Arkadaşlar Günaydın...
Öncelikle kaza yapan genç arkadaşlara geçmiş olsun, biliyorum gençlik başka şey bir zamanlar bizde gençtik, ancak bir yerinize bir şey olur da sakat kalırsanız hayatınız boyunca bunun acısını ve pişmanlığını yaşarsınız, biraz yavaş gitmekle bir şey kaybetmezsiniz, annenizi ve babanızı düşünün lütfen...
Bursa da motorun elektrik tesisatından anlayan iyi bir yer var mı? Yardımcı olabilir misiniz...
bu aralar çok yoğunlar. yeni bir sürü motor geldi. onlarla uğraşıyorlar. yoğunluk geçtikten sonra daha rahat ilgileneceklerdir. benim sorunlarımı çözdüler. denemenizde fayda var diyeyim.
dün yunus ve arkadaşı ( kerem di sanırım, isim hafızam berbattır , kusura bakmasın) ile ufak bir buluşma yaptık. arkadaşı benim motordan almak istiyormuş, görmeye geldiler. ayak üstü muhabbet ettik. tanıştığımıza memnun oldum.
not: yunus , dün söylemeyi unuttum. ön fren hidroliğini değiştirmen gerekiyor sanırım. bi kontrol ettir!
kapma yapıyor gibi geldi. ya hidrolik yada sert balata yapar diye düşünüyorum ;)
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
Sürücü kursuna kayıt oldum bir tanıdık vasıtasıyla. Nisan sınavına yetiştirecekler. Sınav öncesi 2 saat eğitim verecekler.
beyler bugün grenajlarıma bakmaya gittim. güzel tamir olmuş. bir sıkıntı gözükmüyor. yarın astar atılcak ve boyanacak. aklıma takılan kısım acaba diğer grenajlarla renk farkı olur mu?. birde eski kazada suçlu biz çıkmışız. itiraz ettik bakalım.
Hocam benimkisi garanti surucu kursu osmangazide adliyey kadar geldiler kayit olacagimi duyunca tum islemleri hallettiler bu tavir nedeniyle kayit oldum yoksa berkut,un gittigi kursa kayit olacaktim.
İnşallah sorunsuz şekilde alırsan abi ehliyeti
Ben safari sürücü kursundan aldım ehliyeti.
Gayet ilgiliydiler ve hiç işler aksamadan aldım ehliyeti.
Biran önce al havalarda güzelleşiyor , bu yaz deli gibi gezelim
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:00 ----------
Yarın 24 derece.
Yarın saat 1-2 gibi çıkıp 1-2 saat gezebilirim.
Varmı eşlik edicek ?
Buğün motorumun yağını değiştirdim.Eski Yağ zivt olmuş
Şimdiye kadar hep 10-40 koyuyordum.Bu kez 10-50 koydum.
Yağı almak için bp istanyonuna gitmiştim.Yağ vardı istediğim alırken bi üretim tarihine bakıyım dedim.Üretim tarihi 2011-2012 yağlardı bende çıktım İzmir yolundaki Bp ye baktım orda hiç yoktu 10-50 yağ. Sonra Carrefour gittim.Market market bölümüne bakıyım yedim.Ve yağlar sanırım yeni gelmiş raflar fuldu.Üretim tarihleride 2014 ün 2.ayı idi.Bp de 28 tl olun 10-50 yağ ise Carrefourda 22,90 tl idi aldım tabiki.Yağlara bakarken ybrli bi abi geldi yağdan sohbet açıldı baya sohbet ettik motorumun başına kadar gidene kadar.Motorumada baktı falan.Eskiden Hyo Gt650 varmış çok yaktığı için satmış.Hemde kolu platinli imiş onun için Ybr almış 2012 model...
Evet bilal hocam ben de ona sasirdim tum kurslar 400 tl ve direksiyon dersi kesinlikle vermiyoruz deyince onlarin ders dahil 300 tl demeleri ve guleryuzler cok hosuma gitti. Hatta ilhami bey evraklarimi hazirladigimda islerim yogun oldugundan isyerime gelip almayi dahi teklif etti. Umarim sonuc da boyle guzel olur.
Yokmu yarın gezen
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)