yenişehir iznik yolundan dönüşte geçicekler yanlız dostum
yenişehir iznik yolundan dönüşte geçicekler yanlız dostum
Merhabalar. Bugun Mudanya-Trilye arası virajlı yollarda bir motosiklet virajı alamayıp karşı taraftaki otomobile çarpmış. gördüğümde jandarma ve polis yolu çevirmiş sedye ile ambulansa bindiriyorlardı. Lütfen dikkatli olalım
İnşallah kötü birşey olmamıştır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:53 ----------
Arkadaşlar merhaba.
Bugün ilk defa katıldığım gezi benim İçin gerçekten çok çok güzeldi. Emeği geçen ve geziye katılan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.Dönüşte otobanda Memduh kardeşimin yol kenarında bekleyip,bizleri kontrol etmeside taktire şayendi doğrusu
Bende Emek istikametine giden arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olmaya
çalıştım.Bana 'yavaş git'dediler ama beni geçtiler
Gölden sonra,Yenişehir'den sonra vedalaşma imkanı bulamadığım arkadaşlara da buradan selam olsun.
İnşallah bundan sonraki gezilerde de hep beraber güzel vakit getirebiliriz.
Kendinize iyi bakın,trafikte çok dikkatli olun,tekeriniz düz bassın inşallah.
Az daha Unutuyordum.Ben ve benim gibi acemi kardeşlerini büyük bir sabır ve özveri ile arkadan gelip te toplayan arkadaşımada çok teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------
Arkadaşlar merhaba.
Bugün ilk defa katıldığım gezi benim İçin gerçekten çok çok güzeldi. Emeği geçen ve geziye katılan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.Dönüşte otobanda Memduh kardeşimin yol kenarında bekleyip,bizleri kontrol etmeside taktire şayendi doğrusu
Bende Emek istikametine giden arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olmaya
çalıştım.Bana 'yavaş git'dediler ama beni geçtiler
Gölden sonra,Yenişehir'den sonra vedalaşma imkanı bulamadığım arkadaşlara da buradan selam olsun.
İnşallah bundan sonraki gezilerde de hep beraber güzel vakit getirebiliriz.
Kendinize iyi bakın,trafikte çok dikkatli olun,tekeriniz düz bassın inşallah.
Az daha Unutuyordum.Ben ve benim gibi acemi kardeşlerini büyük bir sabır ve özveri ile arkadan gelip te toplayan arkadaşımada çok teşekkür ederim.
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
Fotoğraflar bu kadar mı
Bende de birkaç resim var ama,siteye yüklemesi zor oluyor.Hele birde mobilden olursa
Varmı bunun bir kolayı.'Ben halledebilirim 'diyen arkadaşın mail adresine göndereyim olmazsa. Normal yoldan ancak yarın akşam yüklemeye çalışacağım yoksa.
Merhaba arkadaşlar inşallah birdahaki gezide sizlerle olmak isterim Herkese kazasiz belasiz keyifli surusler
yine keyifli bi gezi oldu katılan herkeze gönülden teşekür ederim daha nice gezilerde görüşmek dileğiyle.
dip: o iznik in hali neydi öyle iznik belediyesi turist gelmesin diye canla başla çalışmış yaw :(
Gezi için ayrı bir konu açarsanız daha iyi olur resimleri sabırsızlıkla bekliyorum
resimler geldi buyrun
geldi abi resimler buyrun..
Yaklaşık 4 seneden beri görmediğim Agbim
Ayvalık Sarımsaklı'da yaşıyor
Benimde aklımda oraya gitmek vardı.
Beraber gitmeyi gerçekten çok isterim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:44 ----------
Eyvallah kardeşim.
Hakkını nasıl ödeyeceğim bilemiyorum doğrusu.
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
Şu an bu konu içerisinde 39 kullanıcı var. (0 üye ve 39 misafir)