Iptalmi oldu abi ? Heveslenmistim birden ben kesin gelirdim inegöl disana iftara cikamam 00.00 da iş başı
Iptalmi oldu abi ? Heveslenmistim birden ben kesin gelirdim inegöl disana iftara cikamam 00.00 da iş başı
fsm de iftar işi sarmadı beni nedense birde aile olarak zor benim için eşimi motosiklete bindirmek istemiyorum kaza yaparsak ikimizin birden zarar görmesini istemiyorum , inegöl işi iyiydi yada şehir dışı yerler
motoru alalı oldu biraz ama fotoğraf yüklemek yeni nasip oldu buda benim eşek;
Bugün bizden kumyakaya giden oldu mu bilgisi olan var mı
2 grup gördüm abi bi karma motorcular her türden motor vardı bide racingcileri gördüm bizim olsaydı yazarlardı diye düşündüm
ARACIM DEĞİL AMACIMDIR MOTOSİKLET
Sabah saat 10:30'da teker döndü. İlk durak kumla oradan haydariye köyü, yolda İhsan abiler denk geldi Yolu sorduk. Hop Çınarcıktayız ( bidaha tövbe o yola girmem ) Çınarcıkta biraz deniz biraz güneş sonra yola devam. Koca dereye geldik yemek yedik az kala sopada yiyorduk. Oradan Esenköy, Armutlu, Narlı, Kumla, Gemlik Hop Bursa Toplam 210km yol
Esen köyden sonra yol cidden çok güzeldi.
16LHR73 YBR , PB7588MX R6
bazıları müzik çalar, bazıları ise yaratır. Motosiklet bir yaşam tarzıdır,hayat enstrümanıdır,ulaşım aracı değil.Belki de düzene baş kaldırıştır,bir isyan aracıdır.
Bizde cuma akşamı yaptık 3 motor(Ben,mehmet,rasim) dolaçlama oldu Gemlik kalkış,armutlu,esenköy,çınarcık,yalova,orhangazi,y arım bir iznik kenarı eve varış 01:00 :D 190 civarı da bizde var
bazıları müzik çalar, bazıları ise yaratır. Motosiklet bir yaşam tarzıdır,hayat enstrümanıdır,ulaşım aracı değil.Belki de düzene baş kaldırıştır,bir isyan aracıdır.
Ercan Abi bi el at bu işe :D
cok sıcak....mmmmmm..
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Yarın akşam iftara gelecek olanlar, kaç kişi geleceklerini de bildirsin bu akşam. Ona göre rezervasyon yapılacak.
Hemen gençler siz isteyin kerpiçhaneden asfalt kamyonunun freni kopuk salarım aşşa namazgaha kadar asfaltlanır o yol ;)
Bende bi 180-200 km asfalt hafif arazi karışımı bi keles köyleri ve kocayayla oradan soğukpınardan uludağ yolu yaptım Hem iş hem gezi babında iyi denk geldi
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
selam arkadaşlar bu hafta sonu göller bölgesine gitmeyi dusunuyorum yakın zamanda buraya gıden varmı yollar nasıl alaçam koyunden gidiliyor diye duymustum dogrumudur.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)