osman hocamla ben yaşlıyız motordan çok anlamıyoruz, fakat motorcu gençlerden şöyle ön teker kaldırmalı, virajda diz deydirmeli video bekliyoruz,nerde gençler haydeeee.
osman hocamla ben yaşlıyız motordan çok anlamıyoruz, fakat motorcu gençlerden şöyle ön teker kaldırmalı, virajda diz deydirmeli video bekliyoruz,nerde gençler haydeeee.
özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.
buda bilal ile birlikte pazar günü yptıgımız gezıden. )
motorun hasar bilgileri ortaya çıktı.
Şase yamulmuş 500 tl.
Grenajlarda hasar var tamir astar boya 800 tl.
far 600 TL
sinyaller 70'er tl.
bunlar moto16 isimli servisten aldığım fiyatlar. motor yürür durumda bugün eve getirdim garaja çıktım. bir de hyosung bursa servisinden fiyat alacağım. tavsiyesi veya tanıdığı olan var ise dinlerim.
19 Ekim Pazar Etkinliğimiz...
13:00 Geçit Özdilek Toplanma
13:30 Yıdız Tepe Doğa Manzara Keyfi
14:30 Triliye Çay keyfi
16:00 Gölyazı Ağlayan Çınar Balık keyfi
17:00 Tepeden Bakış Adayı Geziş
18:00 Gün Batımı Fotoğraf Şenliği ve evlere dağılış...
1_n_tuncak
2-Memduh
3-Sinan hoca
4-
Ahmet
Honda CBR125 (5500 km)
Yamaha YZF R25 (15000 km)
Geçmiş olsun.
Kazayı ne zaman? nerede? nasıl yaptınız?
İnşallah sizde kötü bir sağlık durumu oluşmamıştır.
Birde merak ettiğim kaç km. motor tecrübeniz olduğu.
Zira benim çok tecrübem olmadığından biraz daha büyük motora geçmek için kendimi henüz hazır hissetmiyorum.
Bildiğim kadarı ile siz kısa bir sürede motor değiştirdiniz.
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Kardeş geçmiş olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:43 ----------
19 Ekim Pazar Etkinliğimiz...
13:00 Geçit Özdilek Toplanma
13:30 Yıdız Tepe Doğa Manzara Keyfi
14:30 Triliye Çay keyfi
16:00 Gölyazı Ağlayan Çınar Balık keyfi
17:00 Tepeden Bakış Adayı Geziş
18:00 Gün Batımı Fotoğraf Şenliği ve evlere dağılış...
1_n_tuncak
2-Memduh
3-Sinan hoca
4-aykut
5-serkan
6-
tesekkurler kardesim. Saglik durumumda hicbir sikinti yok cok sukur. Kaza cok fazla kaza olan girenin cikanin cok vol oldugu hurriyet yolunda oldu. Ben Duran trafikte sagdaki bosluktan ilerliyordum. Karsidaki arac da benim onumdeki aracin yol vermesini first bilerek benim seride girip sola donmek istedigi esnada carpistik. Tecrubem 3000 km idi motosikletle. Hyosungun durusuna asigim. AMA Ben Bu motoru kullanirken ciddi ciddi zorlaniyorum. Yola cok iyi konsantre olamiyorum. Onceki motorum mondial bisiklet gibiydi cok rahatti.
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)