ----------
Mustafa kardeşim Nilüfer'de Media marketin olduğu kavşağı İzmir istikametine doğru geçer geçmez ilk aradan sağa dönersen cafe az ileride solda kalıyor.Canaydın okulunun çok yakınında.
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
Arkadaşlar çok yoğun bir gün geçirdim. Cafede buluşmaya gelmedim. İşin aslı eve daha yeni girebiliyorum. Hafta sonu gezi planı var mı
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)