Ani Gezi planı yapabilir aslında
ya arkadaşlar az önce dalgınlıkla altıparmaktan yukarı çıkarken kırmızıda geçtim oralarda varmı kamera ceza yememem lazım :D
edit: bu arada siz gezi planlarken biz 3 motor kumla, kurşunlu, mudanya, bursa yaptık evet kıskanabilirsiniz
Berkut nasıl olmuş jant şeritleri ? kedi yanımdan hiç ayrılmadı motorun altından sağından solundan geçip duruyodu. )
Bu gün madruna inanılmaz katılım olmuş. Tesadüfen trilyede gördüm.
bende katılacaktım fakat baktım tanıdık yok bir kaç tanede sevmediğim insan vardı bastım eve geldim
ben katıldım eğlenceli bir gündü
hani fotoğraflar nerede göremiyoruz özenelim canımız çeksin
Önemli !!!!!
ZakirHasan ( zakir) ile buluştuk bugün .
Akşam motorlarla geri dönmek için yola çıktık. Ben arkadan takip ediyordum .
Arkamızdan gelen reno 19 markalı araç bizimle yarışmaya kalktı. İleride virajda Zakirin önüne direksiyon kırdı.
Zakir mecburen kaldırıma vurdu. 1-2 takla ardından durabildi.
Araç kaçtı. Biz gerekli şeyleri yaptık Zakire. Şuan iyi , evde yatıyor. Sırtında ağrısı var.
Motorunda masraf var. Bizim evde yatıyor motoru.
Zakire geçmiş olsun diyorum. İnşallah en kötüsü bu olur. İlk ve son olur.
Zakir kardeşim motoruna iyi bakıyorum merak etme biran önce iyileşmene bak.
Berkut kardeşim iyiyim merak etme. Her şeye rağmen güzel gündü. Tabi sonu olmasaydı daha iyi olabilirdi de oldu artık :S
geçmiş olsun
araçlar sizi rahatsız eden hareketler yapıyorlarsa çekin sağa gitmesini bekleyin
Geçmiş olsun zakir aracın plakasını aldın mi berkut ? Trafikte görürsek keselim hesabını bunlar yüzünden motordan soğuyoruz yarın benim motorun işi bitmiş olacak bizede yapıyorlar bunları allaha şükür daha büyük kaza yapmadım ne anlıyorlar sıkıştırmayı anlamıyorum bende arac kullanıyorum ama en azından cahil değilim
Her yaşanan kötü şey bir ders veriyor abi. Bundan sonra öyle bir olay yaşarsam aynen sağa çekip gitmesini beklerim
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:28 ----------
Sağ olasın samet. Ben de anlamıyorum ne anladıklarını. Allaha şükür ben şanslıydım hayattayım. Verilmiş sadakamız varmış yani anlayacağınız :S
GEçmiş olsun zakir.İyi olman mutlu etti.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)