Kpss'yi de atlattık.
Balibey, soyle uygun fiyatli, temiz sezlongu hazir bir isletme var mi? Yanima kucuk bir valiz, havlumu mayomu alip motorla gideyim. Cumartesi gecesi otel falan bulayim diyorum. Cumartesi tarihi yerleri goreyim, pazar da yuzme guneslenme falan. Kafamdaki planin taslagi bu.
Not: hafta ici yalova altinovadayim yani yakin sayilir.
valla hiç bilmiyorum ben bursada oturduğum için hep günü birlik giderim izniği geçince darka diye bir yer var fakat yazlık tarzı onun dışındada hatırlamıyorum zaten daha ilerleri hep köy çadırda kalmak en iyisi göl kenarında sağlam yerler var yada yolun öteki yanında yanına tarım ilaçcılarından alacağım 5 kkglik ükürtle yılan akrak ve diğer sürünen böcekleri uzaklaştırısın kokusunu sevmezler göle gireceksende bazı yerlerde sazlıklar var sanıyorum bataklık oluyor azı yerlerse deniz kenarı gibi kumsal yada taşlık bir yerden girmek daha iyidir
Böbrek mevzusu espri maksatlı söylenmiş bir şeydi efem.
Motor Ybr 125 zaten kendisinin sınırları o civarda olduğu için hız sınırı sorun olmaz.
Gün uygun olursa kesinlikle katılmak isterim fakat bu şekilde büyük organizasyonlardan ziyade küçük gruplar halinde spontane gelişen geziler olursa tanışma bakımından dahi iyi olur diye düşünüyorum. : Buradan ayarlanıp bayram sonrası gibi uzak bir güne değilde hafta içinde Bursa çevresine, Uludağ'a Mudanya'ya yapılan geziler yapılabilir.
Biz pazarı boş geçmedik. İbrahim ile Ataevler'den çıkıp Gemlik-Narlı-Armutlu-Çınarcık-Yalova-Orhangazi-Gemlik-Görükle yapıp geri döndük. Hava gayet güzeldi, yollar belirli yerler hariç çok keyifli idi. Pazar günü havayı değerlendirmiş bir sürü motorcu ile selamlaştık.
Tavsiye edebileceğim bir güzergah.
Herkese iyi haftalar.
Heykelde çevirme vardı dostlar sadece motorlara
Bilgilendirme için teşekkürler.
Yaz gelince her yer motorcu doldu. Çoğunda da kask hiç yok.
Bence kask takmayanlara ceza kesmeleri çok iyi olur.
Ben artçıma ikinci kask olmadığı için pazar günü evime yakın olmasına rağmen Korupark'a bile motosikletim ile gitmeyip otobüse bindim. Durakta beklerken çok sayıda büyüklü, küçüklü, ss, cup , chopper tarzı her marka, model tekli, artçılı olarak kask olmadan motosiklet kullandıklarını gördüm. Maalesef bizler millet olarak akıllanmayız.
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
Düşündüğünüz bir etkinlik var mı ?
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/133238-1-motosiklet-net-yalova-iftar-etkinligi.html
Yalova'da iftar etkinliği varmış.26 Temmuz Cumartesi aslında toplanıp bizde gidebiliriz
Hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.
Hayırlı olsun Memduh sana çok yakışacak... Bu arada çok yakında İftar Organizasyonumuz olacak arkadaşlar bizimle kalın...
Mavisi çok güzelmiş hayırlı olsun allah kaza bela vermesin inşallah
Hayırlı uğurlu olsun Memduh.
Kazasız,belasız keyifle uzun yıllar kullan inşallah.
Hayırlı olsun memduh. Allah motorun altına güneş göstertmesin
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)