Oğuzcan ben de bir ara aynı güzergahtan geçmeyi düşünüyorum.Çok güzel bir rota olduğunu söylediler.
Biliyorsundur ama ben yine de hatırlatmak isterim.
Eskişehir buralara göre daha soğuktur,ona göre iyi giyinmeni tavsiye ederim.
Şimdiden hayırlı, ve keyifli yolculuklar dilerim.
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
Arkadaşlar bende Bursadanım.Yarin nasipse crf 250 l mi aliyorum.2 şey sormak istiyorum 1. Si geziler düzenliyor musunuz?
2.si aramızda carbon folyo kaplamayı bilen ve uygun fiyata kaplamak isteyen birisi varmı?
Hayırlı olsun.
Bursa mt 2 ye bölündü.
King of the road.
Bursa motosiklet kullanıcıları.(Bumotku)
Bu 2 grup ayrı ayrı gezi düzenliyor.
Facebooktan takip edebilirsiniz.
Artık mt de pek paylaşmıyorlar gezilerini 2 grupta.
O yüzden eğer 2 gruptan birine üye olmak isterseniz facebooktan iletişime geçin derim.
Birde benim gibiler var.
Ben grup olayına sıcak bakmıyorum.
Sürüşü, insanlığı , sohbeti hoşuma giden kişiler ile sürmeyi tercih ederim.
Bu kişilerin A veya B grubundan olması hiç farketmez.
Benim gibi olanlarda buradan veya direk telefon ile arayarak haber verir.
Açıkçası durum bu.
Karar sizin. Ben olayı açıklamak istedim.
Yani Bursa daki motosiklet kullanıcıları gezi yapıyor fakat bölünmelerden dolayı burada göremeyebilirsiniz.
Kesinlikle kişisel tercih.
Öncelikle hayırlı olsun motorsikletiniz. Sorularına cevap vereyim. Geziler düzenleniyor, bu alandan takip ederseniz beğendiğiniz rotalara katılabilirsiniz. Havalar güzelleşmeye başladığında bir çok gezi paylaşımları yapılacaktır. Yukarıda arkadaşın bahsettiği gruplar ın kurulmasındaki neden tercih meselesidir. Fikirler herkezde uyuşacak diye bir durum söz konusu olamaz. Bu nedendende aklı fikri biribirine yakın olalarda kendi gruplarını kuruyor. Fakat burası ortak bir platform. Buradanda takipte bulunabirsiniz.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Cevaplarınız için cok teşekkürler abilerim Motoru aldım gezilere katılmak icin sabırsızlanıyorum crf almayı düsünen varsa formda tavsiye ederim ivmelenmesi amorttisörleri frenleri harika gördügüm tek sıkıntı artcıya yer yok
Merhaba, aha önce o Orhaneli tarafına gittim yol gayet iyi. Fakat!, sizin gideceğiniz rota Uludağ'ın etekleri olacağı için yolda kar olmasa bile gizli buzlanma olabilir, o yolda çok fazla kamyon olabiliyor dikkat edin derim ve Eskişehir yolu zaten soğuk oluyor bu nedenle o rota daha da soğuk olabilir. Tekeriniz düz bassın
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:29 ----------
arkadaşlar, 2012 model CBR 125 R (beyaz) 14bin km'de olan motorumu CC yükseltmek için satıyorum. İlgilenen arkadaşlar olursa özelden mesaj yazabilirler.
teşekkürler, söyledikleriniz aklıma geldi bu rotayı yazın yapmak üzere erteledim. bursa-inegöl-domaniç-tavşanlı-kütahya-eskişehir olarak yapıcam. toplam 250 km. sezonu açıyorum hayırlı olsun benim için ardından erdeğe gidicem kapıdağ yarım adasını falan gezicem burda resimleri paylaşırım. havalar müsait olursa haftaya düşünüyorum gitmeyi.
Bursada swift 150 ime yan canta demırı yapabılecek bır usta arıyorum arkadaslar tanıdıgı yada bir bilen varsa soyleyebilir mi nereye yaptırabılırım uygun fiyata
bugün gölyazı ve trilye taraflarını gezim, burada paylaşıcaktım ama bolca fotoğraf olunca gezi bölümüne konu açtım...
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post3583032
linkten bakabilirsiniz
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)