Bugün güzelyalı lambalarından-stadyuma kadar birlikte siyah tvs ile geldik acaba bu forumdan mı? Baya donanımlı bir arkadaştı kendisi.
tribe girdim aga debriyaj yukarı kalktı biraz bide vites pedalı yukarı doğru yamulmuştu. çok şükür bi problem çıkmadan getirdim. ne güzel depoyuda fullemiştim gezecektim dönmek zorunda kaldım.
herkese teşekkürler bu arada
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------
sanda geçmiş olsun usta
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:22 ----------
usta aynı virajlardan 20 tane döndüm hiç sıkıntı olmadı yolda temizdi. lastiklerde yeterince ısınmıştı biraz tempoyu yükselttim. gayet güzeldi hiç problem yoktu. virajın ortasında çakılları gördüğümde kıvırabilirmiydim bilmiyorum ama yan taraf ağaçlıktı yolda boştu kayarsada agaca girmektense asvalta düşmek daha mantıklı geldi. zaten çakılları gördüğümde aha düşeceğiz galba diyemeden yerde sürüklenirken buldum kendimi. o an nasıl kurtulabileceğim hakkında bir fikrimde yoktu. çok fazla teorik bilgi okudum ama bunla ilgili birşeye denk gelmedim. burdan çıkardığım sonuç bilmedğim yollarda dahada dikkatli olmam gerektiği. allaha şükür diz baldır ağrısın dışında bir problemim yok.
Gecmis olsun arkadaslar. Köre sagira topala verin sadaka
kaza yapan arkadaslara geçmiş olsun ders cıkarmak onemli her kaza bir tecrübe demektir. bugun şukla motordaydım bajaj discover ı denedik gözlemlerim cok iyi motosikler cift bujili az yakıyor 125 cc 13 beygir gorunus suspansiyon cok iyi fiyatıda cok iyi 3850 tl sehir için ideal bir motosiklet tavsiye ederim Bursa'da birtek şukla motorda var baska yerde yok görmek isteyen uğrayabilir.
bilal bu akşam senin motoru gördüm sanki heykelde beyaz kask beyaz mont dedım bilal heralde ama senın motorun tamirde oldugu geldi aklıma?
Geçmiş olsun . Allah beterinden saklasın.
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Arkadaslar tekrar gecmis olsun.
Dun aksama kadar motorun basindaydim. 240 lira verdim. Yag aku , hidrolikler bide ayarlar. Vitesler cok iyi oldu. Tek marsta calisiyor artik. Suspansiyonu yumusattik biraz ama hala odun gibi.
Yalova yolu ile Mudanya yolu arasında kalıyor.Taş dubalarla kapalı 2 girişi açık sadece.
Fakat uzun süre gidemezsiniz top speed için malum kapalı alan.siz isterseniz direk çıkın çevre yolunda deneyin.
kardeş geçm,ş olsun...[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:12 ----------
kardeş geçmiş olsun dikaat et biraz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:17 ----------
ümit hocam iyi gezmişsin hep yalnız takılıyosun benı çağırmıyosun alıcağın olsun.
özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)