Arkadaşlar bana önerebileceğiniz sürücü kursu var mıdır?
Arkadaşlar bana önerebileceğiniz sürücü kursu var mıdır?
Herkese selamlar. Foruma bi suredir uyeyim ilk motorumu daha yeni almis bulunmaktayim. İsmim serkan 19 yasindayim. Hepinize iyi surusler dilerim
-30 Ağustos 12:30 Geçit Özdilek Buluşma...
- 12:400 Fsm Konser alanına hareket ve Bayraklarımızla Zafer Bayram Kortejine katılım...
- 14.:30 Geçit Özdilek Buluşma,ESKİŞEHİR FESTİVALE HAREKET...(Kortej Bitimi)
- 18:00 Festival alanına varış,çadır kurulumu akşam yemeği vs...
- Pazar Toparlanıp eve dönüş
Motosikletlerin stabil 100-1200 km/sa gidebiliyor olması gereklidir.
Alınacaklar-Çadır-Mat-uyku tulumu-havlu-diş fırçası-çöp poşeti-
Mola Yerleri Hareket noktasında kararlaştırılacak ve sürüş kuralları tekrarlanacaktır...
1-Memduh Babule
2-Osman Tepeler
3-Nevin Hoca +1
4-Ali Cem
5-Onur
6-Osman
7-halis
8-bilal
9-
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
cumartesi için benim işler biraz karıştı ama bakalım durumları ayarlamaya çalışıyorum
benide yaz Nevin hocam Eskisehir'e gelmicem sadece korteje gelicem
Kaskını tak yoluna bak :D
Arkadaşlar Eskişehirdeki Festival gelicekler Çifteler Sakaryabaşı'ndaki festivale geliyorsunuz demi ??
Sakarbaşına geliyorsanız ben Mahmudiyedeyim akrabaların yanında motorum ile. Çiftelere uzaklığı 15 km yoldan katıla bilirim size Telefonla haber verin yaklaşında ben yol kenarına çıkarım.
(Odun Pazarı yani uzak noktada olan festtivale gidiyoruz bekleriz kardeşim...)
-30 Ağustos 12:30 Geçit Özdilek Buluşma...
- 12:400 Fsm Konser alanına hareket ve Bayraklarımızla Zafer Bayram Kortejine katılım...
- 14.:30 Geçit Özdilek Buluşma,ESKİŞEHİR FESTİVALE HAREKET...(Kortej Bitimi)
- 18:00 Festival alanına varış,çadır kurulumu akşam yemeği vs...
- Pazar Toparlanıp eve dönüş
Motosikletlerin uzun yol için stabil 100-120 km/sa gidebiliyor olması gereklidir.
Alınacaklar-Çadır-Mat-uyku tulumu-havlu-diş fırçası-çöp poşeti-az erzak olabilir..
Mola Yerleri Hareket noktasında kararlaştırılacak ve sürüş kuralları tekrarlanacaktır...
1-Memduh Babule
2-Osman Tepeler
3-Nevin Hoca +1
4-Ali Cem
5-Onur
6-Osman(kortej)
7-halis
8-bilal(belki)
9-samet (kortej)
10-
Bu ne sanstir arkadaş motoru yikadim bugün motor ilk bas calismadi karburatoru 3 kere tahliye ettim zar zor calisti şimdide yari devirden sonra kesiciye giriyormuş gibi oluyor yarina kadar inşallah calisir calismazsa korteje gelemem :(
ARKADAŞLAR 30 AĞUSTOS DAKİ ESKİŞEHİR GEZİMİZ KATILIM AZLIĞINDAN DOLAYI İPTAL OLMUŞTUR. BİLGİNİZE. CUMARTESİ SAAT 13:00 DA KORTEJİN YAPILACAĞI ALANDA GÖRÜŞMEK ÜZERE....
Direk kortej alanında olunulacak...FSM konser alanı...
Bir yerde toplanip gitsek daha iyi olur bende gelebilirim
Şu an bu konu içerisinde 41 kullanıcı var. (0 üye ve 41 misafir)