yanlış parketmiş olmayasın emre. belki biri arabasını cıkaramadı senın motoru ılerı aldı hemen aklına kötü getirme
yanlış parketmiş olmayasın emre. belki biri arabasını cıkaramadı senın motoru ılerı aldı hemen aklına kötü getirme
bencede tolga abinin dediği gibi olmuştur. bikere bende motorun yanına gittiğimde motorumu yana çekip araya araba sokulmuş olarak bulmuştum.
Dersanedeki hocanın cup motorunu çalmışlar dersane önünden samanlıda bulunmuş motoru.
Birde bana laf sölüyordunuz fazla pinpiriklisin motoru bırakma konusunda diye
emre geçmiş olsun ben de tolga nın dediği gibi düşünüyorum muhtemelen araba yanaştırmak için falan yerınden hareket ettirmişlerdir ama için rahat etsin istiyosan oralarda bı direğe falan kitle derim.
Bursada ls2 vizörü satan yer var mı?
thekurufasulye
Küçük sanayide Kocaman motorda olması gerekiyor.
İsterseniz telefon açıp sorun net olsun bilgi.
tekyıldız da her parçası var.
gazcılarda.
Sağolun beyler feyizoğlu coma da gelmiş fakat görüp almak en iyisi.
Arkadaslar güzel geziler düzenliyorsunuz imreniyorum sizegrupların motorları gayet iyi bende katılmak isterim ama ybr125 size yetisebilirmiyim bilmem.bu arada grubunuzda ybr siyle gezilere katılan arkadaslar varmı?
yunus sj1000 iyidir. gopro ya okadar para verme. ben sj1000 siparişi verdim 15-20 gün oldu. haftaya filan gelir herhalde. arkadaşlara aldım. kendime daha sonra alıcam ama incelemek istersen gelip bakarsın. incelemeleri çok iyi. pişman olacağını sanmıyorum.
Bu aldığımız ve berkut'ta bulunan alarm kablosuz alarmlardan pil ile çalışıyor.
http://www.sanalpazar.com/Bisikletmo...li__isp6050947
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)