Hava Durumuna Göre Pazar Günü Hava 21 Derece Olucakmış
Hava Durumuna Göre Pazar Günü Hava 21 Derece Olucakmış
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
Arkadaşlar bizim adliyenin yanında iyi bir grenajcıdan bahsetmişlerdi ismini ve yerini bilen var mı?
Arkadaşlar merhaba 10 ocaktaki yazılı sınavdan geçtim direksyon sınavını bekliyorum acaba Bursa için direksyon sınavı tarihleri ne zaman olur açıklanır bilen varmı
Bende onu bekliyorum ama sürücü kursundan henüz haber yok.
pazartesi günü muayeneye girdim;
-sinyaller
-korna
-uzun, kısa far ayarı
-stop lambası
-frenler
-şasi numarası
-motorun km si
bakılanlar yukarıda yazdığım şekilde egzosa falan bakmıyorlar rahat olun
arkadaslar mrb ben 250-300 tl arası bi mont bakiyorum tavsiye edebileceginiz bi marka varmı acaba şoyle horgúclú fln?
Venom marka montlar var 250-280 civarı. 2008 de aldım halen kullanıyorum.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
motomaxta 4riders var onlar nasıl acaba?
Arkadasim 4riders kullaniyor, cok uzun sure kullanmadi ama bir kez cok yogun yagmurda kullandi, hic su gecirmemis. Bense Prohell Volt kullaniyorum, yazin kullanma firsatim olmadi henuz ama kis vakti cok isime yaradi. Bir kez cok fena yagmura yakalandim, o gun su gecirmez montun su gecirmez pantolonsuz bir anlami olmadini anladim zira monttan suzulen tum su kotuma penetre oldu saka bir yana mont damla su gecirmedi.
Ben arastirirken Prohellin snipper modeli vardi daha uzun olarak, o da guzel gorunuyordu.
Ben Prohellin korumalarini 4riders a gore daha cok begenmistim ama tabi daha iyi oldugu anlamina gelmiyor, daha iyi oldugunu ancak kaza aninda anlayabiliriz, onu da Allah kimseye gostermesin ;)
evet 4riders hakkında hep ,iyi yorumlar alıyorum galiba onu alıcam.ama yağmur çamur olayı benim için önemli değil çünkü sadece yazın kullanıyorum keyif için,o yüzden yazlık bişey alıcam içinide çıkardıkmı on numara olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:49 ----------
bu arada rks kullanıyosun galiba bende çok niyetlenmiştim ama strike 150 aldım nasıl memnunmusun?
valla bende benim strike tan memnunum benim beklentimin çok üstünde çıktı ama ilk aldığımda bi sorun vardi 43 olan arka dişliyi 38 le değiştirdim vites araları uzadı çiçek gibi oldu. sanırım rks ninde orjinal diş büyük hemen vites istiyodur?
merhaba iyi günler bursada senetle 3 4 bin liraya 2. el motor alabiliceğim biryer varmı bildiğiniz
Bildiğim bir yer yok.
Gezip sormak lazım kesin bilgi almak için.
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)