Geziye adımı dahi yazdırmayıp sürpriz bir şekilde gelmiş olmama rağmen geziden aşırı mutlu ayrılan bir insan oldum sayenizde Yeni yollar, yeni virajlar ve en önemlisi de yeni mükemmel insanlarla tanışma olanağına sahip olmamı sağlayan herkese çok teşekkürler... Tekrarlarını da görmek nasip olur inşallah
Ahh ahh kafamı nerelere vursam :(
çok güzel gezi olmuş gelemediğim için üzgünüm :S
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:13 ----------
---------------------------------------
arkadaşlar Apache Rtr 150 hyperedge almaya kararverdim 2. el bitane buldum alıcam ama araçta normalin üzerinde bir titreme mevcut özellikle sürücü ayak petleri çok titriyor. aynı kasa başka bir motora bindim hiç titreme yok. servise götürdü aracın sahibi serviste vidaları sıkıp göndermişler %60lık bir düzelme oldu dedi motorun sahibi bu gün yine kullandım 3 dklık yolda ayaklarım uyuştu.askere gideceği için uygun fiyata vericek alsam bu sorunu servistekilere hallettirebilirmiyim yoksa servis sorunu düzeltemezse motor elimizdemi kalır bildiğim kadarıyla garantisi devam etmekte. tvsciler yardım
Yine güzel bir geziye imza atmışsınız.
İnşallah daha sonrakilere bende katılabilirim. Az sonra oğlumla birlikte
Honda gs eğitiminin 2.gününe katılmak
İçin yola çıkacağız.
En kötü gününüz böyle geçsin
Oğlumun 23 nisan etkinliklerinin 11:45 te bitmesi ve bir öğretmeni hırpalama girişimimden ötürü saat 12:30 da eve varmam geziye katılımımı engelledi. En çok isteyende bendim halbuki. Resimlerle avunmak kaldı bizede.
Sayının 30 motoru bulduğu halde neredeyse sorunsuz geçen en kalabalık gezilerimizdendi, çok güzel vakit geçirmemizi sağlayan sıcak dostlara teşekkürlerimi sunuyorum...En güzelide sonunda 'bir sonraki gezi nereye ve ne zaman ' gibi cümleler duymaktı...Herkese içten Teşekkürler Canlar...
Koşsan yetişirdin Coşkun yav Türk Polisinin görev aşkı sayesinde 11.30 da Kent meydanından ancak ayrılıp İnegölde 'de iyi duraklama yaptık,yokluğunda sağolsun Memduha kaptanlık bantını taktık oda bizi kırmadı...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
motorumu satmaya karar verdim. ilgilenen varsa ilan no: #162171632
Yolcu olarak gelmek en iyisi etrafa manzaraya rahat rahat bakiyon arkada fes bile giriyon..
yolcu olmak da guzel idi..
Harika bi gundu Ben cok eglendim yeni arkadaslara edindim umarim herkez eglenmistir katilan herkese tesekurler.
tabikide r6
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------
şaka bir yana cbr 250 bakmaya başladım yavaştan. 5 10 binde cbr 250 bulursam ucuza güzel olur bakalım
tolga isen istersen apache isinden vazgec naparsan yap o motor titreyecek ha beni hic rahatsiz etmiyo ama seni etkiliyo o motoru alsanda kullanamicaksin 3 dakikalik yolda bile seni rahatsiz ettiyse sakin bulasma derim yada yinede emin olmak icon bi yerde bulusalim benim motora bii tur at istersen
özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.
Tolga abi başlarda benim motordaki titreşim yüzünden hereyerim uyuşuyordu.
1 hafta sonra hepsi geçti.
Şuan en ufak rahatsız olmuyorum.
Alışmakla alakalı.
Max 1 hafta sürer.
Birsürü apache kullanıcısı olduğunu düşünürsen
Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)