Hoşgeldiniz.
Hoşgeldiniz.
Benim 2500 km deki fiddle'ı satıp 7000-10000km arası honda cb125 almak macera mı olur?(ybr lere param yetmiyor)
Şuan için motoru yükseltecek param yok bu şekilde vitesliye geçmiş olurum.Ne dersiniz?
Vitesli bambaşka bir keyif.
Keşke daha önceden geçseymişim diyeceksiniz cb ye geçince.
bugün, aksam saatleriydi, 5 gibiydi saat benzin almaya gittim. Benzini Yunuseli'den aldıktan sonra tutamadım kendimi biraz viraj biraz gezinti olsun diye açtım gazı Gündoğdu'ya doğru oradan da Kurşunlu, tek başına bile o yol çok zevkli geldi bana yakında yine gitmeyi planlıyorum hatta bugün kendi kendime forumdan birkaç kişiyle gelmek lazım dedim maksat muhabbet olsun, yol uzun olmasa da virajlardan dolayı yavaş yavaş gidiyorsunuz mecburen, bence forum ile beraber gidersek çok güzel olur. hatta bu hafta sonu bile olabilir kısa ve öz bir gezi olur.Su çok temiz görünüyor geçen sene bu kadar berrak değildi. Biraz resim çektim telefondan görüntü kalitesini pek beğenmedim evden çıkarken gitmeyi planlasaydım fotoğraf makinesiyle çekerdim ama nasip değilmiş.
fotoğraflar.
manzarayı görüp durdum 10 dk kadar sonra yola devam...
doğanın içinden ilerliyoruz.. sağda solda ağaçlar var.
Kurşunlu'nun içine girmeden 300-400 mt oncesi manzara çok hoşuma gitti..
ve Kurşunlu sahilindeyiz...
bu da sahildeki manzara...
ve dönüş yolumuz...
Tek başıma olan geziden aktarabildiklerim bu kadar. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim. Tekeriniz düz bassın.
Güzel bir gezi olmuş.
Ellerinize,tekerinize sağlık.
arkadaşlar pazar gunu hava guzel olursa armutlu,cınarcık yapıcam gelmek isteyen olursa beklerim.
eyvallah abi sağol kaska monte etmeyi becerebilsem sizi video manyağı yapacam Aparatı kaska nasıl sabitliceğimi çözemedim biri bi el atsa da şu işi halletsek yaw.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:11 ----------
arkadaşım tvs apaçhe yide düşün derim fiyatı aşağı yukarı aynı fiyatı pişman olmazsın.
özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.
Hava açısından sıkıntı olmazsa bende sizleyim büyük ihtimal
Bu arada memduh abiye katılıyorum.
Tvs cidden çok güzel makina.
Enes in apacheyi sürdüm . Cidden beğendim.
Ben bu 2 hafta doluyum yoksa gelirdim
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:14 ----------
bu arada sıradaki motorumu seçtim bile geriye para biriktirmek kaldı CBR650F
Hafta sonu hava yağışlı olacağından akşam üzeri biraz dolaşmak için artçımla Bademli'ye doğru gittim.Yukarı çıktıkça rüzgar çok arttı.Bazen motoru yolda tutmakta epey zorlandım.Yol ağzına yakın bir yerde birde itin biri (köpek) kovaladı.Gazlasam bir türlü,(arabanın biri denk gelebilir diye),gazlamasam it ısıracak.Tedbirli bir gazlama yapmışım ilki.Zira kavşakta araba denk geldi.
Bir it yüzünden Sakata gelecektik neredeyse
memduh abi bende gelirim heralde. bide demirtaşpaşa lisesisinden aşağıya devam edip izmir yoluna bağlanırken dikkat edin virajda gene sulama var
bu aralar zaten her yerde ASFALT sulaması yapılıyor cumartesi gunu hava yagıslı olmazsa tekrardan kursunlu yapacagım gelmek isteyen haber versin bugun cok kotu bir gundu benim için kardeşim kadar sevdigim bir arkadasımı kaybettim. moral olsun diye cumartesi kursunlu'ya gidebilirim belkide baska yere belli olmaz kafayı dağıtayım biraz yeter..
Kaskını tak yoluna bak :D
Başın sağolsun Samet.
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin.
Başın sağolsun Samet.
Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)