Motorunuz hayırlı olsun.
Grup gezilerinide bekleriz.
Bursa da nerede gaz yağı var bilgisi olan var mı?
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
Teşekkür ederim.
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
pazar gezi var mı?
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
selam beyler birşey soracağım bu kış aylarında motor sürmek biraz işkenceli hal alıyor yağurlu havalarda on teker butun suyu ayaklarıma ve motora püskürtüyor bende yağmurlu havalarda kullanıp kuruda çıkarmak ıcın motorun korumalık demırlerının takıldığı yere araba paspasıyla bir engel yapmak ıstıyorum nasıl olabilir yapan fikri olan var mı ? motoruma koruma demiri takılmıyor koruma dmeiri olsa zaten iş çok kolaylaşacak sadece on sası demiri var ona montelemem gerekiyor.
Az Sonra 13.15 Geçit Özdilek Buluşma (29-Kasım-2014)
14.00 Narlı Çay Bahçesi çay molası
Armutlu Virajlarına akma viraj geliştirme etkinliği...
1-N_Hoca
2-Aziz Fatih
3-Aykut
4-Bilal
Kış ayları için kullanabileceğim soğuktan korunmak amaçlı bildiğiniz motosiklet pantolonları varmıdır acaba ? fiyat aralığım öğrenci bütcesi 150 lirayı aşmayacak şekilde öneri ve görüşlerinize açığım ?
2 hafta önce linkteki pantolonu aldım. fiyat performans olarak iyi yağmurda ve 2-3 derecede kullanma fırsatı buldum soğuktan ve yağmurdan koruyor beli yüksek olduğu için yukardan soğuk girmiyor ama paçalardan soğuk girip rahatsız ediyor yüksek bir botla kullanmak lazım. dizlikleri biraz şekilsiz yapmışlar çıkartıp biraz üstten kesmem gerekti şimdi fena değil. okuldada pantolonla rahat oturabiliyorum çok fazla rahatsız etmiyor. eğer alıcak olursan ölçtüğün bedenin 1 üstünü sipariş etmelisin ben XL giyiyorum ama iyiki XXL söylemişim. 4 ridersin 120 liraya bir pantolonu daha vardı ama bedeni bulamadığım için alamadım en uygunuda bu baya araştırma yapmıştım. umarım yardımcı olmuşumdur
Kappa 49 lt var abi benim motorumun üstünde.
Ama biliyorsunki V-stromlar iri aletler, sende yanılmıyorsam apache var 49 litre büyük gelebilir.
Gidonda sallama vs yapabilir. Ben memnunum ama 500 küsür fiyatı var galiba şimdi internetten baktımda.
Topcase acayip bir rahatlıkmış , taktırmanı öneririm.
Selamın aleyküm Moto bursa ailesi. İş gereği elime geçen takas karşılığı aldıgım bir motosiklet vardı satamadık elimizde kaldı. birkaç kez bindim daha önceleri sıkotır tecrübem vardı bi arkadaş öğrenmeme yardım etti onu kullanıyorum kışlık lastik aldım herkeze selam demekle beraber yardımlarınıza bilgi ve birikimlerinize ihtiyacım olacaktır sordugum sorular makul görüle
Cok guzel bir gezi olmus, kisa ve oz...
Sagdaki 2 cam siperlik cok hosuma gitti ve benim alete olabilir gibi dusundum, universal midir? Nereden aldiniz ogrenebilir miyim?
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)