Yağ değişimi çok önemli
Yağ değişimi çok önemli
buradada güneşli gözüküyo bakalım hangısı doğru çıkacak http://www.accuweather.com/tr/tr/bur...t/317350?day=3
özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.
Hayırlı olsun Nevin hocam sonunda aldınız darısı bizim başımıza z750r, fazer 8 veya cbr650f düşünüyorum 2-3 sene içinde
HAyırlı olsun hocam.
Darısı bizim başımıza
Nevin hocam, omm eğitimi ne zaman nerede saat kaçta acaba?
Nevin hocam hayırlı olsun, bu arada bende inazuma aldım.
abi hayırlı olsun gule gule kullan.
oyle motor aldım demekle omuyo bu işler fotosunu paylas bi gorelim sonra bıyerlerde buiusup pastasını yıiyelim
nevin hocam motorunuz hayırlı olsun guie gule kullanın
hocam aynı sey senin icinde gecerli bu motorları kutlamamız lazın ))
hayırlı olsun nevin hocam, ümit abi kazasız belasız inşallah.
inazumayı kaça aldın ümit abi? hayırlı olsun
Nevin hocam , Ümit abi
Motorlarınız hayırlı olsun.
Kazasız belasız binin İnşallah.
Bir aydır pulsar alacağım diye bekliyordum, 2 mayısta teslim edilecekti fakat bu kuralkan kapora verenleri hiçe sayıp bütün motorları bayilere birer tane dağıtmış deneme motoru olarak daha çok voleyi vurayım diye galiba bende enayi yerine konmayı hiç sevmem, zaten ne olacağı belirsiz bir motor siparişi iptal ettim , sym wolf alayım diyordum ama şukla motorda o sırada bir tane inazuma vardı beni kandırdılar yanımdaki arkadaşın gazıyla almış bulundum. Bana hiç ağır gelmedi ama sesi çok güzel şimdilik 4-5000 deviri geçmedim dükkandan eve kadar sürdüm güzeldi, en azından büyük ksalı motor görüntüde güzel bende 42 yaşındayım yaşımada uygun oldu.
bizim arkadaşla 3 gün önce baktiğimiz beyaz makina hatta arkadaş niyetine girmişti çok beyenmişti beni ağirlik düşündurdü ktm ile bajaj arasindayim ktm çok pahali bajaj ise daha meydanda yok ilk yamaha wrx 125 idi ama rahat edemezsin deyince herkez vazgeçmiştim...
[QUOTE=Felis Leo;3334822]Bir aydır pulsar alacağım diye bekliyordum, 2 mayısta teslim edilecekti fakat bu kuralkan kapora verenleri hiçe sayıp bütün motorları bayilere birer tane dağıtmış deneme motoru olarak daha çok voleyi vurayım diye galiba bende enayi yerine konmayı hiç sevmem, zaten ne olacağı belirsiz bir motor siparişi iptal ettim , sym wolf alayım diyordum ama şukla motorda o sırada bir tane inazuma vardı beni kandırdılar yanımdaki arkadaşın gazıyla almış bulundum. Bana hiç ağır gelmedi ama sesi çok güzel şimdilik 4-5000 deviri geçmedim dükkandan eve kadar sürdüm güzeldi, en azından büyük ksalı motor görüntüde güzel
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)