Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI
    MhmtcnKoral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R 2011
    Alıntı özcan1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben Gezi ye gidiyorum.
    Özcan Kaptan yol aşırı aşırı kalabalık olucak muhtemelen polis İstanbul'a giriş çıkışları da kontrol edecek. Onun yerine herkesi toplayıp motorlu bayraklarla kornalarla bi Bursa Turu daha iyi olmaz mı acaba?
    DALGIC_800 bunu beğendi.
    SONUNA KADAR İZİNDEYİM ATAM!

Dört teker bedenimi, iki teker ruhumu taşır.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    DALGIC_800 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha
    Nereye kaptan çatlatma insanı :D istanbul mu yoksa

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    İcraat zamanı. Akşamüstü yola çıkacağım. Sonumuz hayır olsun.
    DALGIC_800 ve Ahmanamra bunu beğendiler.

DALGIC_800 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha
    Alıntı özcan1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İcraat zamanı. Akşamüstü yola çıkacağım. Sonumuz hayır olsun.
    Hayırlı yolculuklar abi ,ayağının durumu nasıl kaldırabilcekmi o yolu ?
    özcan1980 bunu beğendi.
    Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!

Motosikleti
    KLE 500
    Deneyip görücez.

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Boğazım düğüm düğüm yutkunamıyorum,vatanımı ne halde,bir motosiklet sever olarak bizi milletçe bu hale getirenleri şiddetle kınıyor hastalara şifa ölenlere rahmet diliyorum...(Taksim olayları)
    BRS_CHOPPER, search16, memduhb ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

AKŞAM SAAT 17:00 DA KÜLTÜR PARKTA YÜRÜYÜŞ İÇİN TOPLANILACAKMIŞ NE KADAR DOĞRU BİLEMİYORUM GİDECEĞİM EĞER BULAMAZSAM KİMSEYİ GERİ DÖNECEĞİM BAYRAĞIMI ALIMI KIRMIZIMI SIRTIMA BAĞLIYIP BİSİKLETİMLE BİR BURSA TURU YAPACAĞIM ....
    İNŞALLAH YARIN ÖBÜR GÜN BİRİ ÇIKIP EEY DİN KARDEŞLERİM DEDİĞİNDE BU GÜNLER HATIRLANIR ...
    BİZ EĞER POLİSİMİZLE HALKIMIZ KARŞI KARŞIYA GETİRİR İSEK DEĞİL PKK BİR KARINCA SÜRÜSÜ BİLE BİZİ RAHATÇA EZEBİLİR PARÇALAYA BİLİR ...
    n_tuncak ve Madv bunu beğendiler.

MhmtcnKoral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R 2011
    Alıntı K.o.nay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    AKŞAM SAAT 17:00 DA KÜLTÜR PARKTA YÜRÜYÜŞ İÇİN TOPLANILACAKMIŞ NE KADAR DOĞRU BİLEMİYORUM GİDECEĞİM EĞER BULAMAZSAM KİMSEYİ GERİ DÖNECEĞİM BAYRAĞIMI ALIMI KIRMIZIMI SIRTIMA BAĞLIYIP BİSİKLETİMLE BİR BURSA TURU YAPACAĞIM ....
    İNŞALLAH YARIN ÖBÜR GÜN BİRİ ÇIKIP EEY DİN KARDEŞLERİM DEDİĞİNDE BU GÜNLER HATIRLANIR ...
    BİZ EĞER POLİSİMİZLE HALKIMIZ KARŞI KARŞIYA GETİRİR İSEK DEĞİL PKK BİR KARINCA SÜRÜSÜ BİLE BİZİ RAHATÇA EZEBİLİR PARÇALAYA BİLİR ...
    17.00 değil Kültürparktaki eylem 19.00'da olacak haberiniz olsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:13 ----------

Sanırım değişiklik var hata yaptım özür dilerim saat 17.00 da eylem.

Motosikleti
    cbr 125 alma heveslisi
    cbr 125 almaya gittiğim bursa duran motor da peşinde anlaştığımız halde bir gün sonra fiyat da 50 tl artış yapıp, pişkin pişkin 'bizi kurtarmıyor' diyen duran motorun soğuk ve asık yüzlü satış temsilcisini kınıyor işletme sahibini böyle bir duruma müdahele etmemesini anlamıyor beni cbr sevdasından mahrum ettikleri için allah a havale ediyorum

sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Baska sehirden al arkadasim duran kardeslere guven olmaz, servise motor birakiyorsun yolda motor toplayarak gidiyorsun yok grenj duser yok km telini takmazlar bilmemne vidasini sıkmazlar, buralari ayarlayin diyosun orayi ayarlarken baska sorun gorup tamir etmeden geri veriyorlar... duran kardeslerde isini ciddiye alan, bakim yaptiklari aletin trafige ciktiginin arac oldugunun bilincinde olan kimse yok.. anca face'ten reklam yaparlar yeni model stoklarda diye...
    K.o.nay, hyrylmz ve M.balibey bunu beğendiler.

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    yagmur..........yagmur...........yagmur........... .

O Kadar Haklısınız Ki Ben Yeni Başlıycam Bu İşe Hep CBF Yatıyordu Gönlümde Ama Sırf O Asık Suratlı Görevlileri İlgisizlikleri Yarım Yamalak İş Yapmaları Yüzünden Ybr Dedim En Azından Start Motordaki İnsanlar Daha İşinin Ehli Gibi Duruyorlar
    Sanki Duran Kardeşlerin Motorsiklet Satmaya İhtiyacı Yokmuş Sanki Sen Oraya Alışveriş Yapmaya Gitmiyormuşsun Gibi Sanki Borç Para İstiycekmişsin Gibi
    Kısacası Değişikte Değişik ....!
    hyrylmz bunu beğendi.
    TEKERİNİZ DÜZ BASSIN

Motosikleti
    KLE 500
    Hayatımın en anlamlı "Gezi"sini yaptım. 2 gün boyunca Taksim ve Beşiktaş ta gördüklerim ve yaşadıklarım inanılmaz şeylerdi. Ceplerimi gururla doldurdum eve dönüyorum şimdi. Ne Mutlu Türküm Diyene

Motosikleti
    YBR 125 ESD 2012 KIRMIZI
    Demekki Bursadaki bütün motor satanlar (honda ve yamaha) aynı çünkü bende start motor için aynı şeyleri düşünmüştüm herhalde onların satmaya niyeti yokda biz onlardan zorla motor almaya çalışıyormuşuz gibi gelmişti. O yüzden bende İnegölden gidip almıştım motoru
    hyrylmz ve M.balibey bunu beğendiler.

Motosikleti
    KLE 500
    Çekebiliğim birkaç güzel kare.

01.06.2013 Saat 06:00 istiklal

Pazar sabaha karşı, temizlik yaparken.

02.06.2013 Gündüz saatleri

Etrafta çok yaratıcı sloganlar ve yazılar var, eğer takip ettiyseniz sosyal medyada görmüşsünüzdür o yüzden burada paylaşmayacağım.

AKM içi ve üstü insan dolu. Yıktırmayacaklar.

Gezi Parkı. Burası ve buraya çıkan tüm yollar insan dolu. Ve hiç izdiham ve tartışma başlangıcı bile olmadı. Ayağı sendeleyen kişi havada yakalanıyordu. Bağırırken bi an öksürük tuttu, babasıyla gelmiş olan 10 yaşlarındaki çocuk bana suyunu uzattı, diğer yanımdaki bastonlu amca elindeki çaydan bir yudum verdi. Termosla çay dağıtanlar,çorba dağıtanlar... vs. sosyal medyadan görmüşsünüzdür,fakat orada olmak apayrı bir duygu.

"Bursaspor" diye bağırdım, "gel kardeşim" dediler.

Motorcular da destekteydi. Çeşitli gruplar parça parça tur atıyorlardı. Bu da milli dedemiz Celal Dedee

Renkli görüntüler

Sonra hava karardı. Bin atlı akınlarda çocuklar gibi şendik. Bitirmeden geri döndüğüm için üzgünüm, her şeye rağmen gidip orada destek verdiğim için gurur doluyum.
    Ahmanamra, K.o.nay, cemolos ve 7 diğerleri bunu beğendiler..

sabiht - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sen destek verdiğin için gururlusun... Ben de; sen o halinle oraya gidip destek verdiğin için, seninle gururluyum...Helal olsun sana...
    özcan1980, sedici ve Ahmanamra bunu beğendiler.

cemolos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache klanından tvs
    arkadaşlar eylemlere destek verelim bugün görüklede öğrenciler toplanıyor. FSM, Heyker tarafındaki gruplar size yakınsa katılmaya çalışın. İlçelerde de mahalleliler kendi arasında destek vericekler eyleme. Yakın zamanda heykelde hayırlısıyla bir direniş bekliyorum
    özcan1980 bunu beğendi.

Motosikleti
    KLE 500
    Ayak parmağım tekrar kırıldı sanırım,şişti. Kapanmış olan yara izlerim morardı, biber gazı veya portakal gazının etkisi sanırım. Ama ben olmasam 1 kişi eksik olacaktı. Evde oturarak hiç birşey kazanılmaz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:28 ----------

Hak verilmez, alınır.
    DALGIC_800, cemolos, ÇakaHatun ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bulvardaki kalabaligin en sessiz aninda genclik marsina girip butun bulvarin bize eslik etmesi paha bicilmez bir keyifti fikrine saglik Batum sesine saglik Haktanım
    cemolos, özcan1980, ducatigt ve 3 diğerleri bunu beğendiler..

cemolos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache klanından tvs
    yarın 12.30da setbaşında buluşuyoruz arkadaşlar üniversiteli arkadaşlar eyleme destek veriyor
    özcan1980 bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 132 kullanıcı var. (0 üye ve 132 misafir)

Bu Konudaki Etiketler