hafta sonu hava muhalefeti fenaaaa
aynen. hatta teslim almaya beraber gidebiliriz
sayın bursa-mt ailesi,
günlerdir akşam iş çıkışı fsm - ihsaniye - altıparmak - heykel turluyorum fakat bir eski tanıdığa bile denk gelmedim. onun haricinde buradan herhangi bir organizasyon yazısına da denk gelmiyorum. eskiden akşam buluşmaları kahveleri vardı. hayırdır birşey mi oldu da bu sessizliğe büründü forum? yoksa herkes gezmekten foruma mı girmiyor? ayrıca eski tanıdıklardan yazan hiç görmüyorum (mesela haktan, batu-hyolu, batu-ninjalı, alphertunga ...) birisi bana bursa-mt'nin nereye kaybolduğunu açıklarsa sevinirim :/
bu haftasonu toplanmaya, gezip tozmaya, yol yapmaya ne dersiniz forum ahalisi????
Salı akşamları FSM Kafeperest teyim. Caddeüstü nün yanı.
Vallahi ya eskiden illa 3-5 kişi bir araya gelir biyerlere gidilirdi bu yaz biraz aheste geldi sanırım bize
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Merhaba millet,
Hemen hemen her akşam eski adliyede (Valilik önünde) buluşup çay içiyoruz. Bilginize
Bu arada batular, haktan, memolar neredesiniz.
agacım ben 5haftadır izmirdeyim, bir haftadır da çeşmede şantiyedeyim.. anca fırsat buldum da girdim foruma...
ooo eşek kafalı fatih sen yaşıyon mu?
Motur alalı 2 ay olucak nerdeyse ama gezilere bi katılmadım
Arkadaşlar 10riders'ın düzenlediği festivale gidiyorum.Karacabey-Sındırgı arası 150 km.Bursa merkezdekilere biraz uzak kalabilir ama iyi bir festival olacağa benzer.Cuma saat 17'de yola çıkacağım.Gelmek isteyen arkadaşlar olursa beraber gidebiliriz.Akşamları beleş yemek varmış.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)