Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI
    n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Söz konusu hükümetin koltuk ve iktidar menfaatçiliğini kullanıp onlara saçma sapan kararlar aldırarak ayaklanmamıza sebep olan dış güçler emellerine kavuşmuş,diğer islam ülkelerine yaptıkları gibi ülkede iç karışıklığı başlatmıştır.(Yangını kendileri çıkarıp itfaiye göndermektir niyetleri).Şu an yapmamız gereken tek şey birleşmektir.MHP-CHP-hatta AKP ola ki baştakini devirsek dahi başımıza yine kendi oyuncakları olan başka bir iktidar getirmeleri zor olmayacaktır...

Ben ortalığı birilerinin dahada karıştırmaya çalışacağından emin gibiyim (kendini müslüman zanneden dış güdümlü islami gençlik;yuvalanıyor iç savaş için) ancak Türk halkı çok uyanık çok akıllı olmalı,bölünmek parçalanmak,vurmak-kırmak yerine,olgun ve birleştirici olmalı.Al bayrak altında tek bir yumruk halini alıp asla provokasyonlara alet olmamalı...
    search16, rasim_16 ve memduhb bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Madv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Alıntı sedici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bulvardaki kalabaligin en sessiz aninda genclik marsina girip butun bulvarin bize eslik etmesi paha bicilmez bir keyifti fikrine saglik Batum sesine saglik Haktanım
    Son nefesimize kadar her zaman ortağım..
    sedici ve özcan1980 bunu beğendiler.
    Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
    http://facebook.com/batuhanuludag

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    TÜM ARKADAŞLARIN MİRAÇ KANDİLİNİ KUTLARIM....
    memduhb bunu beğendi.

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Miraç Kandilimiz Mübarek Olsun

Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Hepinize iyi kandiller dilerim.
    Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)

http://www.facebook.com/amraercan

ozcanaykul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    selam arkadaşlar bursada şuan hava durumu nasıl yağmur var mı acaba

memduhb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM WOLF 250 (2014 mavi)
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Söz konusu hükümetin koltuk ve iktidar menfaatçiliğini kullanıp onlara saçma sapan kararlar aldırarak ayaklanmamıza sebep olan dış güçler emellerine kavuşmuş,diğer islam ülkelerine yaptıkları gibi ülkede iç karışıklığı başlatmıştır.(Yangını kendileri çıkarıp itfaiye göndermektir niyetleri).Şu an yapmamız gereken tek şey birleşmektir.MHP-CHP-hatta AKP ola ki baştakini devirsek dahi başımıza yine kendi oyuncakları olan başka bir iktidar getirmeleri zor olmayacaktır...

Ben ortalığı birilerinin dahada karıştırmaya çalışacağından emin gibiyim (kendini müslüman zanneden dış güdümlü islami gençlik;yuvalanıyor iç savaş için) ancak Türk halkı çok uyanık çok akıllı olmalı,bölünmek parçalanmak,vurmak-kırmak yerine,olgun ve birleştirici olmalı.Al bayrak altında tek bir yumruk halini alıp asla provokasyonlara alet olmamalı...
    hocam ben bu işin çıkış sebebinin dış güçlerle alakası oldğunu sanmıyorum olay ıktıdarın özellıkle tayyıp erdoğanın kibiridir ben gezı parkına yapılan ılk saldırının valının yada emnıyet mudurunun talımatıyla verıldıgını sanmıyorum onlar boyle bısıy yapmaz. başbakan hala gerı adım atmıyor yanındakıler durumun farkında ve olayları yumusatmaya calışıyor ama ne kadar başarılı olurlar bilemem. bunlar benım gorusumdur.

arkadaşlar kandiliniz mubarek olsun...
    özcan1980, sabiht ve n_tuncak bunu beğendiler.
    özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Dış güçler iç savaş için düğmeye bastı,siz dikkatli olup provokasyonlara alet olmayın yeter.Allah ım vatanıma tuzak kuranların tuzağını kendilerine çevirsin,başımızdakileri de doğru yola getirip imana eriştirsin.Hepinizin geçmiş kandili mübarek olsun...
    memduhb bunu beğendi.

memduhb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM WOLF 250 (2014 mavi)
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dış güçler iç savaş için düğmeye bastı,siz dikkatli olup provokasyonlara alet olmayın yeter.Allah ım vatanıma tuzak kuranların tuzağını kendilerine çevirsin,başımızdakileri de doğru yola getirip imana eriştirsin.Hepinizin geçmiş kandili mübarek olsun...
    haklısınız hocam provakasyonlara gelmiyelım ama olaylaerın fıtılını ateşleyen kımdır? oradakı silahsız öğrencilerın uzerıne buber gazlarıyla saldıran polıslere bu emrı kım verdı hepsini geçtim benım asıl delırten halk tv de canlı yayında olup bıtenı seyrederken haber kanalı dıye gecinen cnnturk ntv haberturk te hıc bısey gormedım benı delırten buydu orada kan govdeyı goturuyo bızım kanallarda penguen belgeselı vardı. umarım her şey yoluna gırer saygılarımla.
    allah hepımızın yardımcısı olsun

pazar günü taksimdeyım
    sabiht, n_tuncak, cemolos ve 3 diğerleri bunu beğendiler..
    özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.

cemolos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache klanından tvs
    yağ değişimi yapıyorum bugün

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    ben evdeyım

Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Bursa da hava nasıl arkadaşlar yağmur yağar mı ?

ticotorres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RAMZEY QM 200
    Alıntı memduhb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haklısınız hocam provakasyonlara gelmiyelım ama olaylaerın fıtılını ateşleyen kımdır? oradakı silahsız öğrencilerın uzerıne buber gazlarıyla saldıran polıslere bu emrı kım verdı hepsini geçtim benım asıl delırten halk tv de canlı yayında olup bıtenı seyrederken haber kanalı dıye gecinen cnnturk ntv haberturk te hıc bısey gormedım benı delırten buydu orada kan govdeyı goturuyo bızım kanallarda penguen belgeselı vardı. umarım her şey yoluna gırer saygılarımla.
    allah hepımızın yardımcısı olsun

pazar günü taksimdeyım
    Yolun açık olsun kardeşim. Bizim içinde destek ver. Bu arada Bursa uyumaya başladı sanırım burada da olacak mı bilen varsa haber versin
    M.balibey ve memduhb bunu beğendiler.
    "Ne Mutlu Türküm Diyene"

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bende bu hafta istanbuldaydım akpye oy verip verdiği güne lanet edenler bile vardı hala daha diretiyor beyfendi osmanlıda bir laf vardı "iktidar senden vazgeçmeden sen iktidardan vazgeçmelisin" diye herhalde orayı kaçırmış yada diğer söylediği yalanlar gibi tarihimizi sevmesi de yalandan ibaret

yav bu tayyipçilerin tayyip agayı karşılamaya gittiklerinde tayyip şaşırma sabrımızı taşırma olayına koptum adamların zorla getirildikleri nasıl belli kim bilir yine neler verdiler buyrun videosunuda buldum

http://haber.mynet.com/karsilamada-s...Mynet_HomePage

Alıntı ticotorres adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yolun açık olsun kardeşim. Bizim içinde destek ver. Bu arada Bursa uyumaya başladı sanırım burada da olacak mı bilen varsa haber versin
    bende takipteyim fakat herhangi bişey göremedim
    memduhb ve cemolos bunu beğendiler.

cemolos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache klanından tvs
    Alıntı M.balibey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende bu hafta istanbuldaydım akpye oy verip verdiği güne lanet edenler bile vardı hala daha diretiyor beyfendi osmanlıda bir laf vardı "iktidar senden vazgeçmeden sen iktidardan vazgeçmelisin" diye herhalde orayı kaçırmış yada diğer söylediği yalanlar gibi tarihimizi sevmesi de yalandan ibaret

yav bu tayyipçilerin tayyip agayı karşılamaya gittiklerinde tayyip şaşırma sabrımızı taşırma olayına koptum adamların zorla getirildikleri nasıl belli kim bilir yine neler verdiler buyrun videosunuda buldum

ya aylık aldığım parayı kiradır telefondur faturadır ödüyorum cebime kalıyor 250 lira yemek mi alayım dışarıya bir çaya mı çıkayım öğrenciliğimi gençliğimi mi yaşayım şaşırdım. tabi karnı tok millet oyumu da akpye attım oh imfye borcumuzu da bitirdi elhamdülüllah der.
    M.balibey ve memduhb bunu beğendiler.

sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

adamları safi makarnayla beslediklerinden beyinleri hamur olmuş hacım acaba vitamin hapı falan mı versek B12 eksikliğinin belirtileri onlar ahahahha hem kafa çalışır ayılırlar belki
    Ninja

Motosikleti
    KLE 500
    Alıntı memduhb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pazar günü taksimdeyım

Saat kaçta, neyle gideceksin? Ben de gitmeyi düşünüyorum,uyarsa birlikte gideriz.
    memduhb bunu beğendi.
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

Alıntı cemolos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya aylık aldığım parayı kiradır telefondur faturadır ödüyorum cebime kalıyor 250 lira yemek mi alayım dışarıya bir çaya mı çıkayım öğrenciliğimi gençliğimi mi yaşayım şaşırdım. tabi karnı tok millet oyumu da akpye attım oh imfye borcumuzu da bitirdi elhamdülüllah der.
    onlara göre 250 lira artıyor ya o bile çok tabi adamların düşündükleri yaşam tarzı cemaat evlerindeki hiçbir sosyal aktivitesi olmayan 8 10 kişibini bir dairede yaşadığı yada apartman ise yaklaşık 100 öğrencini yaşadığı bir yaşam tarzı bunun dışındaki herkes çapulcu ve ayyaşlara girdiği için 250 çok bile

şu alkol olayı çıktı çıkalı her gece içmeye başladım daha önceleri en fazla ayda bir yaptığım şey şeytanı bile günaha sokar

Alıntı sedici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    adamları safi makarnayla beslediklerinden beyinleri hamur olmuş hacım acaba vitamin hapı falan mı versek B12 eksikliğinin belirtileri onlar ahahahha hem kafa çalışır ayılırlar belki
    pek bir etki olacağını sanmam kapasite fazla değilse bir yerde yanar bilgisayar hesabı ne kadar oc yaparsan yap bir yerde iflas ediyor beyni bacak arasında olan bir yazarda(mustafa durdu) camide grup seks yapılıp içki içildi diye yazılmış milletin hiç işi yok o kargaşada keyfine düştüler de gidip camiyi buldular bunlara hala inananlar var ya yazık nasıl bu hale geldik zeka ne ara bu kadar düştü anlamış değilim

bursadan pek bişey çıkmıyor sanırım ben bu gece yokladım ama bişey göremedim bu seviyeye kadar gelip eylemlere ara verilirse adam kendini padişah ilan edip hepimizin kellesini alır

dilini bilmiyorum fakat görselleri tam bizim gündem

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:00 ----------

Alıntı özcan1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Saat kaçta, neyle gideceksin? Ben de gitmeyi düşünüyorum,uyarsa birlikte gideriz.
    abi aslında topluca gitsek mi biber gazını özledim
    özcan1980 ve memduhb bunu beğendiler.

Motosikleti
    KLE 500
    abi aslında topluca gitsek mi biber gazını özledim
    Burnumda tütüyor kokusu
    M.balibey bunu beğendi.
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

Alıntı özcan1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Burnumda tütüyor kokusu
    off bide yanında bedava duş hizmeti de var devletten dahada ne isterim
    özcan1980 ve memduhb bunu beğendiler.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 123 kullanıcı var. (0 üye ve 123 misafir)

Bu Konudaki Etiketler