videolar vardı, yolda giderken fotoğraf çekindik onlar nerede merak ettim nasıl olmuş
videolar vardı, yolda giderken fotoğraf çekindik onlar nerede merak ettim nasıl olmuş
Bursa grubu ile ilk defa geziye katılmış oldum Aranıza aldıgınız için ayrı ayrı herkeze teşesekur ediyorum herkez gibi geziden cok keyif aldım . Sizleri tanımak ve sizlerle vakit gecirmek cok hoştu . Farklı gezilerde buluşmak dilegi ile
Fotolar supermıs
Bursa'da bakım için tavsiye edebileceğiniz bir Mondial Bayii var mı arkadaşlar? Aydın bisikleti artık bayii olarak göstermiyor internet sitesi mondialin.
dün cst marka fabrika lastiklerimizden kurtulduk. michelin pilot street i tercih ettim. arka ebatı 140/60 tan 140/70 e çıkardık. artan yanak kalınlığı (1,4 cm çap / 2 = 7 mm yanak) konforu çok arttırdı. yol tutuşta artacaktır ama psikolojik olarak daha rahat kullanmaya başlayacağım kesin.
Bursa MT' yi tebrik ederim.
Yıllardır en güzel gezi ve toplantıların yapıldığı platform olma sıfatını yeniden yakalıyor. Hocam siz de kusura bakmayın arada bazen ters olaylar yaşandı, sizi de üzdük.
Tekeriniz her zaman sohbet ve muhabbetle dönsün.
aynen , tekyıldız dan satın aldım . 650 lastikler (140/70/17 - 110/70/17 michelin pilot street) 30 lira sökme takma parası aldılar. toplam 680 lira verdim (nakit). balans ayarıda yaptılar.
Selamunaleykum motoru catpat kullanmasini ogrentim su siteyide kullanmasini ogrenirsem sanirim sizinle iletisime gecebilcem ve sizlerle gezmelere gelcem..
motorum sym joymax250i martin sonun da aldim..
Saolun tsk..
pek motorlar hakkinda bilgim yok.
gezmem tozmam icin yeterlii
Herkese merhaba. Arkadaşlar Siteye yeni katıldım. İlk motorumu da bugün aldım. Kuba XCG 150. Plaka işlemlerini falan hepsini bugün hallettim. Etkinliklerinize katılıp hoş muhabbetlerinize dahil olmak isterim. Farklı görüşlerden yararlanmak önemli. Bilmediklerimizi öğrenmek gibi.. Hepinize iyi forumlar diliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 50 kullanıcı var. (0 üye ve 50 misafir)