Sağolun arkadaşlar. Ankara'dan gelecek PTT kargo ile. Pazartesi elimde inşallah. Fiyat çok uygun olduğu için EKONOMİ isimli İbrahim Abinin sayesinde Ankara'dan aldım.
Sağolun arkadaşlar. Ankara'dan gelecek PTT kargo ile. Pazartesi elimde inşallah. Fiyat çok uygun olduğu için EKONOMİ isimli İbrahim Abinin sayesinde Ankara'dan aldım.
Çok geçmiş olsun Bilal :S adamda bir sıkıntı yok ya gerisi halledilir bir şekilde bu tarz kazalar ders oluyor insana daha dikkatli sürmeye başlıyor üstünde sen olmadığın sana bir şey olmadığı için şanslısın gerisini boşver hepimiz aralarda dikkatli olmalıyız Selim abi hayırlı uğurlu olsun tekerin düz bassın
sava yı sen söyledikten sonra araştırdım. çin işleri gibi yağmurda oda aynen zayıf yol tutuşu vaat ediyor. ama en azından ölçüleri daha yakın gibi. nette bulduğum fiyata görede 360 lira gibi takım fiyatı çıkıyor. duro - ırc gibi lastiklerin ve savanın kullanıcılarının yorumları birbirine çok benziyor. kuru havada hepsi memnun, ıslakta kayma yaptığındna , dikkatli olunması gerektiğinden bahsediyor. lakin ırc ve duro yu 150 lik ve 250 lik motorlar kullanıp yorum yaparken savayı genelde 500+ cclik olanlar da kullanmışlar. bu ve ebat durumu savayı 1 adım öne çıkarıyor.
herkese teşekkürler. beyler bugün hava güzel gözüküyor 18 derece. saat 2 bucuk 3 ten sonra trilyeye gitmeyi düşünüyorum katılmak isteyen olursa 2 bucukta zaferin ordan çıkacağım.
bilal geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin.lastik konusundada bence ustaya güvenme lastik üstünde tarih yazıyor olması lazım onlara bak hatırladıgım kadarıyla 2 3 sene dayanıyordu hamurları çoğu lastıgın. ve senin lastiklerde öyle diş erimiş birşeye benzemiyordu...
dışarı çıkan var mı heykelde yağmur var mı ?
iyi günler abilerim. bugün ehliyet sınavına girdim. 50 soruluk bi sınavdı. ancak kitapçığı açtığımda motor dersi konularında hep arabayla ilgili sorular vardı. geçmiş yıldaki a2 sorularına baktığımda ise motosiklet üzerineydi bu sorular. ben anlayamadım kafam karıştı ben neden bana verilen kitapçıkta motor dersinde arabayla ilgili sorular soruldu? sınav giriş belgemde sertifika türü a2 yazıyo zaten. sınavdaki kitapçık üzerinde sertifika türü belirtilmemişti. bu yeni bi uygulama mıdır bilgisi olan varsa sevinirim.
http://www.aliexpress.com/item/FREE-...714414012.html
bursada bu eldivenleri satan mağaza var mı ?
Evet enes cok dandik birseye benziyor eldivenler. Fiyat cok iyi ama saglamlik daha onemli bence.
Enes satan yerler var.
http://harita.yandex.com.tr/-/CVfriGlg
Burda görmüştüm.
Ama bi kaç yeri dolaş.5 yolda tuna mah. ışıklardan girince ilerde sağdaki dükkana falan bak ordada satılıyo olabilir.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)