Dün ilk defa trafiğe çıktım. motoru da hafif zorlayayım dedim 5000 deviri geçmeden. çok eğlendim zaten çok seyrek trafik vardı. aynaları da taktım tabi bu arada
Dün ilk defa trafiğe çıktım. motoru da hafif zorlayayım dedim 5000 deviri geçmeden. çok eğlendim zaten çok seyrek trafik vardı. aynaları da taktım tabi bu arada
Merhaba, motorla işe gelip gidersen hergün gezmiş olursun ben öyle yapıyorum bu yüzden hafta sonu gelsin diye beklemiyorum, bugün öğle arasında bile hürriyetten heykel falan dolandım akşam iş dönüşü gezerek yine eve giderim bazende gecede bir iki gezerim hava güzel olunca hep geziyorum tabi yağmurdada işe gidip gelirim.Neredeyse tuvalete bile motorla gidiyorum Aalında gezmekten çok bana zevk veren motosiklet aksesuar dükkanlarını gezmek ne alablirim neyapabilirim diye düşünmek ve beymoto önünde çay içip oaraya gelen bir iki arkadaşla motor sohbeti yapmak ve seneye hangi motoru alsam diye plan yapmak
Memduh abi o yol yeni yapılırken gezmiştim 40 km kadarı mıcırlı yoldu hayatımın en kötü gecesiydi bir dahada gitmedim umarım düzelmiştir
Cumartesi susurluk turu yapma planım var. Gelmek isteyeni beklerim
özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.
bu hafta cumartesi ve pazar günü boşum birşeyler yapalımmı ?
çağatay yol yapılmş kaymak gibi olmuş valla bi pazar toplanıp aynı rotayı birlikte donelim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:42 ----------
eyvallah kardeşim en kısa zamanda bende 10/50 ye donecem yardımın için sağol.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:44 ----------
abi ben hangi motru alıcağıma karar verdim uzun yola gitsin 120/130 km de stabil gidebilsin 100 kmde 3-3,5 lt yaksın biraz da titresin istiyorum bu motor benım isteklerimi karşılıyo )
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...51965820/detay
özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.
Diğerlerinide atsana Emre
Bir 10 tane falan çekebildik anca
Geç kalmamak için duramadık çok
bunlarda benimkiler.
[IMG] [/IMG]
[IMG][/IMG]
memduh abi güzergahın çok güzelmiş. haftasonu olsaydı bende katılırdım sana. bide tek başına gitmişsin herhangibir afette ne yapıyorsun örnek lastik patlar motor arıza yapar vs? ben bu konulardan tedirgin oluyorum tek gezerken bursa dısına cıkmamaya calısıyorum
Bende buguN bi fsm-ataevler-karaman turu yaptim.
kardeş şu bizim liselilerin ygs leri falan bitsin bi haftasonu organızasyon yapıp gezelım farklı rotalarda olabılır yanlız gezmek konusunda ben alışkınım boyle kafama gore gezmeye lastik patlamasına karşı lastık tamır spreyi bulunduruyorum şuana kadar motorum hiç arıza yapmadı yaparsada bı araba durdurur yardım isterım yanı cokta fazla paranoyak olmaya gerek yok biraz macera olur en fazla son olarak gerçi görmemiş gibi heryerde anlatıyorum ama geçen sene tek başıma ufak bi tur yaptım buda linkı
http://www.motosiklet.net/forum/etki...-ege-turu.html
Aynen Ygsi bi atlatalım.
5 motorcu genç kazanırsınız
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)