Bursada bu kadar apache oldugunu bilmezdim. Ben de apache tercih edecegim buyuk ihtimal
Bursada bu kadar apache oldugunu bilmezdim. Ben de apache tercih edecegim buyuk ihtimal
Benim kafadada Aguston ayına doğru tvs almak vardı.Geçen Cbr gördüm 2010 model hoşuma gitti.Enjeksiyonlu olmaları beni çekmesindeki büyük etki.
2010 model ve üstü uygun fiyat bulursam alırım bulamassam BEnde yeni kasa apache alırım ağustosa dogru
Aklıma takıldı.
Cumartesi gezimizde oturduk çay içtik. Sonra kalkalım dedik , ben bekletmemek için lavaboya kadar gittim o ara. Sonra size yetiştim hatta koşarak arkadan.
Diyordum bir eksiklik var.
Ben 2 çay içmiştim , parasını veremedim. Boşluğumaa geldi birden lavaboya gidince.
Umarım yanlış anlaşılmammıştır. Hani olurya tam hesap ödenicek biri kalkar tuvalete gider. Benimkide istemeyerek öyle oldu.
Birdahakine çaylar benden olsun. Bazen böyle ufakta olsa aklıma takılıyor. Kötü hissettim kendimi belirtmek istedim.
S.a herkese aranıza yeni katıldım bursadan samet ben
hoş geldin samet.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:41 ----------
berkut ben senin lavaboya gittiğini görünce dedim bu cocuk böle 1 tl bırakmadan gittiya bundan sonra buna selam vermem nasıl insanmış şunabak hele terbiyesiz bide bizim grupta olacak puh falan dedim ama anlatamadım baktım kimse benden yana deil sizede puh o zaman dedim bastım eve dönecektim motor calısmadı dedim en iyisi susayım ben ne yazdım be şakası biyana cips iyi gitti ha saol kardeşim
hoş geldin samet
Hoşbulduk dostum bende aktif olarak biniyorum hava güzel kötü farketmiyo bundan sonra hepberaber inşallah uzun zamandır takip ediyorum forumu bugüne kısmetmiş
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:41 ----------
[/COLOR]berkut ben senin lavaboya gittiğini görünce dedim bu cocuk böle 1 tl bırakmadan gittiya bundan sonra buna selam vermem nasıl insanmış şunabak hele terbiyesiz bide bizim grupta olacak puh falan dedim ama anlatamadım baktım kimse benden yana deil sizede puh o zaman dedim bastım eve dönecektim motor calısmadı dedim en iyisi susayım ben ne yazdım be şakası biyana cips iyi gitti ha saol kardeşim[/QUOTE]
Buğün saat 17.30 gibi yunuselide arabanı biri ile kafa kafaya çarpışıyordum son anda kaçtım.Ve arkadamda babam vardı.Caddede gidiyorum büyük transit bir araç arada 4-5 metre kala üstüme kırdı durucak zannettim biraz sola kaydım adam direk üstüme gelmeye başladı ,son anda cmlerle sol tarafa kırıp geçtim.Hızımda 30-40 civari bişeydi.
vay berkut vay bende diyorum neden böle çok tuvalete gitmeye başladım acaba die
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)