arkadaşlar 2 gün önce cbr 125 aldım çok keyifli bir makine. Pazartesi günü saat 2 - 6 arası bursa içinde turlayacağım biraz... Gezmek isteyen arkadaşlarımızın bilgisine...
arkadaşlar 2 gün önce cbr 125 aldım çok keyifli bir makine. Pazartesi günü saat 2 - 6 arası bursa içinde turlayacağım biraz... Gezmek isteyen arkadaşlarımızın bilgisine...
benim için çok güzel olurdu aslında ama dun motorum besyolda lambalardan kalktıktan sonra 3. vitese attıgım anda debriyaj denen şeyin hiçte yerinde olmadıgını fark ettim şu anda eniştemin dükkanda neden sorun yaptı bilmiyorum ama keske yapmasaydıda bende sizinle tur atabilseydim :(
Kaskını tak yoluna bak :D
arkadaşlar, yarın için gezi planlayan varsa katılabilirim...
sorunu bugun hallettim motor dişlisi göbek sıyırmış 4 tl ye aldım 15.00 civarı evden cıktım benzin almaya diye yunuseli tarafına girerken dönüste bir su birikintisi yüzünden motor yan yattı allah korudu kask takmadan gezmem allahtan takıyormuşum kafamı yere filan vurdum kendime zor geldim karsı seritten gelen kamyon allahtan hızlandı motorla beraber altına girmedim allaha şükür hala ayaktayım dikkat edelim arkadaşlar sağ bacakta agrı haricinde sorun yok ama kafamda kask elde eldiven olmasaydı kan içinde kalırdım hala şok etkisi var üstümde bisikletten düşmeye benzemiyor
Kaskını tak yoluna bak :D
Arkadaslar
Yamaha startmotor dan uzak durun. Adamlarin esnaflikla, insanlikla yakindan uzaktan alakalari yok. Varsa para yoksa para. Kapilarinin önünde duran motor icin bile otopark parasi arti kdv istemek nedir? Yazik günah. Bunlar nasil bayilik aliyor yillarca anlamiyorum.
Aynen öyle ,türkiyede sadece yamaha bayisi orası olsun ,giderim mondial alırım ama ordan yamaha almam bu kadar büyük konusuyorum Bir abimize motor alacaktık cebimizde 11 bin tl yle gittik bir dövmediği kaldı bizi . gittik başka yerden aldık
arkadaşlar pazartesi kaza yaptım. görükleden üniversiteye geçen köprünün altında bir bayan sürücü durdu, ben de sinyal verip sollamaya çıktım fakat birden önüme kırdı sinyal vermeden. arabaya geçirdim.Sol ön çamurluk ön kapı çok hasarlı.ayna kırık.
Bayanı tanıyorum birlikte etkinliklere gidiyorduk. İndiğinde olay anında telefonda konuştuğunu söyledi. Yapıcak bir şey yok tutanak tuttuk. Bakalım bundan sonraki aşamayı tam olarak bilmiyorum. Beymoto'ya evrakları bıraktım eksper çağırcaklar hasar tespiti için sanırım.
bende ver artçımda sağlık olarak bir sıkıntı yok. motoru yere düşürmedim zaten. sadece sağ sinyalim kırık fakat çalışıyor. sanırım gidon sola çekiyor ama. ön takımda sıkıntı olabilir.
şimdi ne yapmalıyım?
Geçmiş olsun , genlerde benimde önüme araba sinyal vermeden kırdı bende kayıp düştüm arabaya çarpmadan aslında tutanak tutacaktım ama vaktim yoktu sadece sinyal ve bir iki çizik vardı kendim yaptırdım fakat senin direksiyon çektiğine göre amortisörlerde falan hasar olabilir pahalıya patlar tutanak varsa hatalı olanın sigortası karşı tarafı karşılar.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)