BU AKŞAM İFTARDAN SONRA BURSA-ZAFER PLAZANIN ORAYA GİDİCEZ GELİCEK VAR MI?[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:22 ----------
BU AKŞAM İFTARDAN SONRA BURSA-ZAFER PLAZANIN ORAYA GİDİCEZ GELİCEK VAR MI?[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:22 ----------
Ben 2 kere yazılmışım.
Birde anca girebildim sanırım geç kaldım fakat ben gelemiyorum malesef.
20 Temmuz PAZAR Akşamı İftar yemeğimiz Tofaş sosyal tesislerinde Yapılacaktır...
1-Coşkun Terkin + Jale Terkin
2-Memduh Babule + engin babule
3-Nevin Tunçak + faruk Tunçak
4-Alper Ayaz
5-Rider (Belki)
6-Mustafa Satılmış
7-Sinan Yahşi (Büyük İhtimal)
8-Bülen CAn
9-Erdem Aksakal
10-Ümit (felis leo)
Fiyat Sabit Menü 25 tl olmakla beraber katılımcı 20 kişi ile sınırlandırıldı. Perşembe akşamına kesin liste ve geleceklerin bildirimde bulunması gerekmektedir...
MENÜ;
Sebze çorba
Çoban salata
sucuklu kaşarlı paçanga
kasap köfte
içecek
fıstıklı baklava
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
ben suare'de aşçıyım akşamları biraz geç çıkıyorum ama 12'den sonra katılabilirim size
İftar yemeğine gelemiyorum.Amcamlar ailecek yemeğe çağırmış.Kusura bakmayın.
ZxPanic abi sen salı günü koruparkta napıyodun Kasklarıda göremedim sanki
Geçmiş olsun kardeş şehir içi yollarda hız sınırı 50 olduğu için katlanıp çifte radara girmişsin gibi geldi bana,ben araba ile yemiştim bu cezayı acısını bilirim ...
20 Temmuz PAZAR Akşamı İftar yemeğimiz Tofaş sosyal tesislerinde Yapılacaktır...
Not: İftar sonrası,Dağ Yolu,Gemlik Umurbey Yahut alınan karara göre Mudanya manzaralı çay kahve keyfi gece turu yapılacaktır,
1-Coşkun Terkin + Jale Terkin
2-Memduh Babule + engin babule
3-Nevin Tunçak + faruk Tunçak
4-Alper Ayaz
5-
6-Mustafa Satılmış
7-Sinan Yahşi
8-Bülen CAn
9-Erdem Aksakal
10-Ümit (felis leo)
11- Musa SAVAşçı
12-
(son 6 kişi )
Fiyat Sabit Menü 25 tl olmakla beraber katılımcı 20 kişi ile sınırlıdırdır.En son Perşembe akşamına kesin liste ve geleceklerin bildirimde bulunması gerekmektedir...
MENÜ;
Sebze çorba
Çoban salata
sucuklu kaşarlı paçanga
kasap köfte
içecek
fıstıklı baklava
Ogün 3 siyah ninja vardı orada ortadaki 34 plakalı olan benimdi
İftar yemeğini, beleş iftar çadırında yapalım daha motorantik olur.
Gezici radara denk geldik heralde. Görüntü mevcut diyor. Buttimin oradaki trafik şubemi kamera şubemi ne varmış oraya gidicem boş bir vaktiğimde izlicem videoyu da. :D
En güvenli diye bildiğiniz yol en sık kullandığınızdır. Fakat Ensık kullanılan yolda kaza riski daha yüksektir.
İtiraz hakkın var ama itiraz hakkını kullanabilmen içinde belli bir süre var. O süre içerisinde itiraz etmezsen, itiraz hakkını kaybediyosun. Resimde çıkarmazlar bu sefer sana.
Ama eminim resim yoktur ellerinde. O zaman itirazın daha kolay kabul edilir.
merhabalar forumu uzun zamandır takip ediyorum fakat yeni üye oldum ve artık bursada bi motorcu kardeşiniz daha var umarım etkinliklerinize katılıp görüşüp tanışma fırsatımız olur ... herkese tekrardan merhaba
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)