rezillikten kastın ne anlamadım.özel sohbetten kastınıda anlayamadım.yada ben saf ım yada uykusuzum yada adı herneyse...anlatmak ıstedıgın bısey oldugu aşikar ama onuda anlayamadım.
bu geziye katılan şahsen tanıdıgım sohbet ettıgım arkadaslıklarından keyıf duydugum memnun oldugum ınsanlar var.memo dayı,mustafa abi,seçkin,coşkun zaten bizimoglan,nevin hoca.tanıdıklarımı isim olarak yazdım.ve bu isimlerin bir rezillik yapacaklarına ben inanmıyorum arkadaşım.ahada buradan herkese seslenıyorum.bu saydıgım ısımlerın başımın ustundede yerı var.
geziyi kacırdıgım ıcın uzulmedım çunkı zaten bı yol planım vardı gezı donusu otobandan istanbul a gazlamaktı.rıhtım vergı daıresınde bostancı sanayı sıtesınde sabah 9 da orda olmam lazım bende aksamdan gıderım planlarım vardı.bu planın ıcınden gayrı ıhtıyarı olarak gezıyı cıkarttım hepsı bu.
nevın hocayla yasanmıs bı gergınlık oldugunu bılıyorum hem senden hem nevın hocadan ustu kapalıda olsa dınledım.ama ben karar mekanızması degılım.senın yerınde ayrı nevın hocanında yerı ayrı.ıkınızınde basımın ustunde yerınız var.
FAKAT BU YAZDIGINI TASVİP ETMIYORUM.
genelleme yaparak konusman bence hıc hoş degıl.yaşça bızden buyuk abılerımız var;özür dılemek zorunda kalamamk ıcın ıyı dusunmek lazım dıyorum ben.şahsi dusuncem.
arada benım bılmedıgım bı durum varsa onu bılmem ama topluma acık bı sıtede adımın boyle bı konuyla anılmasını ben sahsen ıstemıyorum acık ve net.
özel konu özel kalsa daha şık olur kanaatındeyım.yanlışsam yanlışsın aga de burdan soyle bunuda.