Ben de cok fazla arastirdim, su anki durumuma gore fiyat performans mantikli geldi, aldim gitti. Simdilik de beni 500km boyunca hic uzmedi.
Ben de cok fazla arastirdim, su anki durumuma gore fiyat performans mantikli geldi, aldim gitti. Simdilik de beni 500km boyunca hic uzmedi.
Osman hocam artık sadece deri yelek kullanıyorum en kısa zamanda chopper motor alıyorum, tam bana göre bu iş, hep yaşlı ve ihtiyarlar var yiyip içip geziyoruz,her salı bizim kulübün barında buluşuyoruz, aramızda bir çok müzisyenlerde var acayip güzel bir ortam,gençler ve senin gibi genç hissedenlerin hızına yetişmek zor iş
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
hehe, park ettiğim yer deponun önüydü. 2 dükkan yandaydım.
arkadaşlar, ön disk düzelttirebileceğim biyer varmı bursada bildiğiniz. bide iyi bir usta.
Ümit hocam chopper motor yakışır size.Sağ şeritten aheste aheste...... gor gor gor egsoz sesi ile birlikte ne güzelde gezersiniz.
Birde kulüp başkanı gibi derileri de çektimi üzerinize süper olur valla.
Zaten bende gençlere yetişmek için çaba harcamıyorum, sağ şeritten aheste aheste...geziyorum.
Müsait bir zamanda haber verirseniz bende gelmek isterim sizin kulübe ortamı görmeye.
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
nerdesiniz millet
bursada isteğe göre ön cam yaptırabileceğim biyer varmı bildiğiniz? naked motor tamam rüzgar alırda kış günü hiç çekilmiyor. 80-90 dan sonra rüzgar yiyorum . hele 130-140 tan sonra rüzgar manyağı oluyorum. yoksa uydurma bişiler yapma yoluna gidicem.
berkut; kameram geldi ama henüz çıkıp denemedim. yan sanayi olanlardan geldi. önde sjcam yazmıyor. ama wifisi filan çalışıyor. görüntü kalitesini öğrenmek için bi takıp çıkmam lazım.
dinamik moto / beşyol / mustafa ustayı tanıyan varmı? c.tesi dolanırken dükkanı gördüm ve girdim. ilgili ve bilgili bir ustaya benziyor. tanıyan , fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim?
Akın abi orjinallerle arasında çok fark olmadığını duydum. Sadece pil açısından biraz farkı vamış sanırım.
Sjcam ın app ını indirip ordan mı girdin sende abi wifi ile ?
Çarşamba veya perşembe gölyazı veyahut eşgel yapacağıö büyük ihtimal. Bir çekim daha yapacağım.
Müsaitsen gel istersen 2 sj4000 çekeriz sonra karşılaştırırız. Fark varmı yokmu anlaşılır hem.
güzel teklif ama hafta içi zor o iş. bi hafta sonu deneriz inş.
ismart dv diye bi uygulama indirdim. ordan bakıyorum. sjcam inkini denemedim.
yedek pil filanda alıcam. o sorunuda öyle çözeriz artık. kaskta kullanımı nasıl?
Abi şöyle benim motorda tur camı var biliyorsun. O yüzden rüzgarla pek işim olmuyor. Videomdada farkettiysen egzoz sesi gelebiliyor kameranın kaska monte olmasına rağmen. Yani o yüzden rüzgar açısından birşey söyleyemem , pek rüzgar yemediğim için.
Fakat ağırlık olarak benim boynumu ağrıttı 2 saat sürüşün ardından. Yan tarafa monte ettiğim için. Kaskın tepesine monte etseydim herhalde o sorunda olmazdı. Alışırım herhalde zamanla. Alışamazsam tepeye alırım kamerayı
Bildiğim kadarıyla gopro dan daha hafif .
akşam bende kaska monte ettim (yana). sabah deneme çekimi yaptım. şimdi youtubeye yüklüyorum. bitsin paylaşıcam senin konuya. pil çabuk bitecek gibi ama. uzun bi çekimde belli olur artık. bu arada senin navigasyonun yerini çok beğendim. tam olması gerektiği yerde.
Merhaba arkadaşlar.
Resimdeki jant şeridinden Bursa'da nerede bulabilirim?
Beyazı lazım.
varsa ışıklar ticarette vardır, yalova yolunun girişinde ilk sağdan girince solda kalıyor
Mutlu yillar arkadaslar.
Beko kardes kamera olarak ne var sende kaska nasil monte ettin. Action cam var bende ama hangi aparati kullanip kaska monte edecegimi bilmiyorum. Vantuz aldim bosu bosuna. Asagida ufak bi video var bursa altiparmakta cekilmis. Kamera benzin deposunun ustune yapisik. Kamera ile gelen cift tarafi bantli bir aparatla taktim. Tabi bu sekilde yol gorusu iyi olmuyor. En iyisi kamerayi kaska takmak diye dusunuyorum
https://www.facebook.com/video.php?v=10205780821108536
Hangi aparati almaliyim action cam i kaska takmak icin bilgisi olan var mi?
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)