Merhabalar bende uzun süredir forumu takip ediyordum yeni katıldım aranıza Bursa da başka bir etkinlikte katılmak isterim.
Merhabalar bende uzun süredir forumu takip ediyordum yeni katıldım aranıza Bursa da başka bir etkinlikte katılmak isterim.
Hoş bulduk teşekkürler.
Yarın yalovada iftar var gidecekmiyiz?
Kapıdağ yarımadası turu, Allah nasip ederse yapacağımız en güzel gezilerden biri olacak. Kısa bilgi verelim. Ortalama 450 km yol katedilecek. Cumartesi akşamı kamp ateşi yakılarak canlı müzik ve muhabbettavan yapacak. Erzak işini herkez kendi yiyeceğini getirecek. Kalınacak yere 3 km uzaklıkta yerleşim alanı var. Extralar buradan ara ara temin edilecek. Geziye katılım durumuna göre hareket saati belirlenecek. (cumartesi sabah hareket)Malum doğal güzellikler çok olduğundan fotoğraf çekimleri için dur kalklar fazla olacak. Yine her gezide olduğu gibi hızı min80 km hıza ulaşabilen ve sınıfı ayırtedilmeksizin tüm motosiklet kullanıcıları katılımcı olabilir. Yüksek cc l,i olupta kaptanı geçmeye kalkanın mola yerine fazla bujileri sökülüp tek silindire indirilecektir haberiniz ola. En önemlisi gece sivrisinek saldırılarına karşı mutlaka önlem alınız. Şimdilik fazla tüyo vermayelim. Nezaman ballandırsam bi aksilik çıkıyor. Nazaramı geliyoruz ne.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
Merhaba. Cumartesiden kast ettiğiniz yarın mı? (26 temmuz).
Yoksa bayramdan sonraki cumartesi mi? (2 ağustos).
Bayramdan sonraki cumartesidir diye tahmin ediyorum ama yine de tarih tam netleşirse karışıklık yaşanmaz diye düşünüyorum.
26 Temmuzda iftar var.
Kapıdağ 9-10 Ağustos gibi düşünülüyor,iftar konusunda ben bayram hazırlıklarına kitliyim malum,gidenler bizim yerimize de kaynaşsınlar... Bu arada önümüzde ki Cuma (1 Ağustos )şehir içi gezili toplantılarımızı başlatmayı planlıyoruz,şimdiden randevu defterlerinize not ediniz...
Skutere ara verip bu sabah cbr 125 siyah almis bulunmaktayim
Bi gezi plani varsa artik dahil olmak istiyorum
Uygun bir yerden geçilecekse bende akşama doğru katılabilirim
Evet arkadaşlar bir süre ara verdiğimiz toplanılara yenıden başlıyoruz ilk toplantımız
Tarih : 1 ağustos 2014 cuma
Yer : Dobruca daki buski sosyal tesıslerı
saat: 20:00
yeri bilmeyenler için saat 19:30 da Nilüfer Carrefour dan hareket edicez gıdeceğimiz yer zaten 5 dakıka mesafede duruma göre akşam şehirde kısa bir gece turuda yapacağız...
1-search16 (Coşkun)
2-memduhb (Memduh)
3-.
Evet arkadaşlar bir süre ara verdiğimiz toplanılara yenıden başlıyoruz ilk toplantımız
yeri bilmeyenler için saat 19:30 da Nilüfer Carrefour dan hareket edicez gıdeceğimiz yer zaten 5 dakıka mesafede duruma göre akşam şehirde kısa bir gece turuda yapacağız...
1-search16 (Coşkun)
2-memduhb (Memduh)
3-Nevin Hoca
4-Aykut
5-Pınar
6-On Numero(Belki)
7-
Filistin de Şeker Verilecek Çocuk Kalmadıktan Sonra Bayramın Ne Tadı Olur...Yinede Mübarek Ramazanı Hüzünle Uğurluyor Türk Bayrağımın Dalgalandığı Vatanımın ve Tüm Motosiklet camiasının Bayramını Kutluyorum...
1-search16 (Coşkun)
2-memduhb (Memduh)
3-Nevin Hoca
4-Aykut
5-Pınar
6-On Numero(Belki)
7-eXcitinG
8-onur
9-gökhan
10-
iyi bayramlar.
Bensiz olmaz sanırım.
Beni de ekleyin lütfen.
Merhaba arkadaslar karsreniz turumu yarıda kesip bursaya gelmek zorunda kaldim, normalde istanbulda yasiyorum. 1 2 gun bursadayim. Bir yöreyi en iyi o yerin motorculari bilir gezmek rehberlik yapmak isteyen varsa 05355070446 cok sevinirim
Bende gelebilirim uzun zamandır yol yapmıyorum
Şu an bu konu içerisinde 49 kullanıcı var. (0 üye ve 49 misafir)