ybr bisiklet gibi
rtr titriyor
cbf yağ yakıyor
ona göre beğen
ybr bisiklet gibi
rtr titriyor
cbf yağ yakıyor
ona göre beğen
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Hocam Düğün dernek aldı başını gidiyor. Misafirlerimde var bu hafta sonu. Benden bişey çıkmaz bu hafta sonu.
Nevin Hocam burası orhahgazi yenişehir yolu üzerindemi yoksa biraz içerdemi ben sürekli yenişehir- orhangszi arası gidip geliyorum ama yeni duydum ve gitmeyi istiyorum. Orayı nasıl bulabiliriz
enduro derneğinde endurodan başka her motor var maşallah
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
yavv sap gibi çok fena yakalanmışız bizden başka motorlara ayran budalası gibi bakan yoktu
Valla bu kadar baktığınıza göre sizin eski motorlar yolcu galiba, scooter den enduro hızlı bir geçiş olacak
ilk önce erdek yaptım orda bir camping alanında kaldım sabahında aynı benim gibi istanbuldan yola çıkmış bir arkadaşla karşılaştım ordan burhaniye ören'e geçtik birlikte kaldık sonra orda da ayrılıp ayvalığa geçtik. dün gece de bursadaydım. çok eğlenceli oldu ama dönüş yolu rüzgardan dolayı işkenceye dönüştü. yanımdan geçen tırlar iki metre yana fırlattı sürekli beni halbuki motor 120kg ben 60 kg arkadaşım 60kg sırt çantamız 30kg baya ağırdık yine de. sonunda vardık ama 14 saat uyku çektim yorgunluktan. bol bol fotoğraf çektik paylaşmayı deniycem.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Nevin hocam cevap için teşekkürler en kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum zaten yolumun üstü zaten yenişehirden orhangaziye giderken
Pınar'ım görmemiş değiliz elbet,bayan gücümüz boyumuz yetse bizde bunlara yakın bişeyler alır kullanırız
felis Leo,Pınar o akşam yeni 250 cc Honda'nın şehre uyarlanmış kros bir maninesini beğendi,bense rahatlık ve konfor diyorum belki 500cc bir Gliero necsus düşünebilirm ancak tabiiki zaman gösterecek
Search başkan bana hepsi uyar bu pazar kandil ama bir dahaki pazar söyle Mehmet abimlere şu Mudanyanın köyleri,ayazma vs. rotası çizelim...
Rasim_16:Bundan sonraki organizasyonu unutmazsam bende buraya yazayım o halde
Bu pazar kandil diye etkinlik olmamı yani hocam.... Söğutalandada köy hayrı yemeği vardı. tamda gidek diyecektim....
motorsuz kalmak ne kötü...............................
Şu an bu konu içerisinde 79 kullanıcı var. (0 üye ve 79 misafir)