Sınavlar bitsin bende full katılırım gezilere
Memduh abi bu arada sym wolf e niyetlendiysen.
Cbr la teknik özellikleri aşağı yukarı aynı.
Ben wolfe oturdum , cbr yakın.
Buluşmada benim motoru al bir test et .
Öyle karar ver .
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------
Böylelikle aşağı yukarı 250cc hakkında fikrin olur.
Wolf iyi bir tercih fakat 250cc seni tatmin eder mi bilemiyorum.
Benim motoru deneyebilirsin istersen. Fikrin olur gücü konusunda.
Aşağı yukarı wolf ile aynı güçleri.
eyvallah kardeş cbr yede bı bakalım en azından aklımda bı fıkır olur sym yi seçmemdeki amaç oturuş pozisyonu dik uzun yolda benı yormaz dıye dusundum ayrıca 2. el alıcam cbr ye nazaran 2. el daha ucuz 8000 tl ye 2012 model alabılırım daha vaktım var aslında yaz sonuna doğru değiştirmeyi düşünüyorum bakalım belkı mıllı pıyangodan para cıkar (bilet almıyorum nasıl çıkacaksa)daha büyük bişiy alırım yada fuar çekılışınden ktm yada ducati sahibi olurum bellımı olur.
özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.
Herkese merhaba,
Ben de bugün bahane olarak fotoğrafı kabul edersem şöyle bi çıkayım dedim. Fotoğraf çekmeyi ne kadar sevsem de motosiklet kullanmak sanırım daha cazip geliyor
ilk olarak Doğanca Barajına gitmeyi düşünmüştüm.
Ama hava o kadar iyiydi ki buraya kadar gelmişken biraz daha gideyip deyip Erenler Köyüne kadar ilerledim. Sağa çekip durduğumda sessizlik ve yeşil beni mest etti.
Dönüşte aynı yolu takip ederken yol kenarında 'Göktepe' tabelasını gördüm. Huyumdur eğer bir şeyi yapmam gerektiğini ve iyi hissedeceğimi düşünürsem eğer hiç ertelemem! Hemen saptım yola İyi ki de sapmışım. Yoksa bu manzaraya sanırım hayatımın geri kalan kısmında karşılaşamazdım! Uludağ'ın zirvesini ilk defa Bursa'dan değil de arkadan görme fırsatını bulmuştum. Birkaç fotoğraf ve dinlenceden sonra tekrar yola koyuldum.
Uludağ
Bunlar da benden
*
Geçenlerde google earth üzerinde gezinirken Dağyenice Göleti'ni farketmiştim. Misi Köyü içinden geçerek gidilebiliyorken bunu atlamak bana yakışmazdı Yol üzerinde yavaşlamam gereken bir kasisin hemen yanında pusuya yatmış bi Kangal vardı. Baya baya yaklaşmıştı da, ucuz atlattığımı düşünüyorum Az kişinin bildiği bu gölet gerçekten sessiz ve sakin bir yerdi. Göletin karşı yakasında 8-10 kişilik bir motosikletli grubu vardı. Yorulduğum için gidip merhaba demek zor geldi.
Dağyenice Göleti
Havanın kararmasıyla birlikte o Kangalla tekrar karşılaşma ihtimaliyle dönmeye karar verdim. Köpekle karşılaştığımız yere yaklaşırken planlarım hazırdı. O yolun sağındaki kulubesinin önünden yine üzerime koşacak ama ben daha hazırlıklı karşılayacaktım! OLMADI Hiç beklemediğim şekilde yolun solunda bi ağacın arkasından çıktı, acayip bi adrenalin patlaması yaşadım ) Kangalı arkada bıraktıktan sonra kendi kendime zafer naraları atmadım değil )
Gidiş-dönüş yaklaşık 65 KM den sonra akşam 19:00 gibi Carrefour kavşağından Yıldırım'a akşam trafiğinde gitmek beni öldürdü diyebilirim Şehiriçi başka yoruyor adamı.
Bu da rotamdı.
Herkese keyifli sürüşler diliyorum.
bugün hava güzel olunca herkez biyerlere kaçmış tabi bende arkadaşımı alıp gemliğe çay içmeye deniz havası almaya gittim. dürdane rampasını çıkmak çok zevkli gemlikten dönüşte daha çok keyif aldım ama
Ya birşey sorucam
Herkez gezmiş . Bakınca birsürü kişi var.
Niye gezi olduğunda max 7 kişi geliyor ??
Grup gezileri pek sevilmiyor sanırım.
Çalışanları kastetmiyorum
Çalışmayıpta gelmeyenlere sesleniyorum
Gurup gezilerinde motor cc farkları olduğundan dolayı sürat farkı oluşuyor... Bu da gelecek olan arkadaşları düşündürüyor...
sym wolf benimde dikkatimi çekiyor. yunus un arkadaşı benim motoru alırsa wolf e geçicem büyük ihtimal
herkes gezmiş valla. fotolara imrendim gerçekten. bi gezi hiç fena olmazdı yakın zamanda.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:12 ----------
arkadaşlar , az önce mesaj geldi. sizlerlede paylaşıyorum...
bursa kent konseyinin düzenlediği teorik motorsiklet sürüş eğitimi var.
23/03/2014 pazar günü merinos kent konseyi, koza salonunda. bilginize.
Merhabalar arkadaşlar, fotuma genç bir sürü arkadaşın katılması güzel olmuş. Bende motorumu almışken bir gün sizle sürmek isterim. Ehliyeti henüz halledemedik ne yazık ki ama az kaldı bakalım. Bir sorum olacak ben çarşambada oturuyorum bu yakında aluminyum kaynakçısı bulabilir miyim? Çünkü şu durumda arka frenim yok ve kaynak yapılması gerek, şimdiden teşekkürler.
garanti bankasının tam arka sokağında simitçi var. onun yanında. simitçiyi sorarsan daha rahat bulursun ;)
Şöyle söyliyim,
En fazla 8 kişi olabildik. Sadece ben 250cc kullanıyorum.
Yani genel olarak 125-150cc kullanılıyor. Bende zaten hız seven biri olmadığım için ayak uyduruyorum.
Yani anayolda bile 100 max 110 gidiliyor.
100cc bir motor bile ayak uydurabilir neredeyse.
Bence katılın ne demek istediğimi anlayacaksınız .
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
110 cc cub ile gelmiştim mudanya gezisine sadece bayırı cıkarken gec kaldım zaten ileride beklediler zaten yani cc nin hiç onemi yok onemli olan orada olabilmek motosikleti olupta gitmeyen arkadasların gezilere gitmesini tavsiye ederim cok iyi oluyor grubumuzdaki insanlar cok muhabbetci ve sevecen insanlar
Kaskını tak yoluna bak :D
Bende çok eski üye değilim fakat geçtiğimiz dönemlerde 17 motor gezdiğimizi iyi bilirim. Gezilerde çok katılımcı olması bazılarına göre zevkli bazılarına görede sevilmeyen bir durumdur. Kalabalıktan hoşlanmayan oldukça fazla. Saygıda duyarım. Hiç bir gezide motosiklet sınıf cc ayrımı yapılmadı. 80 km hıza ulaşan her motosiklet geziye katılabilir. Şimdilerde iş sıkıntısı maddi imkansızlıklar okul ve yeni üyelerin yol korkuları gibi sorunlar katılımı azaltan etkenlerden. Bursa'dan Gölyazı'ya yada Mudanya'ya gitmek gezi değildi bizim için. Şimdilerde bu bile gezi sayılıyor. En kısa gezimiz 200 km idi. 460 km yi bir günde gittiğimizi bilirim. En önemlisi önceden geziden geziye değil arada yapılan toplantılardada kaynaşılırdı. Toplantı yapacak adam bulamıyoruz şimdi. Durum böyle olunca eski üyeleri özellikle grubu toparlayıcı arkadaşları aramızda göremez olduk, çünkü onlarda sürekli uğraşmaktan bıktı. Ben buraya hafta sonu şuraya gezi rotası oluşturuldu deyip paylaştığımda 10 katılımcı min. mutlaka olurdu. İki sayfa geride cumartesi susurluğa gidicem gezmeye, katılmak isteyen takılsın diye zarfladım ama tırt, birkişi bile çıkmadı. Yanlış anlaşılmasın isteyen gelir isteyen gelmez ama grup kavramını böyle yakalayamayız. Herkez bir iki toplanıp kendi halinde gezinir. Fotoğraflar paylaşılır 5 motoru geçmez. Önümüz yaz ve uzun geziler planlıycaz. Örnek Gökçeada, Ege turu, Ölüdeniz gibi. Yine şehir dışı yada içi 200-300 km lik kısa geziler yapıcaz. Ozaman bakalım sanaldan sörf yapanlar gezide gaz açabileceklermi. Sakın yazdıklarımı yanlış anlamayın, kimseye çemkirmedim yada sitem etmedim. İleriki gezilerde kalabalık olmak için dostluğu arkadaşlığı güçlendirmek için ara gazı verdim. Burada bir aile gibi olmak sadece motosiklet tutkusu için değil normal zamanda da çok faydalı oluyor. Kalın sağlıcakla.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
hey gidi be geçen sene ne geziyoduk be coşkun havalar bıraz daha düzelsin kocayayla,boğazova,inegöl yapalım hep beraber en keyifli rotalardan biriydi benım için aynı zamanda ilk gurup sürüşümdü. ben cumartesi leri çalıştığım için gezilere katılamıyorum sadece pazar gezileri bana uygun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:26 ----------
kardeş genelde herkezin motoru aynı sıkıntı yok rahat ol katıl gezilere pişman olmazsın
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:28 ----------
ozaman bana da iyi tatiller iyi eğlenceler dikkatli sürün demek düşer şimdiden hayırlı yolculuklar.
motosikletle uzun yolun tadı bi başka pişman olmazsınız.
bende geçen sene sizinle 1 kere geziye gelebildim, bu sene haftasonu olan gezilerin hepsine katılmaya çalışacağım
Vallah memduh benim icinde dag yolundan inegöl istikameti harikaydı. Sen birde orhaneli yolundan balıkkesire cıkısımıza gelseydın ... oy oy 500 km öldük bittik
o zaman arkadaşlar bu cumartesi biyerlere gidelim ne dersiniz? cumartesi saat problemim yok benim
Şu an bu konu içerisinde 67 kullanıcı var. (0 üye ve 67 misafir)