Çok teşekkür ederim. En kısa zamanda siparişimi vereceğim. Gelince haber bırakırım buraya
Kaza Anında Seni Korur !
Herkese merhaba, aralıkta ehliyeti almama rağmen hala ne motor ne ekipman alamadım kararsızlıktan işten güçten. başlangıç motoru olarak scooterdan vazgeçtim, tvs apache yeni kasa veya yamaha ybr 125esd 2012-2013-2014 düşünüyorum. tvs mi, yamaha mı, bi de grupta bursadan satan var mı acaba
Arkadaşlar zincir bakımı yaptım zincir beyaz beyaz oldu sizce normalmi? biri lütfen yazdımcı olsun?
Evet öğleymiş birine sordum oda öyle dedi markadan dolayı yani.
zat 150 den uzak dur..
Veysel karani endüstri meslek lisesi nerede haritada çıkmıyor bilen varmı beyler bayanlar
Sevgili mt úyeleri 6 mart gecesi jolly joker da PENTAGRAM Konseri var bakalım mt den kimler gelio? gelicek olan varsa bulusupta gidelim.
Arkadaşlar Merhaba ben Orhangaziden Rasim öğretmenim.
Forumu sürekli takip ediyorum ama yeni üye oldum. Sizlere birkaç sorum olacak. Bende 2012 model Yamaha YBR 125 ESD var ve sadece yazın kullanıyorum keyif için. Yani mart ayında binmeye başlayıp Kasımda falan yağlayıp kaldırıyorum. Yılda 2000 km ancak yapıyorum. Benim LS2 çene açılır kaskım var Şimdide Mont eldieven ve dizlik almayı düşünüyorum. Dizlik konusunda Venomun mafsallı modelini düşündüm ama Mont ve eldiven konusunda karar veremedim.
Montu mevsimlik alıp içini çıkararak kullanmakmı yoksa yazlık alıp soğuk olursa içine termal içlikmi giymek mantıklı olur. Eldiven olarakta derimi yoksa normalmi.(Fiyat olarakda çok yüksek olmasını istemiyorum yani ikisi için en fazla 300-350 tl ayırabilirim.) Aynı zamanda marka model ve bunları Bursada bulabileceğim yerleri belirtirseniz çok sevinirim
Arkadaşlar pazar günü direksyon sınavımdan geçtim kursa sordugumda dosya 1 haftaya çıkar dediler arkadaşlarım kendi dosyalarının 2 günde çıktıgını ve ehliyeti aldıgını söylüyorlar aslı astarı varmıdır dosyalar kaç günde çıkıyor yarın kursa gidip bi bahane bulup dosyayı almaya bakacagım
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)