Bende geliyorum ama bayirlarda beklersiniz umarim
19.30 Da Yamaç Kafede Olucaz ve ordan basacağımız noktalar gözden geçirilecek...
Merhaba arkadaşlar,
İsmim Ömür, Nilüfer'denim. Uzun zamandır forumu takipteydim yeni üye oldum.
B ehliyetim var. Gerçi yaşım 35 ama artık A2 de almanın zamanı geldi sanırım.
Azda olsa scoter tecrübem var, vitesli motor eğitimim yok, fakat arkadaşlar arası sohbetler olsun, eğitim videoları olsun ne nedir biliyorum teorik olarak. Tek eksik pratikte.
Sizlere sorum şu; Bursa'da hangi kurs?
Ayrıca en yakın direksiyon sınav tarihi bilgisini bilen var mı?
Başlangıç olarak tvs apache düşünüyorum.
Şimdiden teşekkür ederim, değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Merhaba aramıza hoşgeldiniz.
Motosikletde pratik olarak sürüş eğitimi veren kurs ben daha hiç görmedim Bursa'da :D ama otomobil kullanıyosunuz motosiklet videolarından teorik olarak neyin nerde olduğunu nasıl çalıştığını biliyorum diyorsanız 100-250 cc arası bi motorla 10-15 gün de trafiğe cıkmamak şartı ile o ilk korkuyu atlatabilirsiniz.Çünkü aynısını bende yaşadım vitesli moto tecrübem olmammasına rağmen 1-2 hafta mahalle, semt içi 1 ay sonra biraz daha uzağa sonra sonra trafik :D ama ekipmansız binmeyi düşünme bile kask ,mont ,dizlik ,eldiven acemi iken herşey olabilir :(
Daha eve yeni gelebildim, biraz geç oldu ama olsun. Bugün güzel bir gezi oldu bu yüzden Nevin hocaya ve Memduh abiye teşekkür ederim her şey için, sakin desem değil surekli 90 100 arası gidildi. (ben ne kadar gide bildiysem artık) Ama olsun sonuçta amaç beraber muhabbet edip beraber gazlamaktı amacımıza ulaştık tekrardan teşekkür ederim umarım bir ara yeniden gazlarız.
Kaskını tak yoluna bak :D
Arkadaşlar sizin ehliyet dosyasını sınavdan kaç gün sonra hazırladılar? ben aradım ortalama 10 gün sürüyor dediler. berkut'la daha önce görüştüğümde 3 günde hazır olduğunu yazmıştı. ehliyeti cebime koymadan motora binmeyeceğim de o yüzden soruyorum.
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
Bu akşam 17:00 den sonra Memduh ile gezeceğiz, gelmek isteyen bize katılabilir.
arkadaşlar bu akşam saat 19:30 da nilufer carfour dakı koçtaşın önunde buluşup biyerlere gıdecez gıdılecek yerler orda kararlaştırılacak herkez davetlidir.
tel 0532 392 42 74
.
1-memduh
2-ümit
3-osman abi
4-onur
5-
Suzuki AN125 47000Km,Sym Gts 250ievo 4000km,CBR 125 6500Km, ,Kawasaki Ninja 250R 14000km
Yamaha Xmax250 ABS 7000km, KTM Duke 200 ABS 3100km Yamaha Xmax250 8000km, Xj6n 18000km Xmax 250 Yollarda..
Yer varsa gelebilirim bende
Kent meydanına yakın birileri varsa orda buluşalım mı
Şu an bu konu içerisinde 153 kullanıcı var. (0 üye ve 153 misafir)