bende bu cumartesi boşum
Cumartesi günü bende katılmaya çalışırım.
Fakat çok uzun olursa rota gelemem. Malum pazar günü YGS var.
Cumartesi bende katılırım Ygs girmeden önce bir stres atmış oluruz
Ama Berkut un dediği gibi uzun olmassa iyi olur.
tamam hep beraber toplanıp bakkala gidip geliriz
Farketmez nasıl derseniz , olmadı yine biz emreyle gezicez galiba )
Bugün kaynakçının yerini söyleyenlerden çok teşekkür ederim, yalnız şunu anladım arka fren olmadan kullanmak o kadar zor ve güvensizmiş çok gerildim sürerken. Herkese kazasız sürüşler.
berkut emre sizsiz olmaz kardeşler makara yaptım ben çokta uzak yapmayız bakkala deilde markete gideriz dermişim :D
diğer emrede inegölden gelicekmiş onun için biraz uzatırız mesafeyi abartmadan varmı bi fikri olan güzergah belirleyelim ve saat
Siz kendinize göre ayarlayin gelirim bi tanisiriz bana bakmayın
Ozaman rota yı belirlemek lazım biran önce.
Ona göre hareket edelim bizde
gene katılamayacağım galba :D bugün 15 k bakımına soktum 200 lira verdik. vites ayaklığı yamuktu onu hallettik. geriye çok hafif yamuk bir gidon, manetler, 1 tane sinyal kaldı bakalım...
Arkadaşlar tekrardan yazıyorum.
Cumartesi saat 10:00 da kent meydanı Kafkas önünden başlayıp kayapa içinden dağ yoluna girdikten sonra ormanın içinden (çok güzel manzaralı biryol) Kemalpaşaya inicez. Oradanda ya suuçtu şelalesine yada Susurluk'a kuzu kokareç yada tantuni yemeğe gidicez. Israr ediyorum çok keyifli ve fazla uzun olmayan bir yol. Katılımcı varsa listeyi başlatıyorum altına isimleri devam ettirirsiniz. Ygs ye girecek arkadaşlar, tam kafa boşaltılacak düzergah. Birçok köy içinden geçilip çaylar yudumlanarak manzara eşliğinde güzel pozlar çekilerk anı ölümsüzleştiricez. Vakti ilede erken Bursa'ya dönüş yapıcaz ki kalkış saatinide bunun için erken yaptım.
Katılımcı Listesi;
1- Search 16 (coşkun)Rota Kaptanı
Şu an bu konu içerisinde 68 kullanıcı var. (0 üye ve 68 misafir)