şöyle şehir içi aralarında gezi yapak ta bende geleyim malum tın tın yavaş yavaş gidiyorum
şöyle şehir içi aralarında gezi yapak ta bende geleyim malum tın tın yavaş yavaş gidiyorum
fuara gidecek varmı tek başıma gitmek istemiyorum
beyler persembe fuara gıdıcez yagmur olursa budo yada otobus yoksa karadan artcımla gıdıcem 6oorr ayak uydurabılecek olursa beklerım
Arkadaşlar motorumu takas etmeyi düşünüyorum maxi scooter ile varsa tanıdığınız duyduğunuz yönlendirirseniz sevinirim ( sym evo, xmax , joyride , burgman)
Arkadaşlar merhaba.
Cuma akşamı eğitimde ilk defa görüşmüştük. İsim olarak birbirimizi pek tanımasak ta sima olarak bir fikir edinmişliğimiz olmuştur muhakkak.
İnternetten araştırmalarım ve sizlerinde tavsiyeniz ile cumartesi günü 2012 model Tvs apache siparişimi vermiş bulunmaktayım. Motor ile birlikte en kısa sürede lazım olacak servisten almam gereken fiyatı hesaplı ne önerirsiniz? (zincir temizleme spreyi v.b.)Yoksa başka bir yerden mi almalıyım?
Birde kask,mont,eldiven gibi ekipmanları fuardan almayı düşünüyordum. Sanırım fuara gidemeyeceğim.
Öncelikle kaska ihtiyacım olduğundan Bursa'da nereyi tavsiye edersiniz?(200-450 tl.civarı)
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Alıcağın ürünün adına göre fiyt değişikliliği olabilir fakat 3-5 oynar en fazla. Çekirge yolu üzerinde ki motomax'a uğramanı tavsiye ederim ya da yeni yalova yolunda (Beşyol) 3-4 tane gördüğüm kadarıyla motosiklet ile ilgili dükkanlar var aydınbisiklet felan var ordan da temin edebilirsin alcağını.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:15 ----------
2006 model ybr'mdeki yuvarlak kafa farı değiştirmek istiyorum. İnternet üzerinden alıcam. Orjinal olup olmadını nerden anlayabilirim, birde orjinal ile ithal farın arasında ki fark nedir ?
Bu orjinal olanı 35.40 TL.
http://www.rialli.com/urunler/yamaha...l-ybr-1kalite/
Bu ise ithal olanı 21 TL.
http://www.rialli.com/urunler/yamaha...k-2005-ms162
Kaza Anında Seni Korur !
Merhaba, hayırlı olsun öncelikle, gri aldın galiba,
zincir gazyağı ile temizlenip sprey zincir yağı ile yağlanırsa temiz oluyor sakın çıkmış motor yağı kullanma berbat oluyor görüntü,
LS2 ff370 kullanıyorum ben çene açılabilir ve çok kullanışlıdır tavsiye ederim 220-240lira gazcılarda tekyıldız ticarette var ve burada mont eldiven ve diğer aksesuarlarda var peşin alımda iyi indirim yapıyor bunun yanında çekirge caddesinde motomax var oradada uygun malzeme var kredi kartına taksitle alabilirsin
gazcılarda ömürbozanın arasında tek yıldız var kask vs alışverişlerin için orayı önerebilirim uygun fiyatlı başka yerde 170 tl satılan LS2 kaskı 120 tlye almıştım
Arkadaşlar media markette oregon atc9k aksiyon kamerası var 299tl ve go pro kalitesinde çekim yapıyor internette hepsiburada da 850lira ben aldım çok beğendim çok kaliteli çekim yapıyor , motora kaska bağlantı aparatları var aynı yerde go pro hero2 de var980 lira ve sony var1000 lira yani ben denemesini yaptım arkasında küçük ekranı olmasıda avantaj çok beğendim ihtiyacı olan kaçırmasın.
bridgestone den fuar için davetliye kazandım çekiliş yaptılar yakında elimde olur acaba 1 tanemi yolluyorlar onu unuttum
Samet ozkan tesekkur ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------
Merhaba Felis Leo.Kirmizi olmayinca mecburen mat gri siparis verdim.
Kask olarak kapalisini almak istiyorum.Acik kask hic dusunmedim.Ayrica Tekyildizi ilk defa duydum.
Haftasonu nasipse gidecegim.Tum yardimlarin icin cok tesekkur ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:50 ----------
tlgknbs haftasonu gidip bakacagim.Cok tavsiye edildigine gore elbet vardir iyi tarafi.
Tesekkur ederim.
Teşekkür ederim güzel temennilerin için.
Dediğim gibi önceliğim kırmızıydı fakat olmayınca siyah ile gri arasından gri olanını tercih ettim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:33 ----------
enebingl motosiklet alımı ile ilgili özelden bir mesaj attım. Bakıp cevaplarsan sevinirim.
Mont ve eldiven için çekirge yolundaki (stadın 50 mt gerisi) motomaxı öneririm. Kask için ise motomaxın hemen bitişiğindeki adını hatırlayamıcam yeri öneririm. AGV ve bazı kask mpdelleri mevcut. FİYAT - KALİTE orantısı en iyi yerlerdir. Kredi kartına taksit , indirim felan :D muhabbetçi insanlar. Tavsiye ederim.
Elimde bir tane fuar bileti var. Fuara gidecek ve bileti olmayan arkadaşlardan birine verebilirim. Özelden irtibata geçebilirsiniz.
Cumartesi iş yerimin organizasyonluğunda fuara gidiyorum. Tam diyecektimki fazla bileti olan varmı diye...
Ayın 2'si benim için de uygun Berkut yapalım bir plan da gezelim :D
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)