Benim motor bugün satıldı. Mtye gitsin isterdim ama kısmet değilmiş.
Kamera acisi icin bir ornek de benden gelsin o halde. Müziği sonradan ekledim ;) videoyu burdan izleyebilirsiniz
http://instagram.com/p/wq5q_UNQaO/
Beyler 8mm çapında ısıya dayanıklı hotum arıyorum nerede vardır bileniniz varmı.Aşşa yukarı 180 derecede çalışacak ve içi ısı görecek. Nokta atışı yapmam lazım.
Kolay gelsin hortumun içinden sıvı filan gecmicekse fırın tamiri yapan firmalar kabloları ısı dayanıklı hortumlarla muhafaza ediyorlar bir de elektronik malzeme satan firmalara sor ısıya dayanıklı kablo yalıtım hortomu söylersen yardımcı olurlar.8mm tam o kadar büyük varmı tam emin değilim
Merhaba,
Yüksek sıcaklık ve yüksek basınç şartlar için Parker marka hortum iş görebilir. Bahsedilen sıcaklık (+180 oC) için 6751,6620,6621,6623 modellerini inceleyebilirsiniz.(çap uygunsuzluğu hususunda redüksiyon kullanmak gerekebilir.)
Tedarikçisi İstanbul' da mevcut : Tel: +90 (216) 499 70 81
ulu caddede var bi hortumcu. yapı kredinin tam karşısında. ufak biyer. elinde aradığın özellikte hortum varmıdır bilmiyorum.
40.195262, 29.062755 kordinatları bu. maps te yapıştırırsan yerini görebilirsin.
birde küçük sanayide sırf hortum satan biyer var. çok yüksek ihtimal onda aradığın malzemeyi bulursun.
40.208456, 28.941356
Sağolun arkadaşlar. Bahsettiğiniz yerlere sordum aradığım yok hiç birinde. Ulu cadde de buldum biryerde ama çokta emin değilim olacağından. 200 dereceye kadar dayanır dedi ama çok yumuşak silikon hortum. Birde flex buldum içi metal olanlardan. Sanki olacak gibi. Doğan bahsettiğin yer imalatçı olduğundan toptan kğ olarak veriyormuş. Bana 30 cm yetiyor.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Küçük sanayide var bir kaç sene önce ordan bende almıştım erkanı hatırlarsın gökhanda vardır telefonu o sana yardımcı olur bursada olsam gider beraber hallededik.plastik hortum yapıyorlardı ben en son egzost baglantısında kullandım uzun ömürlüydü istedigin ölçülerdede kesiyorlar
eger ulaşamazsan bana ulaş tarif etmeye calışayım numaram aynı
herkeze iyi akşamlar
: blue geri döndü :D
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
berkut , nasıl oluyorda aynı yolda senin lastikler tozlanırken benimkiler temiz kalıyor?
Hakikaten nasıl olmuş o
Benim lastikler daha dişli olduğu için olabilir belki.
yaza pcx almaya karar verdim. tarz değiştiriyorum.
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
Vayy Zekom bekliyoruz her daim...
Şu an bu konu içerisinde 79 kullanıcı var. (0 üye ve 79 misafir)