Adam almaktan vazgeçicek şimdi 😬 harbi mide bulandırıcı...
gerçeklerle yüzleşmek lazım :D
abi valla fazla internette takılıyoruz sanırım ya nerde benim biram :D
Alınık 12-13 Hyosung gt 250 R sonunda diyoruz artık 4-5 ay sonra motosikletle takılıyorum peşinize :D
merhaba arkadaslar sizlere birşey sorucam motorumun devir göstergesi çalışmıyor bursada kime yaptırabilirim varmı bu sorunla ilgilenecek tanıdığınız birileri?
arkadaşlar bi arkadaşıma cbr250 arıyoruz varmı tanıdıgınız bildiginiz şöyle eli ayağı duzgun bı makına.
kimse gezmiyo heralde...
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
arkadaşlar az önce önüme bi kartallı atladı çevre yolunda adam göz göre göre bildiğiniz önüme kırdı sinyal filan vermeden. en sol şeritte yaklaşık 110 km/h hız ile giderken birden o şekilde önümle atlaması beni kızdırdı yanına geçip iki kere korna çaldım ve el hareketi yaptım adam resmen delirdi beni takip etmeye başladı bildiğiniz ben de zaten geziyorum o gitsin yoluna ben gideyim evime dedim u döndüm adam resmen u dönerken ben yavaş yavaş viraja girdiğimde arkadan bana vuracaktı resmen. sonra u bitti ve ben bastım gaza yetişemedi bana. Küfür etmek istemiyorum ama adam gerçekten hak ediyor yani. O panikle plakasını alamadım :S ama hala elim ayağım titriyor :S
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)