Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI
    memduhb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM WOLF 250 (2014 mavi)
    Alıntı M.balibey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi olur abi havalar düzeldi lastiğimi de yaptırdım ne zaman dersen o zaman süper olmuş o gece kadar korktuğumu hiç bilmem ne araba geçiyor ne ev var ne sokak lambası resmen hatim indirmiştim eve döneyim diye
    olur çağatay yanlız sadece pazar günleri boşum pazar günlri yapılacak her organızasyona benı yazın sormanıza bıle gerek yok gelmeyen ... olsun
    özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Alıntı memduhb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    olur çağatay yanlız sadece pazar günleri boşum pazar günlri yapılacak her organızasyona benı yazın sormanıza bıle gerek yok gelmeyen ... olsun
    Sınavlar bitsin bende full katılırım gezilere

Memduh abi bu arada sym wolf e niyetlendiysen.
    Cbr la teknik özellikleri aşağı yukarı aynı.
    Ben wolfe oturdum , cbr yakın.
    Buluşmada benim motoru al bir test et .
    Öyle karar ver .

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------

Böylelikle aşağı yukarı 250cc hakkında fikrin olur.

Wolf iyi bir tercih fakat 250cc seni tatmin eder mi bilemiyorum.
    Benim motoru deneyebilirsin istersen. Fikrin olur gücü konusunda.
    Aşağı yukarı wolf ile aynı güçleri.
    memduhb bunu beğendi.

Motosikleti
    SYM WOLF 250 (2014 mavi)
    Alıntı beko12345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sınavlar bitsin bende full katılırım gezilere

Memduh abi bu arada sym wolf e niyetlendiysen.
    Cbr la teknik özellikleri aşağı yukarı aynı.
    Ben wolfe oturdum , cbr yakın.
    Buluşmada benim motoru al bir test et .
    Öyle karar ver .

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------

Böylelikle aşağı yukarı 250cc hakkında fikrin olur.

Wolf iyi bir tercih fakat 250cc seni tatmin eder mi bilemiyorum.
    Benim motoru deneyebilirsin istersen. Fikrin olur gücü konusunda.
    Aşağı yukarı wolf ile aynı güçleri.
    eyvallah kardeş cbr yede bı bakalım en azından aklımda bı fıkır olur sym yi seçmemdeki amaç oturuş pozisyonu dik uzun yolda benı yormaz dıye dusundum ayrıca 2. el alıcam cbr ye nazaran 2. el daha ucuz 8000 tl ye 2012 model alabılırım daha vaktım var aslında yaz sonuna doğru değiştirmeyi düşünüyorum bakalım belkı mıllı pıyangodan para cıkar (bilet almıyorum nasıl çıkacaksa)daha büyük bişiy alırım yada fuar çekılışınden ktm yada ducati sahibi olurum bellımı olur.
    özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.

tlgknbs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Naked
    rota cok güzelmiş abi tek başına biraz sıkılmışsındır onun haricinde herkezin gezmek istediği yerleri gezmişsin yağmurda tuzu biberi olmuştur :D

kardeş şu bizim liselilerin ygs leri falan bitsin bi haftasonu organızasyon yapıp gezelım farklı rotalarda olabılır yanlız gezmek konusunda ben alışkınım boyle kafama gore gezmeye lastik patlamasına karşı lastık tamır spreyi bulunduruyorum şuana kadar motorum hiç arıza yapmadı yaparsada bı araba durdurur yardım isterım yanı cokta fazla paranoyak olmaya gerek yok biraz macera olur en fazla son olarak gerçi görmemiş gibi heryerde anlatıyorum ama geçen sene tek başıma ufak bi tur yaptım buda linkı
    http://www.motosiklet.net/forum/etki...-ege-turu.html
    İMAM SOLLARSA CEMAAT YANLAR

Manco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 125 r
    kardeş şu bizim liselilerin ygs leri falan bitsin bi haftasonu organızasyon yapıp gezelım farklı rotalarda olabılır yanlız gezmek konusunda ben alışkınım boyle kafama gore gezmeye lastik patlamasına karşı lastık tamır spreyi bulunduruyorum şuana kadar motorum hiç arıza yapmadı yaparsada bı araba durdurur yardım isterım yanı cokta fazla paranoyak olmaya gerek yok biraz macera olur en fazla son olarak gerçi görmemiş gibi heryerde anlatıyorum ama geçen sene tek başıma ufak bi tur yaptım buda linkı
    http://www.motosiklet.net/forum/etki...-ege-turu.html
    Çok iyiymiş hocam maşallah epey keyifliymiş çok özendim Havalar
    Isınsında benimde güzel bi rotam var eşimle kapadokya turu heyecanla bekliyorum
    memduhb bunu beğendi.

AyKa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250
    Herkese merhaba,

Ben de bugün bahane olarak fotoğrafı kabul edersem şöyle bi çıkayım dedim. Fotoğraf çekmeyi ne kadar sevsem de motosiklet kullanmak sanırım daha cazip geliyor

ilk olarak Doğanca Barajına gitmeyi düşünmüştüm.

Ama hava o kadar iyiydi ki buraya kadar gelmişken biraz daha gideyip deyip Erenler Köyüne kadar ilerledim. Sağa çekip durduğumda sessizlik ve yeşil beni mest etti.

Dönüşte aynı yolu takip ederken yol kenarında 'Göktepe' tabelasını gördüm. Huyumdur eğer bir şeyi yapmam gerektiğini ve iyi hissedeceğimi düşünürsem eğer hiç ertelemem! Hemen saptım yola İyi ki de sapmışım. Yoksa bu manzaraya sanırım hayatımın geri kalan kısmında karşılaşamazdım! Uludağ'ın zirvesini ilk defa Bursa'dan değil de arkadan görme fırsatını bulmuştum. Birkaç fotoğraf ve dinlenceden sonra tekrar yola koyuldum.

Uludağ

Bunlar da benden

*

Geçenlerde google earth üzerinde gezinirken Dağyenice Göleti'ni farketmiştim. Misi Köyü içinden geçerek gidilebiliyorken bunu atlamak bana yakışmazdı Yol üzerinde yavaşlamam gereken bir kasisin hemen yanında pusuya yatmış bi Kangal vardı. Baya baya yaklaşmıştı da, ucuz atlattığımı düşünüyorum Az kişinin bildiği bu gölet gerçekten sessiz ve sakin bir yerdi. Göletin karşı yakasında 8-10 kişilik bir motosikletli grubu vardı. Yorulduğum için gidip merhaba demek zor geldi.

Dağyenice Göleti

Havanın kararmasıyla birlikte o Kangalla tekrar karşılaşma ihtimaliyle dönmeye karar verdim. Köpekle karşılaştığımız yere yaklaşırken planlarım hazırdı. O yolun sağındaki kulubesinin önünden yine üzerime koşacak ama ben daha hazırlıklı karşılayacaktım! OLMADI Hiç beklemediğim şekilde yolun solunda bi ağacın arkasından çıktı, acayip bi adrenalin patlaması yaşadım ) Kangalı arkada bıraktıktan sonra kendi kendime zafer naraları atmadım değil )

Gidiş-dönüş yaklaşık 65 KM den sonra akşam 19:00 gibi Carrefour kavşağından Yıldırım'a akşam trafiğinde gitmek beni öldürdü diyebilirim Şehiriçi başka yoruyor adamı.

Bu da rotamdı.

Herkese keyifli sürüşler diliyorum.
    sabiht, Zafer_16, kurufasulye ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    bugün hava güzel olunca herkez biyerlere kaçmış tabi bende arkadaşımı alıp gemliğe çay içmeye deniz havası almaya gittim. dürdane rampasını çıkmak çok zevkli gemlikten dönüşte daha çok keyif aldım ama
    memduhb bunu beğendi.

Motosikleti
    Ya birşey sorucam

Herkez gezmiş . Bakınca birsürü kişi var.
    Niye gezi olduğunda max 7 kişi geliyor ??
    Grup gezileri pek sevilmiyor sanırım.
    Çalışanları kastetmiyorum
    Çalışmayıpta gelmeyenlere sesleniyorum
    memduhb bunu beğendi.

sabiht - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Gurup gezilerinde motor cc farkları olduğundan dolayı sürat farkı oluşuyor... Bu da gelecek olan arkadaşları düşündürüyor...
    memduhb bunu beğendi.

ake - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha - Xt 660 R
    sym wolf benimde dikkatimi çekiyor. yunus un arkadaşı benim motoru alırsa wolf e geçicem büyük ihtimal

herkes gezmiş valla. fotolara imrendim gerçekten. bi gezi hiç fena olmazdı yakın zamanda.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:12 ----------

arkadaşlar , az önce mesaj geldi. sizlerlede paylaşıyorum...

bursa kent konseyinin düzenlediği teorik motorsiklet sürüş eğitimi var.
    23/03/2014 pazar günü merinos kent konseyi, koza salonunda. bilginize.
    cemolos bunu beğendi.

MhmtcnKoral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R 2011
    Merhabalar arkadaşlar, fotuma genç bir sürü arkadaşın katılması güzel olmuş. Bende motorumu almışken bir gün sizle sürmek isterim. Ehliyeti henüz halledemedik ne yazık ki ama az kaldı bakalım. Bir sorum olacak ben çarşambada oturuyorum bu yakında aluminyum kaynakçısı bulabilir miyim? Çünkü şu durumda arka frenim yok ve kaynak yapılması gerek, şimdiden teşekkürler.

Zafer_16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GT 250
    Alıntı MhmtcnKoral adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar arkadaşlar, fotuma genç bir sürü arkadaşın katılması güzel olmuş. Bende motorumu almışken bir gün sizle sürmek isterim. Ehliyeti henüz halledemedik ne yazık ki ama az kaldı bakalım. Bir sorum olacak ben çarşambada oturuyorum bu yakında aluminyum kaynakçısı bulabilir miyim? Çünkü şu durumda arka frenim yok ve kaynak yapılması gerek, şimdiden teşekkürler.
    Eski garajda (kentmeydanı) uluyol'a doğru garanti bankası var arkasında yada civarlarında alüminyum kaynakçısı olduğunu hatırlıyorum Mehmetcan o civardaki esnafa sorarsan tahminimce yardımcı olurlar ;)

ake - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha - Xt 660 R
    garanti bankasının tam arka sokağında simitçi var. onun yanında. simitçiyi sorarsan daha rahat bulursun ;)

Motosikleti
    Alıntı sabiht adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gurup gezilerinde motor cc farkları olduğundan dolayı sürat farkı oluşuyor... Bu da gelecek olan arkadaşları düşündürüyor...
    Şöyle söyliyim,

En fazla 8 kişi olabildik. Sadece ben 250cc kullanıyorum.
    Yani genel olarak 125-150cc kullanılıyor. Bende zaten hız seven biri olmadığım için ayak uyduruyorum.
    Yani anayolda bile 100 max 110 gidiliyor.
    100cc bir motor bile ayak uydurabilir neredeyse.
    Bence katılın ne demek istediğimi anlayacaksınız .
    memduhb ve sabiht bunu beğendiler.
    Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?

kotucocuk13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV250 Aquila
    Şöyle söyliyim,

Yani genel olarak 125-150cc kullanılıyor. Bende zaten hız seven biri olmadığım için ayak uyduruyorum.
    110 cc cub ile gelmiştim mudanya gezisine sadece bayırı cıkarken gec kaldım zaten ileride beklediler zaten yani cc nin hiç onemi yok onemli olan orada olabilmek motosikleti olupta gitmeyen arkadasların gezilere gitmesini tavsiye ederim cok iyi oluyor grubumuzdaki insanlar cok muhabbetci ve sevecen insanlar
    beko12345, memduhb ve sabiht bunu beğendiler.
    Kaskını tak yoluna bak :D

search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    Şöyle söyliyim,

Bende çok eski üye değilim fakat geçtiğimiz dönemlerde 17 motor gezdiğimizi iyi bilirim. Gezilerde çok katılımcı olması bazılarına göre zevkli bazılarına görede sevilmeyen bir durumdur. Kalabalıktan hoşlanmayan oldukça fazla. Saygıda duyarım. Hiç bir gezide motosiklet sınıf cc ayrımı yapılmadı. 80 km hıza ulaşan her motosiklet geziye katılabilir. Şimdilerde iş sıkıntısı maddi imkansızlıklar okul ve yeni üyelerin yol korkuları gibi sorunlar katılımı azaltan etkenlerden. Bursa'dan Gölyazı'ya yada Mudanya'ya gitmek gezi değildi bizim için. Şimdilerde bu bile gezi sayılıyor. En kısa gezimiz 200 km idi. 460 km yi bir günde gittiğimizi bilirim. En önemlisi önceden geziden geziye değil arada yapılan toplantılardada kaynaşılırdı. Toplantı yapacak adam bulamıyoruz şimdi. Durum böyle olunca eski üyeleri özellikle grubu toparlayıcı arkadaşları aramızda göremez olduk, çünkü onlarda sürekli uğraşmaktan bıktı. Ben buraya hafta sonu şuraya gezi rotası oluşturuldu deyip paylaştığımda 10 katılımcı min. mutlaka olurdu. İki sayfa geride cumartesi susurluğa gidicem gezmeye, katılmak isteyen takılsın diye zarfladım ama tırt, birkişi bile çıkmadı. Yanlış anlaşılmasın isteyen gelir isteyen gelmez ama grup kavramını böyle yakalayamayız. Herkez bir iki toplanıp kendi halinde gezinir. Fotoğraflar paylaşılır 5 motoru geçmez. Önümüz yaz ve uzun geziler planlıycaz. Örnek Gökçeada, Ege turu, Ölüdeniz gibi. Yine şehir dışı yada içi 200-300 km lik kısa geziler yapıcaz. Ozaman bakalım sanaldan sörf yapanlar gezide gaz açabileceklermi. Sakın yazdıklarımı yanlış anlamayın, kimseye çemkirmedim yada sitem etmedim. İleriki gezilerde kalabalık olmak için dostluğu arkadaşlığı güçlendirmek için ara gazı verdim. Burada bir aile gibi olmak sadece motosiklet tutkusu için değil normal zamanda da çok faydalı oluyor. Kalın sağlıcakla.
    Apices, MrMaydec, n_tuncak ve 1 diğerleri bunu beğendiler..
    Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.

Motosikleti
    SYM WOLF 250 (2014 mavi)
    Alıntı search16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende çok eski üye değilim fakat geçtiğimiz dönemlerde 17 motor gezdiğimizi iyi bilirim. Gezilerde çok katılımcı olması bazılarına göre zevkli bazılarına görede sevilmeyen bir durumdur. Kalabalıktan hoşlanmayan oldukça fazla. Saygıda duyarım. Hiç bir gezide motosiklet sınıf cc ayrımı yapılmadı. 80 km hıza ulaşan her motosiklet geziye katılabilir. Şimdilerde iş sıkıntısı maddi imkansızlıklar okul ve yeni üyelerin yol korkuları gibi sorunlar katılımı azaltan etkenlerden. Bursa'dan Gölyazı'ya yada Mudanya'ya gitmek gezi değildi bizim için. Şimdilerde bu bile gezi sayılıyor. En kısa gezimiz 200 km idi. 460 km yi bir günde gittiğimizi bilirim. En önemlisi önceden geziden geziye değil arada yapılan toplantılardada kaynaşılırdı. Toplantı yapacak adam bulamıyoruz şimdi. Durum böyle olunca eski üyeleri özellikle grubu toparlayıcı arkadaşları aramızda göremez olduk, çünkü onlarda sürekli uğraşmaktan bıktı. Ben buraya hafta sonu şuraya gezi rotası oluşturuldu deyip paylaştığımda 10 katılımcı min. mutlaka olurdu. İki sayfa geride cumartesi susurluğa gidicem gezmeye, katılmak isteyen takılsın diye zarfladım ama tırt, birkişi bile çıkmadı. Yanlış anlaşılmasın isteyen gelir isteyen gelmez ama grup kavramını böyle yakalayamayız. Herkez bir iki toplanıp kendi halinde gezinir. Fotoğraflar paylaşılır 5 motoru geçmez. Önümüz yaz ve uzun geziler planlıycaz. Örnek Gökçeada, Ege turu, Ölüdeniz gibi. Yine şehir dışı yada içi 200-300 km lik kısa geziler yapıcaz. Ozaman bakalım sanaldan sörf yapanlar gezide gaz açabileceklermi. Sakın yazdıklarımı yanlış anlamayın, kimseye çemkirmedim yada sitem etmedim. İleriki gezilerde kalabalık olmak için dostluğu arkadaşlığı güçlendirmek için ara gazı verdim. Burada bir aile gibi olmak sadece motosiklet tutkusu için değil normal zamanda da çok faydalı oluyor. Kalın sağlıcakla.
    hey gidi be geçen sene ne geziyoduk be coşkun havalar bıraz daha düzelsin kocayayla,boğazova,inegöl yapalım hep beraber en keyifli rotalardan biriydi benım için aynı zamanda ilk gurup sürüşümdü. ben cumartesi leri çalıştığım için gezilere katılamıyorum sadece pazar gezileri bana uygun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:26 ----------

Alıntı sabiht adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş genelde herkezin motoru aynı sıkıntı yok rahat ol katıl gezilere pişman olmazsın

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:28 ----------

Alıntı Manco adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok iyiymiş hocam maşallah epey keyifliymiş çok özendim Havalar
    Isınsında benimde güzel bi rotam var eşimle kapadokya turu heyecanla bekliyorum
    ozaman bana da iyi tatiller iyi eğlenceler dikkatli sürün demek düşer şimdiden hayırlı yolculuklar.
    motosikletle uzun yolun tadı bi başka pişman olmazsınız.
    search16 bunu beğendi.

MrMaydec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR250r
    bende geçen sene sizinle 1 kere geziye gelebildim, bu sene haftasonu olan gezilerin hepsine katılmaya çalışacağım
    memduhb bunu beğendi.

search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    Vallah memduh benim icinde dag yolundan inegöl istikameti harikaydı. Sen birde orhaneli yolundan balıkkesire cıkısımıza gelseydın ... oy oy 500 km öldük bittik
    memduhb ve n_tuncak bunu beğendiler.

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    o zaman arkadaşlar bu cumartesi biyerlere gidelim ne dersiniz? cumartesi saat problemim yok benim
    n_tuncak bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 134 kullanıcı var. (0 üye ve 134 misafir)

Bu Konudaki Etiketler