Hocam belli değil ama bende katılamıyacam sanırım. Gezi muhtemelen katılımcı azda olsa olucak. Fakat rotada kısaltma, değişme olurmu bilmem. Arkadaşlar ile konuşup yarın engeç yazarım buraya. Sonraki haftalardada devam ederiz. Sıcaklar bastırdı iyice çok sıcaktada çekilmiyor...
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
sabiht teşekkür ederim hocam..
Arkadaşlar bende motorun fotoğraflarını paylaşıyorum , görgüsüzlük olmuyordur İnşallah İlk motorum olduğu için dünyanın en dandik motoruda olsa bir ton fotoğrafını çekerdim, görmemişin oğlu olmuş tutmuş çükünü koparmış modundayım yani
Bugün bauhaustan alttaki fosforlu yeleği aldım. Düşünen arkadaş varsa sadece 10TL fiyatı. Rüzgarda balon gibi şişermi ,cırtları tutarmı bilmiyorum. Ama 10TL'ye bedava bence.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...orunur-ol.html
Bunun gibi kaliteli değil tabi ama hiç yoktan iyidir.
O yeleklerden alıp üzerine baskı yaptırmayı bende düşünüyordum Kullan bakalım sıkıntı yaratıyormu rüzgarda :D Bu arada çekecen tabi resmini Hem ilk hem aşk :D Allah bozmasın diyelim ;)
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Pazar saat 10:00 da Yalova yolu As Merkez karşısı Kafkas tan yola çıkıyoruz.
Çınarcık Teşvikiye Zindan Cafe ye
Kahvaltıya tüm dostlarımı bekliyorum.
Yarın bi taraflara gaz açayım diyorum var mı katılmak isteyen arkadaşlar yada fikri/tavsiyesi olan?
O değil de abiler bende bi yer önereyim hiç gittiniz mi bilmiyorum ama Sukaypark çok güzel yeşillik içinde falan filan vs oldukça güzel bi yer hem sezon da açıldı wakeboard çok eğlenceli bir şey. Normalde eğitim için fazladan 20 lira da veriyorsunuz ama sizin vermenize gerek kalmadan bende öğretebilirim tabi, 12-1 gibi yaparsanız size seve seve katılırım hem daha geçe kalınınca orası kalabalıklaşıyor zaten ha bir de size bedava bi gösteri izletirim tekeriniz düz bassın
Tekrar geçmiş olsun kaptan umarım bi daha olmaz böyle kazalar
Şu an bu konu içerisinde 128 kullanıcı var. (0 üye ve 128 misafir)