pazar işteyim gezi pazartesi olsa olmazmı :( pazartesi ve salı tatil ama bir türlü denk getiremiyorum şu gezi günlerini :(
bu kadar kanı bozuk ne ara türedi anlamıyorum
http://www.mynet.com/haber/guncel/at...i-yok-840361-1
Gezi salı veya pazartesi olsa ben de gelirim abi
Anlaşılan o ki kimsenin canı gezmek istemiyor. Sanaldan gezelim gezi yokmu diye seslenenler... nerdesiniz. 3 kişi ile gidilecekse iptal edelim. Aksi taktirde rotayı sırf görmeyen arkadaşlar yeni yerler görsün diye çizdim, zira bu rota benim herzaman geçtiğim ve herzaman bi öncekinden daha fazla keyif aldığım rotaydı. Pazartesi isteyen arkadaşlar ve o gün çalışmayanlar çoğunlukta ise farketmez ben müsaitim...
Abi benim işler karışık olduğu için böyle oldu gelmek istiyorum aslında
Susurluk ÇAYLAK Şelalesi'ne gidiyoruz.
Rota dağ yolundan başlayıp (Kayapa) köylerin içlerinden Kemalpaşa'ya inip kısa bir molanın ardından Susurluk istikametine yöneliyoruz. Dağ yolunda daha önceki gezilere katılan arkadaşlar oranın güzelliklerini iyi bilirler, kaçırmasınlar.... Susurluk'ta Çaylak Mesire alanına vardığımızda kanyonda gezinti yapıp şelaleye varıcaz. Bol fotoraf çekimlerinin ardından yeme içme kısmınıda susurluk içinde hallettikten sonra dönüş yoluna geçicez. Göbel bandırma istikametinden gidip okçugöl köyünden girip Kemalpaşa'ya çıkıcaz. İzmir yolu üzerinden Gölyazı' ya akşam gün batımını seyre yetişiyor olucaz. KAÇIRMAYIN bence.
Gezi tarihi: 28/10/2013 Pazartesi Hareket Saati : 10:00
Toplanma yeri : Kent meydanı kafkas önü.
Katılımcı Listesi:
1- Search 16
2- memduh
3- Mutlu Tulu
TARİHİ DAHA KALABALIK OLALIM, DAHA EĞLENCELİ OLSUN DİYE PAZARTESİ'YE ALDIK çoğu arkadaş bende dahil pazartesi çalışmıyoruz. Birde o gün 3 derece daha sıcak gösteriyor. Pazartesiyi isteyen arkadaşlar yazsınlar isimlerini listeye. Hadi kıvırında görem.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Arkadaşlar yarın hafta tatilim (C.tesi) yol yapmak isteyen varsa bana ulaşsın biraz yol yapalım gezelim tozalım. Tel:(0535 679 99 77)
ben çalışıyorum maalesef :/
arkadaslar ıyı hos petesıde ben gelemem bu seferde.pazar gunu trılyede kahvaltıda uyar aga dıyen varsa msj atın 0532 4919170..nete gıremıyorum oyuzden.yada farklı fıkırlerı olan yazsın.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Ben gelmek istiyordum abi de abim yan çizdi gidersen 2 hafta motoru unut diye :( böyle bir şeyi kaçırmak bana evlat acısı gibi koyuyor :(
Mehmet abi fişlendin http://www.motosiklet.net/forum/moto...27li-dayi.html
Aynen ayakkabı doktoru ünlü oldu
Benim amacım dalga geçmek değil yanlış anlasilmasin şimdiden*soyliyeyimde ama bizim milletimiz böyle konuya yazilan yorumlara bakin dalga gecicek yer arıyorlar resmen çok güzel lafım var ama buraya uymaz ve saygısızlık yapmak istemem
Aynen bazıları atlıyor hemen dalgaya vuruyor konuları ,insanları .Mehmeh abi seni o konuda ifşa ettim kızmadın dimi
Şu an bu konu içerisinde 135 kullanıcı var. (0 üye ve 135 misafir)