Soğuk havalarda üşüyen arkadaşlar, 20 kutu termal içlik temin ettim bir yerden. Fiyatıda makul. İsteyen olursa özelden yazsın. Alt üst ikiside var.
http://www.kotatekstil.com/cgallery/termal-urunleri/
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Bu aksam Fsm bulvarinda azi burnu kirik yada dayak yiyen bir taksici gorurseniz sasirmayin dun aksam arkamda esim olmasina sagmen sikistirdi ve sol arka ayakliga dokundu ben dua etsin esime sozum vardi durup birseyi olmayinca devam ettim ama bugun aksam fsmdeyim tek gidicem ve o adami bulana kadar ordayim
baskonuş çıktı mertlik bozuldu 5 dakkada 10 kişi oluyolar aman dikkat, motorsuz gitmekte fayda var plaka vermeye gerek yok
selam arkadaşlar. forumda ve motor işinde yeniyim. ehliyet sınavına giricem haftaya pazar günü. bi arkadaşın aracılığı ile bi kursa yazıldık 2 arkadaş. adamlar daha bi kere motorun üstüne oturttular. onun üstündende 3 hafta geçti. daha önce binmişliğim de yok. tam acemiyiz yani. sözde bu hafta çalıştıracaklardı ama hava malum. bu sınavdan bişey çıkmayacak gibi duruyor. siz siz olun kursu bu konuda iyi araştırın. zaten ders filan görmüyoruz. bitek direksiyon eğitimi verecekler onuda bu şekilde yapıyorlar. haybeden para almaktan başka bişey değil. şimdi bi sonraki sınav için yine 60 lira para ver ...
ake hoşgeldin. Çakallara yem olma.
Yaw arkadaş ne soğuk var kulaklarım dondu.
kış tamamen geldi motoru uykuya yatırdım ama deponun yarısı boş paslanma falan olur diyorlar acaba doğrumu ve musluğuda kapadım
Motorun bana 6kardeş kazandiracagini bilsem daha erken baslardim
pratik yapmaişi bu haftada yattı. pazar sınav var. pazar günü öğlenden sonrada işim var. sınav listesinde başlarda ismim olursa sınava girer kalırım, ismim sonlarda olursa girmeden kalırım ) hayırlısı...
Biz niye hep 1-2 saatliğine toplanıp sabaha kadar muhabbeti bırakamıyoruz yauv
Abi anlat anlat bitmiyor ki motor muhabbeti :D Çeşit bol biliyon crosu ssi nakedi
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Hani cem yılmaz diyor ya ben o kadar şey anlatıyorum sahnede ama seyircilerin hiçbiri çıkışta konuyu hatırlamıyor :D diye aynı o misal tamamen doğaçlama :D ve şiddetdi bir yanak ağrısı :D
Öncelikle herkese merhabalar , uzun zamandır heves ettiğim Hyosung gt 250 motosikletime artık sahip oldum Sizlere de bir kaç konuda danışacağım Bursa içi Hyosung parçası temin edebileceğim ve lastik alabileceğim nereler vardır ??? Herkese iyi forumlar .
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)